Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja - czyli ja

NIENAWIDZĘ ŻYCIA

Polecane posty

Gość to ja - czyli ja

NIENAWIDZĘ ŻYCIA, SWOJEGO ŻYCIA..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość Konrado
To super. :) Czyż nie tak właśnie powiedział Jezus? Tylko ten kto nienawidzi życia na ziemi może miłować życie wieczne i będzie miał w nim udział. Jesteś szczęśliwy. Zazdroszczę Ci. Yo

Gość to ja - czyli ja
a Ty skąd się urwałes? filozof czy ksiądz....nie denerwujcie mnie!!!

Gość Konrado
A nie wiem właśnie - z wesela wracam :) a Ty ?

Gość to ja - czyli ja
ja z piekła, we wtorek? coś Ci sie pomieszało z tym weselem w dodatku w tym okresie.

Gość Konrado
Był taki kawał :) Ląduje Amstrong na księżycu, patrzy a tam 3 facetów pali sobie ognisko! - Co jest? Miałem tu być pierwszy??? - myśli. Podchodzi, a tam siedzą Polak, Rosjanin i Egipcjanin. - Co wy tu robicie? Rosjanin mówi: - Próby z bronią jądrową na Syberii robiliśmy, to aż tu wylądowałem. Egipcjanin: - Łaziłem po labiryntach piramid, nagle, nie wiedzieć czemu, znalazłem się tutaj i tak siedzę. - A Ty? - pyta Polaka. - Ja to z wesela wracam! Jak tam w piekle jest??

Gość dlaczego nienawidzisz
swojego zycia ?