Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ekbgvrowe

co sie dzieje z moja synowa ??

Polecane posty

Gość ;ekbgvrowe

wszystko zaczelo sie jakies cztery lata temu synowa nagle niespodziewanie zostala wegetarianka zrezygnowala tez z alkoholu kawy a nawet herbaty. Bardzo mnie to irytowalo ale dalam spokoj myslalam ze to jej przejdzie jednak jest tak po dzis dzien.Prócz tego zawsze byla sexi dziewczyna a teraz widze na zdjeciach jaka zawsze jest zaslonieta lato upal a ona dlugie kiece, zasze mialaysmy taki sobie kontakt ale teraz jest calkowita izolacja nie przyjezdza nie dzwoni (mieszkamy daleko od siebie )Ostatnio sym z wnukiem byli u nas kilka dni to ani razu nie zadzwonila -podpytalam wnuka jak tama mama niech sobie zadzwoni a on ze tam gdzie mamusia jezdzi nie ma zasiegu. Zaskoczylo mnie to bo nigdzienie jezdzila nigdy za pyatalam a gdzie jezdzi ? a dziecko cale speszone zmienilo temat, pozniej zapytalam o to syna widzialam jaki by zmieszany powiedzial ze malem cos sie pomylilo-co tam sie dzieje o co chodzi jak myslicie ?

Gość vryu
albo sekta albo kochanek...

Gość ja z teściową
te od razu pomyślałam o sekcie :o Może jeździ na jakieś medytacje, czy coś takiego?

Gość ;ekbgvrowe
ale w takim razie jak moj syn moze to tolerowac on jest bardzo zasadniczy twardo stąpa po ziemi jak moze jej pozwalać??

Gość ;ekbgvrowe
gdyby byla chora tez o tym myslalam ale co to za tajemnice na zdjeciach nie wyglada na chora i dlaczego by to tak ukrywali ona nawet do swojej siostryi matki tez nie jezdzi

Gość ja b. chętnie
To na Bank jakaś sekta jest , może mąż probuje ją z tego wyciągnąć ale nie daje rady ?

mialam kolezanke...jej mama przez dluuugi czas byla chora na raka piersi...nosila poduszeczki wypelniajace biustonosz...miala peruke,potrafila wszystko ukrywac...zachowywala sie normalnie...kolezanka o jej raku dowiedziala sie krotko przed jej smiercia...

Gość ;ekbgvrowe
co robic ??syna czesto nie ma mysle ze wnuk jezdzi z nia, widzialam ze nie chcal mowic, ale dlaczego syn mi nie mowi o niczym a moze jakos sie porozumieli ?

Gość ;ekbgvrowe
zapomnialam dodac ze wystroj mieszkania zrobila taki orientalny o cos tu chodzi nie wiem co gorsze sekta czy choroba

Gość ;ekbgvrowe
co robic ??

może propaguje buddyzm, życie w ascecie np Angelina Jolie głodzi się bo w ten sposób jednoczy się z biednymi dziećmi w Afryce, tam codziennie dzieci umierają z głodu podczas gdy gwiazdy holywood łażą po przyjęciach w kreacjach i naszyjnikach za miliony dolarów

Gość Bella w sukience
a moze on zmienił żone:D na orientalną:P

Gość ;ekbgvrowe
zadzwonilam powiedzialam ze sie niepokoje co u nich czy wszstko jest dobrze a on to nasze sprawy wszystko jest dobrze

Gość ;ekbgvrowe
JAK SPRAWDZIC CO I JAK ? gdzie szukac ?