Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani doktorowa

WÓZEK dla dwójki - pomóżcie bo zwariuję!!!

Polecane posty

Gość ciocia dwojki
z doswiadczenia mojej siostry moge polecic Phil & Ted, fakt, moze nowy nie najtanszy (ona kupila uzywany) ale okazal sie byc idealny dla jej dwojki- w uzyciu od urodzenia sie drugiej cory (teraz ma 2l) ktora to lezala w kokonie od tylu, a starsza (2l) siedziala z przodu. Gdy podrosly obie siedzialy przodem do jazdy, starsza jak poprzednie, a mlodsza nizej (kokon jest wyciagany, zamki zapinane, robi sie miejsce na siedzenie); do tego wozek jest 3-kolowy, zwrotny, lekki w prowadzeniu, skladany, nie wspominajac, ze waski na tyle, by sie zmiescic przez kazde pojedyncze drzwi. krotko mowiac, polecam!

ja mialam ten na samym poczatku dlugo mi nie wytrzymal,tylne kola rozjechaly sie na dwie strony ulicy, http://www.preciouslittleone.com/product-information/26/8419/graco-quattro-tour-duo-tandem---orbit/ http://www.mothercare.com/Phil-Ted-Sport-doubles-kit/dp/B000OY4Q98/sr=1-2/qid=1269432839/ref=sr_1_2/275-7384249-8224238?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44349031&mcb=core prawdopodobnie te wozki sa wytrzymale,zwrotne,slyszalam duzo pochwal wsrod znajomych, mozesz rowniez wybrac opcje chusta i spacerowka dla dwulatka i taka opcje ja osobiscie bym ci polecila.

Ja już raz pisałam o tym, ale nie mogę teraz znaleźć. Jest taka dostawka do wózka, która montuje się do pojedynczego wózka i można ją składać i rozkładać. Tzn jeśli starsze dziecko będzie chciało jechać w wózku to jedną ręką rozkładasz siedzonko i go wkładasz. Jak mu się znudzi to składasz siedzonko. Musisz tego poszukać. Super rozwiązanie.

ja ci moge sprzedac taki wlasnie dla starszego i mlodszego dziecka w niskiej cenie niezniszczony pisz na maila to ci przesle fotke izabela374@wp.pl

Gość pani doktorowa
mandziaa szukac na allegro czy w googlach umiem, chce sprawdzone porady kornelkowa, pisałysmy juz o tej dostawce, ale dzięki:) dziewczyny polecające p&t powiedzcie mi proszę jak ten kokon się sprawuje przy cztero.. pięcio miesięcznym maluszku? ładnie ta dzidzia tam się mieści? bo ja byłam bardzo napalona na ten wózek, ale jakoś tego nie widze, rodze koniec maja/poczatek czerwca i na zime bede miałam półroczniaka, który bardziej jeszcze potrzebuje gondoli, juz to przerabialam przy pierwszym synku, jezdził w gondolce do marca miał wtedy 8 miesięcy, ale bylo bardzo zimno i nie chcialam go wrzucac do spacerówki, jak dziecko wytzrymuje w tym kokonie?

Gość pani doktorowa
kornelkowa mama ajjj ja dopiero weszlam w Twój link i ja to pierwszy raz na oczy widzę!! zajebista!! widzialam mase dostawek dlatego odrazu nie sprawdzilam.. ale tamte wszystkie byly na jedno kopyto - na wszystkich dzieciak stał..ide poogladac... suuper to jest

witam juz kiedys proponowalam taka dostawke mamie ktora potrzebowala ja bylam sklonna tez taka zakupic poniewaz urodze 3 cie dziecko a najmlodsze bedzie mialo 22 msce. tylko u nas pojawilo sie forum w uk i juz bardzo duzo negatywnych opini. 1-sza jesli bedziesz skladala wozek do samochodu bez wychodzenia z srubokretem w kieszeni nie wychodz inaczej nie odczepisz siedzenia chyba ze masz duzy bagaznik 2-ga nie ma podstawki na nogi wiec dzieci czesto placza ze cierpna im nogi 3cie nie mozna obnizyc siedzenia gdy dziecko chce sie zdrzemnac musi w pozycji siedzacej przed zakupem sprawdz czy nadaje sie do twojego wozka nie do wszystkich pasuje. warto zwrocic uwage

Gość pani doktorowa
hmm tam w opisie jest ze łatwo sciagnac przy skladaniu wózka, musimy dokladnie to obejrzec z mezem, a podstawka na nózki jest, z tym składaniem.. fakt lipa.. ale mój syn nie chce spac na spacerach.. poza tym to cholernie ciezko tą dostawkę dostac..

u nas sa identyczne i napisalam tylko jak odebraly to inne kobiety majac to w posiadaniu.To tyle :) co do podnozka to musieli dorobic :) bo nie bylo a nie zwrocilam uwagi :)

Gość pani doktorowa
wiecie co... ta podstawka chyba nie będzie dobra:( my to chyba w koncu zdecydujemy sie na tego phil &teds vibe, jakoś wszystkie inne wózki do mnie nie przemawiają.. sama juz nie wiem.. bardzo chętnie pogadałabym z kimś kto miał tego phil'a, interesuje mnie kilka szczegółów