Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiosnaIdzie

Kończe 1 opakowanie anty, pomoze ktos?

Polecane posty

Gość WiosnaIdzie

Dziewczyny koncze opakowanie tabletek anty, jutro mam ost. a kochalam sie dzis... i jak to jest? Plemniki zyja kilka dni i moga mnie zaplodnic? Odstawia sie na 7 dni tabletki, a w tych dniach jestem nieplodna? wytlumaczy mi ktos?

Gość WiosnaIdzie
??

Gość niewidzialna Ona
Możesz się normalnie kochać w trakcie tej 7-dniowej przerwy, bo cały czas jesteś niepłodna.

Gość nic ci nie będzie
jak odstawisz. po to się przerwę robi żeby dostać okres,więc spokojnie jesteś teraz przed okresem, nie zajdziesz w ciąze.

Gość jkjj
wlasnie ale jestes bezpieczna podczas tych 7 dni jezeli bralas przez 21 normalnie bez pominiecia zadnej z tabletek i zaczniesz kolejne po 7 dniach

Gość WiosnaIdzie
dziekuje :) Kochane jestescie :) Po prostu strasznie panikuje, a to moj pierwszy raz z tabletkami.. Zycze dobrej nocy:)

Gość WiosnaIdzie
Nie będę tworzyła nowego tematu,więc zadam na tym to pytanie... Ten okres kiedy powinien przyjść? W tej 7 dniowej przerwie? Tak samo jak ost. okres?

Gość bojabojaboja
U mnie przy wszystkich pigułkach jakie do tej pory brałam krwawienie wystepowało w trzecim dniu przerwy. I najczęściej występuje właśnie w 2gim czy 3cim, ale jak przychodzi później to też wszystko jest ok. Po to jest aż 7 dni, żeby zdążył przyjść:) I jeśli nie skończy się z końcem przerwy to i tak rozpoczynasz nowe opakowanie ósmego dnia.

Gość WiosnaIdzie
dziekuje :) troche sie stresuje,ze nie przyjdzie mimo,ze bralam tabletki jak trzeba co do minuty nawet sie zgadzalo :)

Gość bojabojaboja
Nie ma co się stresować, dopóki postępuje się zgodnie z ulotką, to nawet jak się pominie pigułkę, wszystko jest pod kontrolą.