Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia88-84

ciaza?niemozliwe...

Polecane posty

Gość asia88-84

biore logest,jednak w tym miesiacu nie zdarzylam kupic i misiac zylam bez tabletek.ok 2 tyg temu mialam dni plodne w tym czasie zaspokajalam sie z mezem w wannie recznie,minelo 2 tyg powinnam miec okres ktrego brak:(nigdy nie mialam reg.okresow tylko jak bralam tabsy piersi mnie strasznie bola a tem w pochwie siega 37,5 moze to z nerwów tak urosla temp. nie wydaje mi sie zeby plemniki az tam dolecialy.maz mnie uspokaja ze nie ma takiej obcji ze nie bylo przeniesienia plemnikow na rekach.moze cycki bola mnie na okres?ale co z ta temp?czy plodnosc mogla juz wrocic? biore je 1,5 roku kto m,nie oświeci?

Gość joojjjjjjj
masz cykl rozregulowany - poczekać do okresu który może być nawet do 3 miesięcy i zacznij znów tabsy - o ciązy niema mowy

Gość asia88-84
dziekuje koteczku za odpowiedz.

Gość w wannie to raczej niemożliwe
ale z innej beczki... największa płodnośc jest włąśnie tuż po odstwieniu tabletek anty

Gość w wannie to raczej niemożliwe
ale z innej beczki... największa płodność jest włąśnie tuż po odstawieniu tabletek anty. Nic nie musi WRACAĆ

Gość asia88-84
to byl by juz pech jak bym zaciarzyla bez seksu! ponoc jak wiecej hormonow jest w tabletce to plodnosc wraca poozniej ale mam nadfzieje ze takiego pecha nie mam:(