Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komoda

Urodziłam, jestem gruba.

Polecane posty

Gość komoda

Dzisiaj spacerując po parku z dzieckiem, stwierdziłam, ze byłam najgrubszą młodą mamą. Przeraziłam się. Jestem podłamana. A jak patrzę na swoje dżinsy sprzed ciąży, to płakać mi się chce, że nie mogę ich wcisnąć.

Gość Sierpniowa Mamuska
Nie piszesz kiedy urodziłas?

Gość komoda
Urodziłam 8 grudnia 2009.

Gość Sierpniowa Mamuska
ja dopiero jestem w ciąży, ale moja dobra koleżanka jakis rok po porodzie jest tak szczupla jaką juz jej dawno nie pamietam,a tez sie z początku martwila , ze nie chudnie. Natura różnie dziala u rónych osob, moze Tobie po prostu trzeba troche więcej czasu, nie podłamuj sie. A może warto byloby sie na jakie lekkie ćwiczenia zapisac ?

Gość zobaczysz jak dziecko
zacznie raczkować i chodzić :D ja też nie spadałam z wagi zastało mi prawie 8kg i tak przez pół roku teraz mały ma 9 miesięcy zaczyna wstawać raczkuje - ciągle muszę go podnosić dobiegać do niego w ciągu ostatnich 3 tyg spadłam juz 5kg!!!! i to bez żadnych ograniczeń w diecie!

ja urodzilam pod koniec stycznia i na poczatku bylam poprostu zalamana wygladem swojego brzucha. A dodam ze przed ciaza mialam widoczne miesnie na brzuchu a po skora zrobila sie jakas taka dziwna w dotyku i ten tluszcz...a do tego mialam rozstep miesni prostych brzucha i do tej pory nie moge cwiczyc normalnych brzuszkow a jestem pewna ze to by mi pomoglo spalic ten tluszcz. Ale sparuje sie preparatami na celullitis i przyspieszanie spalania tkanki tluszczowej i musze przyznac ze skora wyglada juz duuuzo lepiej - praktycznie tak jak przed porodem. Smaruj sie balsamami ujedrajacymi i bedzie dobrze a jak chodzic na spacery to przyspiesz tempa to wiecej kalorii spalisz

Gość taa niedobra pupa
Jej dziecko już przeciez chodzi...

Gość zobaczysz jak dziecko
4 miesięczne dziecko chodzi???

Gość taa niedobra pupa
Z daty wynika, że 14 mc... Chyba, że się autorka pomyliła. A ile ważysz i mierzysz? Może nie jest aż tak źle?

Gość komu piwko
ktos tu nie umie liczyc. ja tez zmagam sie z 3 kg ktore mi pozostały po ciazy a jestem 3,5 miesiaca po porodzie przytyłam 16 kg..

Gość taa niedobra pupa
A, sorki , myśłałam że był 2008... To tym lepiej - jeszcze dżo czasu żeby schudnąć... Chyba w ogóle źle rodzić zimą bo nie można potem się wybiegać na dworze...

mi niestety nie udało się zrzucić wszystkich ekstra ciążowych kilogramów. ale teraz sobie obiecałam że po porodzie wezmę się za siebie i przez wakacje zrzucę trochę. akurat ja mam niestety tendencję do tycia i musiałam jeszcze przed pierwszą ciążą się pilnować. życzę powodzenia:)

Gość taa niedobra pupa
Ja w każdej ciąży tyłam po 16 kg. Ale ze szpitala po tygodniu wychodziłam o 10 kg lżejsza... :) I tak miałam nadwagę, ale czułam się jak piórko. A te 5-6 kilo to zniknęły chyba w pół roku...

Olga1996 w ciąży trochę ciężko schudnąć a po dwóch porodach i tak wyglądam o niebo lepiej niż niektóre laski co jeszcze nie rodziły więc się odpierdol łaskawie. ciekawe jaka z ciebie zgrabna laseczka - bo najwięcej jadu zawsze mają te co wyglądają jak potwory

Jako 14 latka mam piękne jędrne ciało, branie u chłopaków i na wygląd nie narzekam ;) Dzieci miec nie zamierzam żeby nie tracić urody ;)

Gość taa niedobra pupa
Olga, przecież to dzieciak jakiś - nie ma co nawet odpisywać na takie głupoty... A w wieku 14 lat to wszyscy mają piękne, jędrne ciało....

Olga siedzi na różnych tematach i dopierdala ludziom. co ty tu sikso robisz? spierdalaj na jakieś forum o High School Musical albo czymś podobnym.

Mommy - jak na matkę, strasznie wulgarna jesteś... na temat weszła bo na głownej stronie zobaczyłam coś o nadwadze więc klinęłam :P Ile w Tobie jadu... wiesz High School Musical to raczej do lat 10 ja wolę inne filmy :-O