Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aafgagagagagaga

Studiudiuje Historie. Ludzie ze studiow maja mnie za idiotke :(

Polecane posty

Gość aafgagagagagaga

Komentuja mnie, docinaja. Mówia,ze jestem lalunia itd. :( Na ulicy czuje sie dosc przecietna nie wiem czemu na studiach tak mnie drecza :(

Gość ja pierdzieleee
:Oa opisz swoj wygląd?

Gość aafgagagagagaga
Wlosy za ramiona brazowe. Ubieram sie glowinie w kolorze czarnym. Jestem niska 163cm. Podobno ladna.

Gość moze reszta to niechluje
chodza w powyciaganych swetrach itp i Ci zazdroszcza ladnego wygladu? a niech spadaja! badz soba! nie zmieniaj sie bo inni tego chca!

Gość ja pierdzieleee
a chodzisz w butach na obcasach i na solarium czy cos? dziwne,ze tak Cię ludzie odbierają. ja o siebie dbam, zawsze makijaż, jakies w miarę ciuchy, zazwyczaj obcasy, bo mam podobny wzrost. nikt mnie jednak tak nie określił

Gość aafgagagagagaga
wlasnie w innych srodowiskach jestem dosc lubiana. Tu nikt nie nosi obcasow. 90% roku to "metale". Nie jestem spalona na solarium, nie maluje sie przesadnie.

niech spadaja! widac nie sa tolerancyjni

Gość aafgagagagagaga
Slucham Eski, zwykłej radiowej muzyki. Tu kazdy slucha albo muzyki klasycznej, albo metalu albo jazzu. Dla mnie nie jest wazne co leci w tle puszczam radio i jestem zadowolona ;) Smieja sie ze mnie,ze slucha komercyjnej muzyki dla debili. Mowia za plecsmi,ze jestem glupia. Zaczelam w to wierzyc. Dobrze sie ucze. Na roku mam jedne z lepszym ocen, ale okupuje to ciezka praca. Za plecami obsamrowuja mnie,ze to podejrzane,ze mam takie oceny :( ze jestem za glupia :(

Gość autorkaaaaaaaa
ale faceci tez sa dla mnie chamascy.. :(

Gość kodżo
hym to dosc dziwne ja slucham metalu i bardzo czesto slysze slowa krytyki z tego powdu , pomimo ze nie krytykuje kiedy ktos slucha np rapu ktorego ja nie znosze ... chociaz jestem otwarta na wszelkie inne rodzaje muzyki np hinduską , reggae ...

Gość ja pierdzieleee
współczuję Ci:( widocznie faceci tacy są, żeby sie przypodobać swojemu gatunkowi metalówek:P ja słucham rocka i jazzu, ale nigdy nie obrazałam ludzi ze względu na preferencje muzyczne :O

różnie to bywa,jeżeli sami tam metale chodzą nie dziwie sie ze sa dla ciebie chamscy.. różni ludzie bywają;) ale nie martw sie bedzie dobrze;*

Gość właśnie dlatego nie
właśnie dlatego nie wybrałam historii do studiowania, a poważnie się nad nią zastawiałam, ale na historii to same lamusy są, wybrałam informatykę (moja druga pasja po historii) i jestem zadowolona, jestem na pierwszym roku, ludzie są różni ale każdy ma swojego laptopa i nie zajmuje się wyglądem innych osób

Gość kodżo
no właśnie może tu jest problem , może skrytykowałaś kogos na poczatu lub zchowalas sie poprostu chamsko wobez tych metali ?

Gość autorkaaaaaaaa
ja tez znam poza studiami pare gotow i metali i byli mili.. Ale czym ich moge wkurzac? przeciez siedze cicho i do nikogo sie nie odzywam

Gość kodżo
Ja tak jak p.Energiczna Trzydziestolatka sama slucham metalu jak juz pisalam i nigdy nie obrazam innych z powodu muzyki ... Czasami potrafie skrytykowac czyjs wyglad w szkole bo nie zdzierze jakiejś blachary w białych kozaczkach ; ) typu " jak kupisz mi dzinsy to zrobie ci loda "

Gość kodżo
Mam ten sam problem nie przepadam za swoaj klasą i z nie zadaje sie z jednym chlopakiem w klasie , jestem strasznie dyskryminowana , a w szkole mówią że jestem nawiedzona ; /; /

Gość autorkaaaaaaaa
ale skad wiesz,ze obca dziewczyna w bialych kozakach koniecznie musi byc blachara?

Gość sedseed
ja to nie wiem co sie ludzie uczepili tych bialych kozaczkow?:O co prawda sama w takich nie chodze ale tez mi nie przeszkadzaja

ja w lo bylam dyskryminowana tylko dlatego ze bylam cicha, nie malowalam sie i nie chodizlam na imprezy...ale taka bylam mialam swoj wlasny krag przyjaciol z ktorymi mi bylo dobrze za to klasa - same "lalunie" mnie nie akceptowala

Gość taa niedobra pupa
A ja kończyłam właśnie historię, i jedno co mi się w ludziach podobało to ubiór - dziewczyny ubierały się skromnie, właśnie raczej w dżinsy, bluzki, swetry, makijaż wcale albo delikatny. Zupełnie inaczej w tych Wyższych Szkołach Nie Wiadomo Czego - tam cała gama tipsiar, solarek, i bambrów każdego typu...

Gość kodżo
hym nie dyskryminuje osob w białych kozakach ale u mnie w szkole wlasnie lalunie noszą białe kozaczki chodza na dyskoteki od 18 roku a mają po 15 ; )) ja chodze na imprezy do znajomych a ci z klasy mysla ze jestem jakims zmułem ; )

Gość moze po prostu jestes
wkurwiajaca?

Gość kodżo
Czy ktos kto nie odzywa sie do innych moze byc wkurwiający ? no fakt jelsi siedzi i beka , piedrzi dlubie w nosie owszem ; ) albo i piłuje paznokcie ; )

Gość autorkaaaaaaaa
wkurwiajaca? nie wiem moze jestem ale dlaczego bylam w np w lo lubiana?

Gość moze po prostu jestes
no jesli lize tylek wykladowcom czy zadaje mnostwo tepych pytan to nie?

Gość właśnie dlatego nie
19:03 [zgłoś do usunięcia] kodżo Czy ktos kto nie odzywa sie do innych moze byc wk**wiający ? no fakt jelsi siedzi i beka , piedrzi dlubie w nosie owszem ; ) albo i piłuje paznokcie ; ) A co w tym jest wkurwiającego? U mnie na informatyce to standard, mamy nawet wykładowców smarkających w zasłony na sali wykładowej...

Gość kodżo
Ja cenie sobie kulture osobistą ... a w moim wieku żadko kto ja ma lub potrafi uzywac ; )