Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

co kupic bratu na urodziny?

Polecane posty

Gość no i co z tego ze poludnie
quick.....pieknosci Ty moje jedyne!!!! nie wazne ile ma lat.....paczka fajek jest zawsze dobrze widziana i dobra butelka szkockiej!!!! tylko nie mow nikomu ze to moj pomysl.....cicho-sza...!!!

19 i nadal lubi sie ubierac w jakies zadko spotykane na przyklad jeansy albo firmowe koszulki, musze mu kupic cos na spoznione urodziny bo obiecalam, no i mieszkam za granica takze mozge cos ciekawego dostac tylko nie wiem za czym sie rozgladac, moze jakis ipod albo cos w tym stylu

wlasnie sie wybieram na miasto myslalm zeby pojsc do takiego sklepy OFFICER tam s fajne ciuchy ale tez chcialam poszukac wsrod fajnych gadzetow ale ja sie kompletnie nie znam co jest teraz na topie myslalm o takiej elektronicznej plytce co sie na niej rysuje bo chlopak ma talent tez do rysowania i to duzy:P skarpetek i majciochow to moze mi sie tak bardzo nie oplaca wysylac wiecej mnie to bedzie kosztowac niz cala impreza:P

erre on nie lubi kolnierzykow niestety woli mlodziezowki i cos jak on to nazywa cool:P mam konto na e bayu moze jakiegos linka podeslecie:P

erre on bardziej woli ciuchy w stylu skateowym albo hip hopowym tak troche , chociaz ja osobiscie wole te koszulki polo ale moze chlopak sie wyrobi kiedys i bedzie wiedzial co jest dobre:P na przyklad spodnie jeans i jakis oryginalny haft do tego albo zapiecia ktorych nikt nie ma bluzy i koszulki to nosi sprayem pisane ze tak powiem

Gość Barbireea
Może jakąś bluzę z adidasa? Tutaj jest wiele ciekawych: http://superstar-originals.pl/ Mi osobiście podoba się bluza Vespa TT Black. Jest taka uniwersalna i nie wygląda na specjalnie sportową.

Gość gość
Ja postawiłam na adrenalinę! A co! Kupiłam bratu lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly, był zachwycony pomysłem!

Gość Katarzyna

dałam bratu prezent inny niz zwykle i kupiłam mu przejażdzke sportowymi autami po torze decil-cars 🙂