Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jgddhjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ostra siostra

Polecane posty

taaaaaaaaaaa,same miss polonia tu siedza,smieszycie mnie,jesli ona jest brzydka to angelina jolie jest tez paszczurem?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ha hahaha urody
jest stara i zniszczona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bolekuk
Kijem przez szmat臋 bym jej nie tkn膮艂... Opakowanie mo偶e nie najgorsze,ale w 艣rodku zgnilizna.

Udost臋pnij ten post

aaaaaa,szkoda mojego czasu na was,zegnam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to o ostrej
?

Udost臋pnij ten post

Mnie pyta艂a艣, jak mi mija dzie艅, czy kt贸rego艣 z Twoich antyfan贸w ? :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Mo偶e by膰. Nie jest najgorzej. Zastanawiam si臋 w艂a艣nie, czy miesi膮c, by wystarczy艂 na policzenie wszystkich topik贸w o Tobie :P

Udost臋pnij ten post

1. Napisa艂am kiedys,偶e nie mam kompleks贸w. 2. napisalam,偶e mam bajkowe 偶ycie :classic_cool: 3. M贸wi臋 co my艣l臋 4.jestem wredna :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

pomarancze bluzgaja siostre,czarni sa bardziej kulturalni,chyba znienawidze kolor pomaranczowy

Udost臋pnij ten post

o jakie艣 wyja艣nienie, a mia艂am sie ju偶 powtarza膰, czego nie lubi臋 bardzo :) to faktycznie powody do zadymy... ja nie wiem, kto tu jest adminem, ale odnosz臋 wra偶enie, 偶e jaka艣 zdo艂owana,zazdrosna zakompleksiona i nieudowlna 偶yciowo osoba, kt贸ra, 偶eby sobie ul偶y膰, zak艂ada jak偶e krety艅skie topiki( nie dotyczy to tylko tego topiku o ostrej).forum nie ma 艂adu ani sk艂adu, burdel w pip...jaka艣 selekcja, cos? zapewne tez, w godzinach 8-15, moze 16 to urz臋duj膮 tu, w sporej mierze, DZIECI w trakcie zaj臋膰 z informatyki...sk膮d bior膮 si臋 na prawd臋 ju偶 mega g艂upie tematy...

Udost臋pnij ten post

goha, 3/4 tutaj to gimnazjali艣ci, cz臋sto nawet podstaw贸wka, czego si臋 spodziewa膰. Do tego Polacy s艂yn膮 z braku poczucia humoru i braku dystansu..

Udost臋pnij ten post