Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assassinka

palec w pupie..

Polecane posty

Gość assassinka

Witam. Mam na imie Magda. Nie ukrywam, ze 'kocham inaczej'.. jestem bowiem zdecydowana les.. Podczas pieszczot analnych lubie wkladac partnerkom palec do pupy.. Bardzo mnie to podnieca, szczegolnie gdy dziewczeta krepuja sie, sa zawstydzone i rumienia sie.. Ostatnio zastanowila mnie taka kwestia: jedne silnie i rytmicznie sciskaja moj palec wewnatrz.. czuje jakby miesien, ktory zaciska sie na wlozonym gleboko palcu.. ktory puszcza i zaciska sie i znowu puszcza i znow sciska.. u innych dziewczat natomiast nie wystepuje takie 'zjawisko'.. moge poruszac palcem tak jak w pochwie.. Nie wiem dlaczego tak jest. Czy to o czyms swiadczy? Czy jest to dowod np. stopnia ich rozluznienia czy przezywania przyjemnosci..? No nie wiem.. Prosze o wypowiedzi i goraco wszystkich pozdrawiam.. M.

Gość rowerka
nie wypowiem się na ten temat bo znowu wyjdę na tą ;z dolnej półki;

Witaj przyjaciółeczko Magdo 🌼 Ja też jestem Magda ;-) Nie wiem jaka to przyjemność, bo nie kocham się z kobietami. Mam swojego Misiaczka 🌼 Ale pamiętam jak kiedyś jako nastolatka miałam zatwardzenie to Mamcia włożyła mi palec do pupy :-( Bolało :-( Nie chcę więcej :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

rowerka czy jak kochałas sie z kobieta to jestes gorsza od innych , wcale nie zycie jest piekne i pełne przygód kto jte przygody pezzyje bedzie na starosc miał co opowiadac :)

Gość rowerka
ale ja się nigdy z kobietą nie kochałam ,a na myśli miałam ranny temacik

Gość do rowerka
jestes fajna i normalna kobieta, a jak lubisz anal to jeszcze lepiej

Gość rowerka
dziękuje

Gość rowerka
skoro już się trochę znamy to może jakiś szybki analek na zapleczu biedronki?

Gość rowerka
spadaj pod szywie!!!!!!!!!!!!

Gość assassinka
och Magdusiu.. :) czytalam z wypiekami na twarzy... i jeszcze te sliczne, ozdobne kwiatuszki.. :) Pozdrawiam :-* a ja nadal nie wiem dlaczego tak sie dzieje i o czym to swiadczy.. :(

Gość do rowerka
lubisz anal?

Gość rowerka
od czasu do czasu dobry anal jeszcze nikomu nie zaszkodził

Gość do rowerka
masz zdrowe podejscie, a to jest bardzo przyjemna sprawa

Gość AsiaS
oops.. Malgosiu.. ja tez tak chce..

Ja myśle że chodzi tutaj o stopień podniecenia. Pozdrawiam gorąco.

Ja myśle że chodzi tutaj o stopień podniecenia. Pozdrawiam gorąco.

Gość assassinka
Ktora z opisanych reakcji swiadczy zatem o wiekszym podnieceniu..? Rumienie sie i pozdrawiam Szamana. Madzia

Witam ponownie. Myśle że zdecydowanie te kobiety które ściskają pośladkami bardziej są podnieconeale mogąco prawda czuć pewien dyskomfort, no wiesz coś obcego w pupci :) A poza tym i jedne i drugie jeśli na to pozwalają to chyba im się to podoba . Pozdrawiam serdecznie, PS... Troszke Ci zazdroszcze :)

Gość co za świat
mnie tam się wydaje że te co mieśni u nich nie czujesz to doopy mają rozjechane bo im faceci często tam ładowali. Fuuu:(

Gość Neti31
Mi się wydaje że chyba dziewczyny różnie to przezywają, różnie to odbierają - w różnych też pozycjach ułożenia ciała będzie to inaczej odczuwalne dla obu stron. Jeżeli dziewczyna ułoży się na plecach, rozłoży trochę nogi z podwinięciem kolan do góry , to w czasie zabawy gdy wykonuje jakieś "kocie ruchy" (bo chyba nie leży płasko jak deska) z uniesieniem lekkim pupci do góry, lub wierceniem nią to chcąc nie chcąc i tak będzie zmuszona zaciskać "owe mięśnie". Przy niektórych pozycjach jest podobnie. A i zapewne lubią to bo to wcale nie jest nieprzyjemne Laughing a jeszcze inaczej - jeden paluszek do pupci drugi do cipeczki to w ogóle bajka :) orgaźmik miodzio :)

Gość Robertt-R
A czy nie wiaze sie to z wczesniejszymi doswiadczeniami kobiet z seksem analnym? Dziewice analne moze zaciskaja tego palca w swej pupce a miesnie probuja go wypchnac.. Moze to swoisty odruch obronny przed penetracja tej tak ciasnej i slodkiej dziurki.. Ja osobiscie rowniez lubie wkladac palca do pupy swojej dziewczynie.. Onanizujac sie czasami tez sam sobie pieszcze kakaowe oczko.. Wkladam tam palca lub rozne drobne przedmioty.. Sprawia mi przyjemnosc lizanie i calowanie dziewczecego sloneczka.. Chcialbym kiedys doswiadczyc solidnego rzniecia mojej pupy przez dziewczyne ze sztucznym czlonkiem. Pozdrawiam!

Gość do Robertt-R
Spójrz prawdzie w oczy, jesteś ukrytym gejuchem. Tylko patrzeć jak cię zerżnie w odbyt jakiś kolega z roboty ewentualnie sąsiad.

Gość Robertt-R
Prawdę mówiąc to sam się często nad tym zastanawiam i, nie chciałem tego tutaj pisać, ale często marzę o tym, żeby przeleciał mnie jakiś młody facet z bardzo dużym sprzętem.

Gość Ala :**
:)

Gość Modliszszka
słodkie.. :)

Robertt-R, nie jesteś pierwszym z takimi marzeniami.....i nieostatnim będziesz:D