Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

czy jest tu jakiś skorpion + 7 numerologiczna???

Polecane posty

chciałabym poznać kogos takiego jak ja, ciekawa jestem czy mamy podobne cechy, bo skorpion i 7 jednoczesnie to ciezkie zycie...

no wlasnie, ja nie wiem co to jest ale moje zycie wyglada dokladnie tak jak przeczytalam to w opisie mojego znaku i numeru wlasnie, mam 22 lata i tak wygladalo jak liczne opisy znaku to podają czyli jest hard ***

Gość
Witam,ja jestem Skorpionem i moja cyfra to 7 a co?

Gość
26 pazdziernik 1987

Gość
Jak mi się układa? Na pewno nie ma w moim życiu jednostajności,cały czas spotyka mnie jakieś zawirowanie. Jeśli chodzi o sferę uczuciową to albo ja kocham a ktoś mnie nie albo ktoś mnie kocha ale nie ja jego,uczucia ogólnie przesr...,ale cóż. Sfera finansowa_również zero równowagi,raz prawie nic a raz aż za dużo. Sfera umysłowa_nadpobudliwość, zazdrość,wzruszenie. A sfera zdrowotna-ogólnie ok tylko czasem drobne zapalenia sfer intymnych niestety.

Z miłością u mnie tak samo jak u Ciebie, wogole to jestem samotna i jakos zawsze bylam bo przyjaciele nawet jak byli to na krotko, jestem nerwowa i bardzo zwrocona ku swojemu wnetrzu, wciaz mysle nad sensem wszystkiego, usiluje cos zmienic w soim zyciu bo nie jest takie jak chce ale mojslomiany zapal mi nie pozwala na zmiany, zdrowie kiepsko bo przez to ze miliony mysli gonia mi przezglowe nie moge spac i nabawilam sie nerwicy ehhh

Gość
Też mam słomiany zapał,jak zacznę to nie kończę,ciągle coś gubię,roztrzepana jak jajko,czyli ta numerologia coś w sobie ma! Teraz też jestem z facetem który kocha mnie nad życie,ale ja jego chyba nie bardzo.

ja akurat nie jestem z nikim ale tez mi sie to wciaz przydarza, ze np kocham kogos bardzo mocno a on mnie w koncu olewa i na odwrot

Gość
Powiem ci,że jeszcze nie znalazłam na to sposobu,myślę,że trzeba się cieszyć z tego co się ma i życ dalej. Przede wszystkim pracuj nad panowaniem nad emocjami bo Skorpiony są bardzo emocjonalne,odkładaj kasę na czarną godzinę,nie wydawaj na pierdoły i jeśli kochasz to rozkoszuj się chwilą która będzie ci dana,bo jak sama wiesz,nikt,na kim nam cholernie zależy,nie utrzyma się przy nas wieki. takie charaktery. nie ma co zmieniać się na siłę tylko być sobą,jedynie kontrolować pomalutku emocje.Tyle.

Gość jak mam sprawdzic
jaka jest moja liczba?

Gość Jak obliczyc ta liczbe ?

Gość Jak obliczyc ta liczbe ?

Gość jak mam sprawdzic
juz wiem, musisz dodac wszystkie liczby ze swojej daty ur. i potem jak np. wyjdzie 29 to 2 + 9 = 11

Gość
dodajesz wszystkie cyfry twojej daty urodzenia,np: 26 10 1987 czyli : 2+6+1+0+1+9+8+7=34 a 3+4=7

Gość jatez7
hej wszystkim.jestem skorpionem i numerologiczna 7(13.11.1981).moje zycie-tez ciagle pod gorke.mozemy cos z tym zrobic?

Gość skorpin 3
ja tez skorpion ale 3 i co z tym? tez mam zawirowane zycie, ale czytalam o numerologi na wikipedia (ale na wloskiej stronie) i to co pisza o 3 to akurat dla mnie sie zgadza.

Gość jatez7
a losu nie da się oszukać:-(

Gość xuuhuhu
ja jetsem wonikiem moj partner skorpionem :D co myslicie o tym polaczeniu :) bylyscie wtakim zwiazku? podobno to zwiazki bez przyszloci:D haha

Gość kafeteriankaaaaa
Ja jestem zakochana w skorpionie a sama jestem wodnikiem, szkoda ze nic z tego nie wyjdzie :( Skorpiony mają w sobie coś takiego pociągającego, że nie można sie im oprzec..

Gość xuuhuhu
noo strasznie maja cos w sobie pociagajacego :) lecz sa strasznie trudni !! :)

zwiazek skorpiona ze skorpionem podobno super, ostatnio poznalam faceta skorpiona byl super z charakteru i wogole ekstra oprocz jednego... mialwlosy na plecach i sie nie depilowal, odrzucilo mnie od niego totalnie... milosc to nie wiem czy wogole znajde keidys hehe taki wlasnie nasz los. a odwrocic sie chyba nie da, sama nie wiem

Gość gabbrielo
ja jestem skorpionek i 7 w jednym prawda -ciezkie zycie wywracamy swoj swiat do gory nogami regularnie nawet czesciej niz inne skorpionki:)

Gość gabbrielo
lusiatek87 mamy te sama date urodzenia nawet rok ja tez 26 10 1987

Gość gabbrielo
jezeli chodzi o moje zycie to prawie zawsze mam to co chce:)w milosci gorzej bo chyba nie ma kogos takiego kto by sprostal naszym wymogom:)powiem szczeze ze bardzo sie ciesze ze jestem skorpionkiem inne znaki wydaja sie takie bez wyrazu ,mdle a nadodatek 7 magiczna cyfra!!!poprostu zyc nie umierac!jestesmy bardzoooooooo glebokimi istotami ,ktore postrzegaja swiat w calkowicie inny sposob niz inni!zmiany zmiany zmiany!!!potrzebujemy kogos kto nas pchnie ku nim ,gdyby nie fakt ze trzeba chodzic do pracy i funkcjonowac w "normalny"sposob z pewnoscia siedzieli bysmy w domu i rozmyslali o zyciu i sensie istnienia!tacy juz jestesmy:)

Gość minkaikopkaiminka
ej bez jaj, kazdy powie ze ma ciezkie zycie! takie juz jest, wzloty i upadki ale nigdy nie jest latwo, niezaleznie od zodiaku. Wezcie sie :)