Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

A to ja

Mam przemądrzałą synową

Polecane posty

Moja synowa wszystkie rozumy pozjadała. Najładniejsza, najmądrzejsza, a g... wie. Wkurza mnie to. Traktujemy się jak koleżanki i może dlatego za dużo sobie pozwala. Jedyne co dobre w tym wszystkim, to to, że jak się poprztykamy i powiemy co o sobie myślimy, to i tak ze sobą gadamy. Nie jestem taka mamusią, co poza synkiem świata nie widzi. Jakieś rady?

Gość julia00
a na czym ta jej przemadrzałośc polega? może podaj jakies fragmenty dialogów z jej przemądrzałymi wypowiedziami

jeśli ta "przemądrzałość" dotyczy życia jej i Twojego syna - zwyczajnie się nie wtrącaj! On wybrał sobie taką zonę, więc niech sami dają sobie radę!!

Gość lucylou
I tak najczęściej się okazuje, że synowa Bogu ducha winna, a teściowa to suka- czepia się wszystkiego

Gość a ty mieszkasz z synową
? Po co wchodzisz w dysputy z nią? Wtrącasz się do ich małżeństwa? Co cię obchodzi co ona myśli i dlaczego myśli inaczej niż ty? Ma do tego prawo! Jest dorosłym człowiekiem, z innego pokolenia i ma prawo myśleć inaczej

Hej ludzie Sorki, że na tej stronie Powinnam się przenieść, ale po co? Nie mieszkam z synową Nie wtrącam się do ich życia/chyba, że małemu dziecku daje na obiad hamburgera/ A cycki mam super Jakbyś zobaczył to nie chciałbyś przestać

Lycolu Czasami jest odwrotnie Jężeli chcecie to możemy porozmawiać o sex, sex Jak minęła nocka?

No trudno... Jakoś przeboleję. Najwyżej pójdę się wyryczeć w poduszkę, no i może coś jeszcze...

Gość lucylou
Lycolu???? Kłótnie wynikają albo z tego że synowa jest inteligentniejsza od ciebie, albo z tego że ma ładniejsze piersi :P

Gość lalusiunia
Ale lycolu nie ma synowej?

Gość lalusiunia
Naczelny, Ciebie to wszędzie widać

Gość lalusiunia
Naczelny Wybacz, już nie będę za Tobą ,,łaziła,,

Gość Leviathannn
Denerwują mnie teściowe, takie jak ty. Wydaje im się, że pozjadały wszystkie rozumy. Też mam taką teściową. Myślałam że mnie zamorduje, gdy postanowiłam że będą mówiła do dziecka od samego początku po polsku i po angielsku. Wciąż słyszałam: mącisz dziecku w głowie, przez ciebie w ogóle nie nauczy się mówić. W tej chwili moja niunia ma 5 latek i pięknie mówi w obu językach.

No widzisz, to mądra dziewczyna jesteś Moja synowa nie chciała sama się uczyć, dziecko tez nie mówiło po ang., ani po polsku i teraz problemy, 5 lat i słabo mówi w obu językach, a mieszkają na Wyspach. Dziecko we wrześniu do szkoły i dogadać się nie można

Gość lalusiunia
Tak to czasami bywa A to ja. Są teściowe i synowe. Sa synowe i teściowe. Nie dogodzisz wszystkim.

Gość rowerka
z takimi tematami zapraszam na ogólną