Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka 78

Marichuana

Polecane posty

a bywa i tak sama musisz wiedzieć co chcesz i jak ci będzie lepiej pozdrawiam napisz potem co i jak

Gość 30 letnie
dziewczę - kobieta i taka beznadziejna, ile masz jeszcze czasu w życiu, żeby tak kołować się z jakimś beznadziejnym kolesiem?? a jak za 2 lata kochany stwierdzi, że ma dość, to co zrobisz ty? kiedy czytam twoje wypowiedzi - mam wrażenie, że zatrzymałaś się emocjonalnie na poziomie 17 latka, szkoda życia na takie dylematy i człowieka, który jest po prostu ćpunem i jak widac wciąga go to głębiej.

Gość kaśka 78
wkurza mnie jak ktos wystawia opinie o mnie: ze jestem beznadziejna itd,,, ja nie prosiłam o to zeby ktos pisał co mysli o mnie i mnie obrażał ale zeby ktos cos mi podpowiedział co zrobic albo czego nie ... Ludzie maja rózne dylematy i to bez względu na wiek . Ja tez je mam i lubie posłuchac co inni maja do powiedzenia . Nie znasz mnie człowieku , nie wiesz kim jestem , czym sie zajmuje to dlaczego w taki sposób do mnie piszesz ????? Moze skoro jesteś taki genialny to powiedz wszystkim kim ty jestes a nie ukrywaj sie pod jakims pseudonimem... Chcesz komentowac to prosze bardzo ale bez ironii i sarkazmu ...

Gość
Hm..każdy robi to co uważa za stosowne,jeśli lubi palić to jego sprawa,ja palę kilka ładnych lat i jest ok,ważne,żeby nie posunał się w dalsze ćpanie jakiegoś gówna. A Mary-Jane jest mniej szkodliwa niż papierosy. I dla twojej wiadomości-marihuana piszemy przez samo h. Peace.

Gość
Hm..każdy robi to co uważa za stosowne,jeśli lubi palić to jego sprawa,ja palę kilka ładnych lat i jest ok,ważne,żeby nie posunał się w dalsze ćpanie jakiegoś gówna. A Mary-Jane jest mniej szkodliwa niż papierosy. I dla twojej wiadomości-marihuana piszemy przez samo h. Peace.

Gość kaśka 78
znalazłes jeszcze jakis inny błąd ???

Gość
No. To,że nie pisz "znalazłeś",bo laską jestem. Powinnaś usiąść i pogadac z nim normalnie czy ma zamiar to w ogóle rzucić a to,że powiedział ci,że jesteś mu obojętna to wpływ tego,że cały czas mu trujesz o jaraniu. Powiem tak:WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY.

Gość kaśka 78
doba ludzie koncze juz bo co niektórzy zaczynaja podniecac sie błedami ortograficznymi (jak bede chciała pisac dyktando sie sie zgłoszę) wszystkim co ze mna klikali dziękuje . Potrzebowałam sie wygadac i zrobiłam to . papa

Gość Minami x3
To ze jara trawe to nie znaczy ze jest odrazu cpunem ludzie ogar h*ja wiecie a pierdoli*ie ... OGAAAAR