Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susumu

Coś mi się stało z twarzą... POMOCY!!!

Polecane posty

Gość susumu
A Twoi koledzy ile przytyli mniej więcej dzięki temu i w jakim czasie? Wiem, że pytam o szczegóły ale sytuacja jest taka, że potrzebuję przytyć nie za rok tylko szybciej, bo dopiero teraz zdałem sobie sprawę jaki jestem chudy, chociaż przed lustrem nadal widzę siebie takiego jak gdy ważyłem 65 kg! W sumie to ciekawe, bo gdyby nie bezlitosna kalkulacja wagi to bym nawet nie zauważył tego nagłego spadku masy ciała...

nie znam szczegolow naprawde.. to sa koledzy mojego faceta ktorzy pracuja na bramce wiec ich tylko zapytalam o to jakie mam odzywki brac zeby przytyc i mi powiedzieli o tych proteinach z duza iloscia weglowodanow i slimfascie, ze duzo kolesi po fachu tak robi zeby przybrac na masie szybko. sama jestem za chuda i czasem zrobie sobie taki koktajl proteinowy czy cos. ale nie sadze zebys mial wiecej opcji niz odzywki, proteinowe batoniki i inne takie triki typu slimfast.

Gość susumu
Ok dzięki za pomoc ;) ;) ;) Podniosłaś mnie na duchu, bo wskazałaś możliwe wyjście z tej sytuacji czego nie potrafili lekarze... Całuje i pozdrawiam!!!

nie rozumiem jak to sie stalo ze lekarze nie zauwazyli ze masz taka spora niedowage.. dzieki za komlement! naprawde nic takiego nie powiedzialam! :) zycze duzo szczescia i obys szybko nadrobil kilogramy! ogolnie to nie odmawiaj sobie.. :)

Gość Xmarcin1
Witaj.Napisz do mnie na e mail marcinwa@amorki.pl

Gość susumu
Tzn. w jakim celu mam napisać na e-maila? ;)

Gość upskaaaz
moze jakis dobry gabinet medycyny estetycznej, typu Keramed

Gość gość
Wiem, co przeżywasz mi też zapadły się policzki po uwaga obciążeniu za mocnym wątroby, myślę, że mieszanka ziołowa na trądzik mogła się przyczynić do obciążenia wątroby. Sprawdź bilirubinę, cały panel wątrobowy, a także progesteron(wiem że u faceta odgrywa poboczną rolę, ale zmarszczki które ci nie znikają są zaburzeniami z warstwą lippidową a ta jest między innymi skorelowana ze poziomem progesteronu(nawet u faceta), Sprawdziłabym jeszcze tarczycę (niedoczynność) ale ze względu na to, że mam to samo to stawiam na wątrobę.

Gość Creooooo
jak sie dowiesz czemu się zapadły to napisz, mam nadzieję że nie tylko z powodu utraty wagi a jest jakis sposob (zazdroszczę zapadnietych policzków i chętnie poznam metody na ich zapadanie). Wiem że od dragów ale tego nie będę stosował. Coś jeszcze?

Gość gość
Wszyscy sie skupiają na wadze,ale zapominają o czymś jeszcze.Wyjaśnię Ci z autopsji skąd te niby zmarszczki,a uswiadomila mi to dermatolog. To,że masz za dużo sebum,nie znaczy,że twoja skóra jest tłusta od wewnątrz.Skoro leczyles trądzik,domyślam się,że stosowales preparaty wysuszające skórę i z powodu wysuszenia skóra jest podatna na odkształcenia,a nadmierne redukowanie sebum prowadzi do tego,ze skóra się broni przed jego brakiem i produkuje go jeszcze więcej.Powinieneś zacząć używać kosmetyki,które nie natluszczaja,ale nawilzaja skórę i są przeznaczone do problematycznej skóry ze skłonnościami do wypryskow.Unikaj natomiast peelingow i scrubow albo ograniczich stosowanie.Jeśli chodzi o ogólny stan zdrowia i utratę wagi,podpisuję się pod tym,co zaleca większość-zdrowe odżywianie i badania kontrolne.

Gość katesnat
Witam ! a ja na przekor wszystkim wierze ze moze byc jakas chorobowa przyczyna wlasnie mam opodobny problem i chyba jeszcze bardziej dziwwny bo nie dosc ze zapadly mi sie policzki a jestem kobieta to zmarszczki tez wygladaja jak doly oczy suche i zapadniete jedyne co lekarz stwierdzil zapalenie powiek i nienaturalna suchosc mialam robione MRI ,USG, gastro i kolonoskopie badanie kamera przez nos i zastanawiam sie czy czegos mi nie uszkodzili bo po tych badaniach wlasnie zaczely sie dziwne zmiany i w ustach przesuniecie zebow mozecie sie smiac a ja wspolczuje temu mlodemu ! a moze mi kos podpowie gdzie jeszcze mam isc bo juz sporo lekarzy odwiedzilam a mieszkam za granica i wszyscy odsylaja z kwitkiem a ja z dnia na dzien sie wykanczam psychicznie i fizycznie bo trace atuty kobiety wlosy oczy skora wszystko trace w ciagu 4 mies zmienily mi sie rysy twarzy diametralnie i wciaz ucisk pod zuchwa a nikt mi nie wierzy bo poprostu nie boli jednak taki scisk tez powoduje ze czlowiek wariuje bo nie wie co to jest tym bardziej ze badania krwi tez sa ok! czyli w normie ale krew nie zawsze pokaze wiec nie ironizujcie ze ktos schudl za duzo albo ze ma globus histerius albo inne tylko dokladnie wsuchac sie w objawy ja cierpie od lutego i wciaz nikt nie wie co mi jest boje sie ze strace wzrok bo juz mam 20 % straty jade na sterydach ale dluzej tak nie dam rady temu mlodemu bardzo kibicuje wytrzyma jest mlody ja nie mam tyle czasu bo zblizam sie do polmetka ale wciaz chce sie czuc mlodo niestety narazie moj wyglad zmienil sie na osobe w ostatnim stadium nieuleczalnej choroby ale co lekarze widza cie pierwszy raz w zyciu i co ty chcesz wygladasz ok zadnej zmiany nie widac bo?wlasnie! jednak moja znajoma z apteki niewidziala mnie ok 6 mies i nie poznala od razu zauwazyla ze cos jest nie tak dzieki jesli ktos to przeczyta to nie jest puste pisanie ja poprostu potrzebuje gdzies wyzucic te brudne mysli i zajac czyms glowe bo wariuje !!!! pomocy