Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciepriacaaastrasznie

Potworne bóle żołądka- pomocy!!!!

Polecane posty

Mam uciązliwy problem, mam silne bóle żołądka (tak sądze, ból umiejscowiony jest nad pępkiem). Bóle te są nie do zniesienia, teraz mnie nie boli ale 2 minuty temu sie zwijałam z bólu, sądze ze zaraz jak wykonam jakis ruch to znowu zacznie mnie boleć. Nie moge chodzić, ruszac sie bo to związane jest z okropnym bólem, oczywiscie nie chodzenie jest nie mozliwe wiec praktycznie cały czas sie mecze. Nie mam biegunki ani wymiotów. Pije na razie tylko miente i moze jakos ot pomoze bo w domu mam tylko leki przeciw biegunce a ja jej nie mam i czuje ze moze jak bym miala to by mi ulżyło nieco. Wczoraj mialam i przed wczoraj wzdety brzuch juz troche pobolewał ale dzis jest masakra jakaś. Dodam ze zatwardzenia tez ni emam, normalnie sie załatwiam. Nie wiem co robic, czy potrzeba isc do lekaza? Ma ktos jakąś porade? Na prawde cierpie strasznie i w sumie nie wyobrazam sobie ze bym miala isc do lekarza bym chyba musiala co 5 minut stawac i kucac zeby przeczekac ten okropny bol....

Gość może wrzody
ale wtedy mięta absolutnie zakazana. Może ta mięta nasila ci bóle?

To chyba w takim razie nie wrzody bo po miencie czuje delikatnie ulge ..przynajmniej w momencie w ktorym ja pije...no i te silne bole mialam zanim wypilam miente.

Gość zawolaj pogotowie

Gość szczurzecy
a nie ma Cie kto podwiezc do lekarza? wspolczuje ale brzuch moze bolec z wielu powodow,,,

Pogotowie, gdzie tam przyjada do bólu brzucha ... Tym bardziej ze mial by mnie kto podwiesc ale dzisiaj juz? Moze poczekac lepiej do jutra moze jakas ta mienta podlecze sie, najgorsze to ze mam u siebie na wymianie turczynke i nie bedzie w takim razie mial s ie kto nia opiekowac...

Gość kashika
dzwon po pogotowie masz zapalenie trzustki

Gość zawolaj pogotowie
trzustka, perforacja wrzody, ślepa kiszka... żadna z tych dolegliwości nie poczeka do jutra, a grozi powaznymi komplikacjami

Gość njuiu
na pogotowie taxowka!!!

A moze byc to cos innego? mniej powaznego? Bo jak powiedzialam rodzicom to usłyszałam tylko tyle " oj dobra nic ci nie będzie" Ten ból nie jest cały czas, jest tylko jak chodze ...jak krótko to nie ale jak ide na dol po schodach to od razu juz mnie boli, albo jak ruszam sie zbyt ostro, pochylam czy cos... jak siedze teraz to jest ok. Jak leze w normalnej pozycji to tez ok. Moze to jednak cos innego? Oczywiscie nic nie jem chodz głodna jestem b o boje sie ze to moze od tego ze cos zjadłam i mam wrazenie ze jak cos zjem bedzie gorzej

To sa tak jak by takie skórcze, ciezko okreslic, czasami jak tylko siedze tez sa ale rzadziej i stala pozycja przynosi m i dluzsza ulge niz robienie czego kolwiek. A i bralam tez ibuprofen , nawet troche nie pomogl.

Gość olio
miałam podobnie tylko,ze mnie bolało mniej więcej cały czas a nie tak jak u ciebie gdy się poruszasz. i ból był do wytrzymania. zrobiłam masę badań i nic,powiedzieli,że to nerwica.