Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośniczka wina i oliwek

co miał twoj ex, czego obecnie ci brakuje?

Polecane posty

mi brakuje wszechobecnego uwielbienia.. chociaz było jednym z powodów do rozstania:)

jednym z powodów napisalam, nie jedynym, nie głównym.

co miał twoj ex, czego obecnie ci brakuje?... NICZEGO TAKIEGO NIE MIAL!!

to czemu z nim byłaś Coralicku?;)

Gość a mój ma
takie samo, specyficzne poczucie humoru. nie musiałam mu tłumaczyć moich dowcipów. poza tym był również ironiczny co niezmiernie mi się podobało.;P

Gość miał wszystko czego nie ma akt
aktulany no ale mnie zostawił :-( nigdy nie przestane Go kochać

podobny gust, doskonałe wychowanie, poczucie humoru identyczne z moim, dbał o mnie, był przystojny, potrafił ze mną o wszystkim porozmawiać, nie wyprzedzał mnie podczas wspólnych spacerów! (dla mnie to ważne :P ), i wiele, wiele innych. Oczywiście to cechy zbiorcze. Ale co z tego, skoro wady równoważyły zalety i musiałam ich zostawić :O

Gość hmmmhmm
Mój eks miał świetną BMW i nie robił problemu jak ją chciałam pożyczyć:) Innych jego cech mi nie brakuje;)

Gość cztery_lapy_pies
"mi brakuje wszechobecnego uwielbienia.. chociaz było jednym z powodów do rozstania" mi brakuje chyba czegos podobnego. on sprawil ze poczulam sie pewna siebie kobieta, czulam sie piekna, kochana, pozadana, byl bardzo otwarty i bezposredni, czulam cala soba ze mnie uwielbia, to bylo piekne uczucie. tylko niestety on mial we krwi takie adorowanie, w stosunku do kolezanek, znajomych byl bardzo mily i szarmancki-wg mnie za bardzo, to bylo denerwujace. teraz mam faceta ktory nie jest wylewny, nie mowi duzo o uczuciach ale wiem ze mnie kocha i moge mu ufac (tamtemu jakos nie potrafilam)

Gość nic nie mial
czego by mi moglo brakowac,

Miał takie konto zdajsie na rapidshare że ściągał wszystkie nowości kinowe, teraz mi brakuje, bo co tydzień miałam przynajmniej 3 świeżutkie filmy, a teraz kupa:O

Gość black nivea
brakuje mi JEGO... miał te wszystkie cechy które mi odpowiadały jako facetowi....mozna by powiedziec ze dla mnie ideał.... czuje ogromna pustke...nie potrafie z nikim sie zwiazac....i tak juz ponad por roku sobie cierpie....boli.bardzo.

Gość była swojego ex
tez mi brakuje uwielbienia...dla tamtego była naj naj i jeszcze raz naj...mój obecny nie jest aż tak wylewny, stawia mi wysoko poprzeczkę, i dzięki temu muszę się starać i w moim przypadku o to chodzi, ja za szybko spoczywam na laurach i zbyt szybko coś mnie nudzi jak przychodzi mi to łatwo

była swojego ex.. normalnie jakbym sama to napisała! brakuje mi często tej wielkiej miłości którą mnie ex dusił.. obecny jest powściągliwy, raczej dozuje mi siebie, tak zebym za szybko się nie znudziła.. i to jest jedyny sposób zeby miec mnie na dłuzej:)

Gość dsfsdfds
Jak zagubione dziewczynki piszecie.. miłości, uwielbienia, tia, każda kobieta chciałaby być uwielbiana na każdym kroku ;) uwielbienie może i być, ale nic nie trwa wiecznie a poza tym uwliebiać można i owszem ale trzeba też za co. :)

Poczucie humoru, czułość, zawsze łapał mnie za rękę, przytulał jak płakałam i płakał ze mną. Może to smieszne ale brakuje mi jego rodziny( klawi ludzie). to juz ładnych pare lat, ja należe do innego, on do innej, a mimo to nadal tęsknie za tymi szczegółami, on podobno tez. jednym słowem " Trudno razem być, bez siebie nie jest lżej".