Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinnn marcin

czy trudno jest na zarządzaniu?ciężko jest się na niego dostać?

Polecane posty

Gość marcinnn marcin

jaką można mieć pracę po ukończeniu zarządzania ?z jakich przedmiotów trzeba być dobrym?

Gość a jaaaaaaaaa
ja jestem po zarzadzaniu. :O Trzeba być dobrym z matematyki, statystyki, ekonomi, no i zarządzania jak sama nazwa wskazuje :) Ja mam pracę biurową w budżetówce :)

Gość stu stu
Łatwo jest się dostać i łatwo jest je skończyc. Bo to kiepski wybór.Jaka praca? teoretycznie dyrektor,koordynator,prezes,kierownik,bankowiec itp. Praktycznie-magazynier supermarketu. A jesli chodzi o przedmioty,z ktorych trzeba byc dobrym to zalezy od konkretnej uczelni i konkretnego kierunku,bo sa rozne "odmiany" zarzadzania

Gość a jaaaaaaaaa
jest zarządzanie kadrami zarządzanie menadżerskie zarządzanie służbą zdrowia itp. itd ... a ty co wybierasz?

Gość posterunkowa michell
na zarzadzaniu jest strasznie ciezko, pewnie dlatego siedzi na nim 80% polskich studentow:classic_cool: praca po zarzadzaniu: zarzadzanie kasa w Realu, zarzadzanie zespolem operatorow wozkow widlowych, ew zarzadzanie organizacja pracy ekpiy sprzatajacej rabaty miejskiej:classic_cool: a, no i jak jeszcze kolezanka wspomniala - ew ciepla posadka w budzetowce za 1200zl, ale to tylko w wypadku znajomosci:classic_cool: na zarzadzaniu jest MEGA strasznie trudno, ymh:classic_cool:

Gość a jaaaaaaaaa
ja wcale nie mam w budżetówce 1200 zł mam 2800 brutto :P więc nie jest tak żle moim zdaniem.

Gość zarzadzajaca
Łatwo się jest dostać, latwo sie jest utrzymać - statystyka ekonomiia, matematyka, rachunkowość - można sobie troszkę komunikatywność wyrobić, kursy negocjatorskie, itd - nie jest źle, tym bardziej dla osób które są z branży (np ja) więc osobiście jestem zadowodolona.

Gość marcinnn marcin
ale matematyka na jakim poziomie jest? taka jak na uczelniach technicznych?

Gość gość
to zależy dla mnie było ok, studiowałam na WSB i juz na 3 roku znalazłam fajną prace

Gość gość_Alina
Nie jest trudno, jeżeli to Cię kręci. Ja studiowałam na Wyższej Szkole Bankowej. Po studiach od razu wiedziałam, że chce założyć swoją firmę. Wiedza z uczelni przydaje mi się do tej pory.

Gość gość
dostać się łatwo, trudna eg mnie jest matmai ekonometria, ew.księgowość, Ja jestem po zarządzaniu i zarabiam3koła w korpo;)

zarządzanie ma sens tylko jak ma się czym zarządzać...np. rodzice mają rodzinną firmę, tak ogólnie to jest bez sensu...z sensem jest ja zrobisz inne studia i to jako drugie, i tym tematem z pierwszych studiów będziesz zarządzał...

Gość oewsb
Dzień dobry, Gratulujemy sukcesu absolwentom Wyższej Szkoły Bankowej? Jakie kierunki kończyliście? Czy przy szukaniu pracy korzystaliście może z Biura Karier WSB? Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do zadawania mi pytań Renata Mazur, Online Ekspert WSB studia I stopnia