Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka 78

Marichuana

Polecane posty

Gość kaśka 78

mój chłopak pali od dłuższego czasu marichuane. Ma zmienne nastroje, krzyczy , nic mu sie nie chce ale kiedy kumple zaproponują jakis wypad to od razu leci. Ostatnio powiedział mi ze ja mu obojętnieje...... powiedzcie czy to juz koniec ? :(

Gość kaśka 78
zależy mi na nim. ale dobija mnie to ze z kolegami wszedzie pójdzie a ze mna mu sie nie chce , wiecznie nie ma ochoty a proponuję kino , kręgle , dyskoteke, lodowisko ... . wiecznie marudzi...

kaśka 78----------> jesteś walniętą idiotką to ciebie nie razi to że popala sobie marychę tylko to ze nie wychodzi z tobą powinnaś się leczyć u psychiatry tempa samolubna szmato

Gość kaśka 78
po co od razu te wyzwiska ....razi mnie ale nie rozumiesz ze mi zalezy , kurcze kocham go rozumiesz ???

Gość justjustmee
Franka666 -- bez przesady,maryska to nienarkotyk. Rzeczywiscie dziwny i wkurzajacy facet,ale mysle,ze to nie wina popalania ziółka.

Gość kaśka 78
po co od razu te wyzwiska ....razi mnie ale nie rozumiesz ze mi zalezy , kurcze kocham go rozumiesz ???

Gość justjustmee
Franka666 -- bez przesady,maryska to nienarkotyk. Rzeczywiscie dziwny i wkurzajacy facet,ale mysle,ze to nie wina popalania ziółka.

Gość justjustmee
Franka666 -- bez przesady,maryska to nie jest narkotyk... Rzeczywiscie dziwny i wkurzajacy facet jest,ale mysle,ze to nie wina popalania ziółka..

Gość kaśka 78
dzięki za wyzwiska , zalezy mi na nim kocham go dlatego nie potrafie tak odejsc , jestesmy ponad 2 lata razem . przeszkadza mi palenie maryśki. Sama pale tylko papierosy tego innego nie chce ...

znałem takich w Tychach zmarło 27 takich cwaniaczków co uważali ,że to nie narkotyki.

marihuana zalicza się niestety do narkotyków. ale tych miękkich. działa troche na zasadzie papierosa. pewnie dostane ochrzan że dałam takie porównanie.. hmm.. ale to moje zdanie. choć nigdy nie jarałam..;] ehh szczerze ? da się żyć w związku z chłopakiem który popala.. ale musi znać umiar i wiedzieć kto jest na pierwszym miejscu.

''maryska to nienarkotyk'' justjustmee---------->jeżeli tak uważasz to pewnie z ciebie narkoman alkoholicy mówią że piwo jest zdrowe

Gość justjustmee
Franka666 --- no o się mylisz,bo ja nawet papierosa jednego w zyciu nie wypalilam,palic nie umiem.. Wiec zanim nazwiesz kogos narkomanem,rusz łbem..

Gość kaśka 78
słuchajcie jego koledzy przychodzą wtedy kiedy ja jestem (widzimy sie tylko 2 dni w tygodniu !!!) i siedzimy wszyscy razem . Mi brakuje bliskości i intymnosci ... wszedzie są koledzy ...umowilismy sie ze pojedziemy do kina i kiedy juz jechalismy zadzwonił kumpel i zaprosił nas na grila ... czaicie ze nie pojechalismy do kina? wrócilismy i poszlismy na grila ... tam oczywiscie była trawka ...

Gość kaśka 78
słuchajcie jego koledzy przychodzą wtedy kiedy ja jestem (widzimy sie tylko 2 dni w tygodniu !!!) i siedzimy wszyscy razem . Mi brakuje bliskości i intymnosci ... wszedzie są koledzy ...umowilismy sie ze pojedziemy do kina i kiedy juz jechalismy zadzwonił kumpel i zaprosił nas na grila ... czaicie ze nie pojechalismy do kina? wrócilismy i poszlismy na grila ... tam oczywiscie była trawka ...

Gość Ty lepiej się zastanów
co pleciesz.hunnie pokaz mi tego co zna umiar? Tak samo z papierosami tylko więcej jak paczkę sie nie wypala ale jest szkodliwe.Nie powiecie mi że zdrowotne palenie papierosów jest

Gość marihuana jak już
:O

justjustmee------------> mam ruszyć łbem jak byś ty ruszył to byś takiej głupoty nie napisał a w ogóle skąd mogę wiedzieć czy ty kiedykolwiek paliłeś czy nie po prostu z twojej wcześniejszej wypowiedzi wynikało że ćpun z ciebie i tyle

Gość kaśka 78
dzięki za wszystkie opinie , nie chce zeby ktos mnie oceniał . Chce znac wasze opinie , co mam myslec o takim chłopaku ???

ty sie lepiej zastanow.-- oczywiscie ze to nie jest zdrowe..;/ eee jednego bym ci pokazala. jara wtedy kiedy jest mu zle.. kiedy sa klopoty, cos sie dzieje.. tak jak ja zapale papierosa gdy cos mi nie wyjdzie i jestem zla i zrozpaczona ( powiedzmy ze mi pomaga )

Gość justjustmee
Franka ----- :-D jestem dziewczyną :-D Nie palę niczego,ale mam znajomych,którzy popalają kiedy są w większym gronie,przy piwku itp... Trawki sie nie pali tak jak papierosów,byle kiedy i byle gdzie..

ty sie lepiej zastanow.-- oczywiscie ze to nie jest zdrowe..;/ eee jednego bym ci pokazala. jara wtedy kiedy jest mu zle.. kiedy sa klopoty, cos sie dzieje.. tak jak ja zapale papierosa gdy cos mi nie wyjdzie i jestem zla i zrozpaczona ( powiedzmy ze mi pomaga )

Gość justjustmee
Franka ----- :-D jestem dziewczyną :-D Nie palę niczego,ale mam znajomych,którzy popalają kiedy są w większym gronie,przy piwku itp... Trawki sie nie pali tak jak papierosów,byle kiedy i byle gdzie..

a nie trujesz mu ciągle ? że pali trawkę ? hm... zachowanie to raczej to ze ma cie gdzieś bo po trawce jest luz i fajna zabawa