Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

czy jest tu jakiś skorpion + 7 numerologiczna???

Polecane posty

Gość MonitiRevan
Ja jestem skorpion I czsem zeczywiscie jest ciezko , ale tylko dla bliskiej rodziny , reszta ,czyli znajomi/znajome nie nazekaja. Czasem samemu.ze sobo jest mi.ciezko . Silny a za razem slaby charakter.

Gość MonitiRevan
Praca - szybkie awanse , pieniadze- szybkie roztrwanianie , kobiety-jedna od lat (tez szybka) , znajomi - malo , sytuacja w domu -ogolnie napieta, I jestem chyba alkocholikiem , pisze chyba gdyz pije tylko w dni wolne od pracy (a mam ich dosc sporo) ;)

Gość a ..
Jestem skorpionem ósemką

a ja jestem czworka i od niedzwna jestem realisą...czuje sie na 25 choc mam 38...ooo daleko mi do 40tki...juz nie mam upadkow a znajomi i przyjaciele(ki) wracaja-nawet jak juz nie mam kasy...coolowo sie zaczyna dziac...

Siódemka zapowiada niezwykłe powodzenie w realizacji zamierzeń. Podejmował się będziesz rzeczy wielkich i osiągniesz je. Życie dostarczać ci będzie wciąż nowych wyzwań. Będziesz panem swego Losu. Twoje życie będzie bardzo udane. Jesteś uzdolniony artystycznie i lubisz pracować w pojedynkę. Z natury jesteś introwertykiem. Niezbyt łatwo akceptujesz kogoś jako przyjaciela. Nastawiony jesteś duchowo i intelektualnie. Lubisz długie spacery i kontemplacyjne rozmyślania. Nie jesteś ani egoistą, ani chciwcem, może ci jedynie doskwierać melancholia. Próbujesz poznać istotę rzeczy. Jesteś myślicielem-filozofem. Powinieneś się zająć czymś konkretnym, zamiast pogrążać się w marzeniach. Ktoś powinien się zająć jednak twoimi finansami, gdyż sam masz z tym problemy. Z powodzeniem możesz studiować parapsychologię, okultyzm, wiedzę vedyjską czy gnozę. Możesz być związany z misteriami i mediumizmem. Jesteś wrażliwy na krytykę. Jeśli się nie skontrolujesz, możesz być nieprzyjemny dla otoczenia. Jesteś dość zimny, powolny i analityczny; ostrożnie szukasz mocnej podstawy. Nie jesteś przygotowany, by cokolwiek wyznawać powierzchownie. Dzięki medytacji i analizom odkrywasz stare i nowe prawdy. Właściwą rolę w twoim życiu odgrywa pomoc i ukojenie, jesteś pełen smutku. gdy cierpi twoje ciało i dusza. W stosunku do innych jesteś pełen rezerwy. Cenisz ludzi delikatnych, o wielkim spokoju. Emanuje z ciebie powaga i godność, przy czym miejsce i pozycja, jakie zajmujesz, nie odgrywają żadnej roli. Czujesz naturalny respekt przed innymi. Twoje zainteresowania mają fundamenty filozoficzne i kulturalne. Miewasz też trudne chwile, przeszkody i trudności. Czerpiesz z nich jednak później profity. Traktujesz życie jako wyzwanie, co ułatwia ci zrozumienie go i panowanie nad nim. Ja zauważyłam, że najlepiej dogaduję się właśnie z 7.

Gość skorpion1979
witam, jestem skorpionem, numerologiczna 7 i niestety ale w sprawach uczuciowych to gorzej niż źle