Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka 78

Marichuana

Polecane posty

Gość kaśka 78
co mam myslec o tym facecie ?? co mam zrobic? chce zanac wasze opinie . Ale bez wyzywania ok ?

a nie trujesz mu ciągle ? że pali trawkę ? hm... zachowanie to raczej to ze ma cie gdzieś bo po trawce jest luz i fajna zabawa a moze mu ciągel dulczysz o romantyczności czułości i pod tym wględem nie pasujecie bo on spontan

co myslec o facecie , a nic co masz robić ? co chesz albo akceptujesz alb do widzenia

Gość kaśka 78
nie truje... powiedziałam tylko zeby to było z umiarem i sporadycznie na imprezach ale on w tygodniu tez to robi .

Gość justjustmee
kaska78 - no,moze wyluzuj trochę. Kiedy jestescie z jego kumplami,nie rzucaj focha,tylko sie baw,smiej itp...

justjustmee-----> ale to nie zmienia faktu że marycha to narkotyk i ci co ją palą to ćpuny i mi nie wmówisz że jak ktoś tylko okazyjnie popala nielegalny narkotyk to jest ok

sorry dziewczyny ale cos internet mi przerywa.. nie chcialam tyle tych odpowiedzi wyslac

Gość kaśka 78
Myszka --- jestem w związku , mam swoje potrzeby chce zeby mnie przytulił ... czy to cos złego ? kto ma to zrobic jak nie mój chłopak ? wiec czasem mu mówie ze mi tego prakuje

acha czyli w tyg nie i fochy :O współczuje twojemu facetowi pewnie nie raz odstawiłaś jakiś przedstawienie eh ...

Gość justjustmee
Franka --- no,wmówić,pewnie ci nie wmówię. Tylko że dla mnie,to coś jak piwo. Lepsze i mniej szkodliwe od papierosów.

owszem masz potrzeby ale jak ciągle masz muchy w nosie to mu sie nie chce może troche luzu

kaśka 78------------> o jezu masz problem dziewczyno jeśli ci nie pasuje to zostaw tego ćpuna a jeśli pasuje ci taki związek NIE NARZEKAJ jak stare babsko

owszem masz potrzeby ale jak ciągle masz muchy w nosie to mu sie nie chce może troche luzu

Gość kaśka 78
o justjustmee... ale jak są koledzy to jest tak: oni grają na komputerze w gry a ja oglądam TV ... , wiesz ja mam juz 31 lat on 29 i naprawde nie mam ochoty spedzac sama naszych spotkan bo tak niestety jest skoro ja sobie a on z kolegami

skoro jesteście 2 lata ii nagle ci przeszkadza ?\ czy nagle sie zmienił

justjustmee-------> piwo i papierosy nie są zakazane a marycha tak więc musi być bardziej szkodliwa

Gość justjustmee
JESLI TAK cI ZALEŻY,TO ZAGRAJ Z NIMI :-) Nie odsuwaj się od niego,kiedy jest z nimi.

Gość kaśka 78
nie był tak . Od pó roku zrobił sie taki . predzej sam inicjował wyjazdy Kurcze duzo razem zwiedziliśmy wszędzie chodziliśmy i przezyliśmy wiele wspaniałych rzeczy a tu nagle taka zmiana. Jem chyba już naprawde na mnie nie zalezy

Ma ona działanie psychotropowe, w zależności od warunków: uspokajające, lekko euforyzujące i przeciwbólowe; pobudza apetyt, dodatkowo działa rozkurczowo na mięśnie, zmniejsza ciśnienie śródgałkowe i rozszerza oskrzela.

Konopie indyjskie i zawarte w nich kannabinoidy nie są obecnie szeroko stosowane w medycynie, a w wielu krajach (w tym Polsce) w ogóle nie są stosowane jako leki lub środki medyczne. Z dwóch specjalnie hodowanych i selekcjonowanych odmian konopi Cannabis sativa pozyskuje się składniki preparatu o nazwie Sativex. Wykazano, że kannabinoidy zawarte w ekstrakcie z konopi (głównie THC i kannabidiol) mogą skutecznie znosić silne bóle neuropatyczne. Wskazania obejmują bóle neuropatyczne w przebiegu stwardnienia rozsianego (SM), leczenie wspomagające średniego i silnego bólu u chorych z zaawansowanym nowotworem, cierpiących mimo stosowania największych tolerowanych dawek opioidów. Lek aplikowany jest w postaci aerozolu na błonę śluzową jamy ustnej. Sativex został zarejestrowany do leczenia tylko w Kanadzie, ale może być też używany ze specjalnych wskazań w Wielkiej Brytanii. Lek czeka na rejestrację w Unii Europejskiej i Stanach Zjednoczonych.

no chyba doszłaś do sedna ! skoro olewa to nie zależy a może prędzej zanudziłaś go wymaganiami fochami

Gość kaśka 78
dziewczyny chyba nie chcecie mi wmówic ze normalne jest to ze jak facet ma dziewczyne to wiecej czasu poswieca kolegom , .......u mnie jest tak na kazdym spotkaniu , widzimy sie w weekendy i 1 dzien w tyg i zawsze jestesmy w trójke albo w czwórke .. . a kiedy on znajdzie czas choc 2 godziny spedzic tylko ze mną ?

Gość justjustmee
oczywiście,że to nie jest normalne,że tak w ogóle sam na sam nie jesteście. Ale moze zachęć go do tego,żeby sam zainicjowal spotkania takie,a póki co,wyluzuj sie kiedy jesteście z kumplami :-) Oczywiscie,jesli chcesz sie tak poswiecac dla niego.. A tytul topiku brzmi " Marichuana",i wg mnie zupelnie nie pasuje do problemu :-)

Gość kaśka 78
myszka ty jestes niemożliwa ... czy ja wspomniałam cos o fochach ??? albo o muchach w nosie ??? zycze ci tego samego zebys wiedziała jak ja sie czuje i jak to moze byc. mam sie wogóle nie odzywac według ciebie tak (moze ty taka jestes szara myszka) ciągle mam sie na wszystko zgadzac ? a gdzie jest w tym wszystkim partnerstwo ? nie wierze ze ty zgadzałabys sie na takie zachowania : ze przyjezdzasz do chłpaka za którym teskniłas a tu ... cały dom kumpli ... grupowe randki to nie moja bajka wiec moge chyba zwrócic uwage ze cos mi sie nie podoba a nie siedziec jak mysz po miotłą bo przeciez mam chłopaka i mam siedziec cicho ... chyba nie o to chodzi

Moj pali juz 10 lat ;p i zyje, to prawda czasami na duze wahania nastroju ale ogolnie jest spoko. Tylko ze mnie nie olewa, moze Twoj jest jeszcze nie dojrzały ;p i koledzy wystarczaja mu do szczescia

Gość justjustmee
Nie o to chodzi Kasiu chyba właśnie,żebyś siedziala jak mysz pod miotłą. Zadziw go jakos swoim zachowaniem,a zobaczysz,ze sam bedzie chcial w koncu spotkan,o jakie Ci chodzi :-)

Gość kaśka 78
do justjustmee - wiem ale jakos tak wyszło ze zboczyło sie troche z tematu ale fajnie jak mozna z kims pogadac

no tak sie skalda że ja mam poukładane życie :P i od samego początku mieszkałam z moim( dodam że on opali no z 10 lat ja też z nim czasem :) a co do zgadzania sie owszem musicie ustalic granice ale widzę ze ty taka marudna i ciągle coś i może go zamęczyłaś a może on nie dojrzał do zwiazku