Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamimi:::

pomozcie- nieradze sobie z tym,

Polecane posty

Gość xxxxxxyyy
w markecie mozesz kupic juz blendrey za jakies 30 zl - tez niezle , ja mialam taki na poczatku pozyczony i byl fajny. A kupujac sloiczki zawsze rachunek przy kasie byl grubo ponad 200 zl teraz mieszcze sie w jakis 150 z pieluchami wlacznie , a na jedzeniu nie oszczedzam i kupuje duzo ekologicznych - ryz, makaron, kasze, wedliny, przeciery pomidorowe, oliwe z oliwek itd. dlugo by wymieniac a i tak wychodzi taniej :) . A czy zdrowiej - owszem jednak w warzywach ze sloika jest mniej witamin niz w ugotowanych w domu. pozatym nie bez powodu dziecko bylo po nich wiecznie glodne a po domowym obadku wytrzymuje 4 -5 godz:)

Gość xxxxxxyyy
sorry jakis blad wystapil i dwa razy to samo. no nic spadam na spacerek malamimi - powodzenia:)

Gość a ja uwielbiam taniec
a to akurat zalezy od dziecka :P moja sie tam najada. czy taniej tez bym dyskutowala, ale mi sie nie chce. w tej kwestii kazdy ma wolna reke.

Gość malamimi::
dalam mu kaszke lyzeczka zjadl super. po 2 godzinach chcial jesc no to ja mu mleko a on w ryk. dalam marchewke z ziemniakami ,placz bo za malo... a mleka niet

Gość malami::
dzis wypil w sumie o 3.30 150 mleka o 8mej pol sloiczka jabka 60 kaszki 0 11tej 90 mleka 14 sloiczek z zupka +60 kaszki i wszystko lyzka. na widok butli placz....czuje ze to ostatni dzis posilek

Gość xxxxxxyyy
to daj mu jeszcze przed spaniem kaszke na mleku ok 150 ml lub jeszcze jeden obiadek albo desrek typu owoce+zboza - im wiecej zje w dzien tym rzadziej bedzie sie budzil w nocy.

Gość malamimi::
no daj mu :( placze i niechce .udalo mi sie wmusic w niego w ciagu 2 godzin prob 150 mleka i tyle na dzis. chyba ze sie jeszcze obudzi. co on tak nagle malo je. z 2 tyg temu litr umial wypic :(