Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brazowa Wiewiorka

On nie chce sie kochac :(

Polecane posty

Gość Brazowa Wiewiorka

Od 6 miesiecy kochalismy sie 2 razy. Dodam, ze przez 3 miesiace pierwsze wydawalo mi sie to naormalne, bo bylam w zaawansowanej ciazy (w czasie calej ciazy zblizenia byly sporadyczne). Ale juz 3 miesiace odkad urodzilam dzidziusia i od tego czasu kochalismy sie raz i to tylko dlatego, ze wymoglam to prawie placzem. Jest normalnym, zdrowym facetem. Po ciazy nie wygladam moze wystrzalowo, ale jestem zadbana, szybo zrzucam wage, na pewno nie mozna o mnie powiedziec, ze wygladam odrazajaco. Nie mam powodow sadzic, ze mnei zdradza. Wiem, ze sie onanizuje. Czy to jest dla niego lepsze od ukochanej kobiety. Kiedy probuje poruszyc ten temat mowi,ze to wynika ze zmeczenia i ze ja jestem zajeta dzieckiem. To nie do konca prawda, bo staram sie inicjowac cos, ale on zawsze woli zamiast tego isc pograc na komuterze.... Co o tym myslec? Jak temu zaradzic.? Przedtem bylo nam cudownie w lozku i kochalismy si e3-4 razy w tygodniu.

Gość Brazowa Wiewiorka
Byl, ale szczegolow nie widzial...:( Myslisz, ze to to?

Gość tttuuu
bo jestes ,chyba nie stety troche za gruba:(

Gość Brazowa Wiewiorka
waze 68 kg/169cm wzrostu. to nie malo, ale tylko 5 kg wiecej niz przed ciaza

Poród może być powodem, ale jeśli nie widział szczegółów to nie powinno to aż tak rzutować. Spróbuj z nim jeszcze raz pogadać, na spokojnie, bez pretensji, nie w sytuacji "seksualnej" a zupełnie innej, może na spacerze.

Gość pasterkowska
moj nie chcial sie ze mna kochac od 4-tego miesiaca ciazy- mowil, ze ma blokade, ze sie boi, ze moze zrobic nam krzywde ( faktycznie nie mogl dojsc jak go sila zaciagnelam:P ) dopiero 5 miesiecy po porodzie bez zadnego proszenia sie kochalismo bo on chcial ( ja chcialam juz wczesniej, ale nie chcialam naciskac) tylko Moj nie byl obecny przy porodzie.

Gość tttuuu
,nie panikuj ,nie chce nastepnego i tyle:D

Gość ręęęęęęceeee opadająąąąąą
to są własnie efekty ciągania facetów po poródówkach :O

Gość pasterkowska
teraz jest juz jak dawniej :) (synek ma 8 miesiecy)

Gość Brazowa Wiewiorka
cipe mam troche luźną sama czuje jak wpycham lakier do włosów wsprayu rozmiar xxl to i tak go nie czuje moze on dlatego nie chce ze cipke mam taka sflaczałą..:I

Gość Brazowa Wiewiorka
Ale kakaowe oczko wciąż mam ciasne...