Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atramencik123

Smoczek

Polecane posty

Gość atramencik123

Mamusie, w jakim wieku i w jaki sposób odzwyczajałyście dziecko od smoczka?

Gość w XXI wieku
wpierdoliłam po ryju i już nie chciał smoka do spuchniętej gęby :-o

Gość atramencik123
Odezwała się ta zapewne najbardziej doświadczona mama. A jakies inne propozycje?

Gość atramencik123
Odezwała się ta zapewne najbardziej doświadczona mama. A jakies inne propozycje?

u nas to mój mąż oduczył starszego syna smoczka. przeciął go i włożył do środka troche musztardy i powiedział Kubie że ptaszek zrobił mu tam kupę. gdy mały włożył smoka do buzi to była taka tragedia. później siedział i moczył smoczka w wodzie z nadzieją że nie będzie śmierdział:) niestety nie przestał śmierdzieć i takiego śmierdzącego smoka już nie chciał.

Gość Moj mial 12 miesiecy
Pamietajcie,ze dziecko powyzej roku nie ma juz potrzeby ssania.Ja mu tak przed rokiem go juz zabralam i dawalam tylko do spania.Jak marudzil to po prostu sie z nim bawilam,zajmowalam czyms.Matki zazwyczaj sie poddaja z lenistwa.A wystarczy troche uwagi dla swojego dziecka.Jak skonczyl rok to mu go zabralam calkowicie i byl spokoj.Jedna noc mialam placzliwą,ale zniosl to i juz potem bylo w porzadku

Gość atramencik123
Niezły pomysł. Obawiam się jednak, że mój półtoraroczniak nie bardzo zrozumie przekaz :)