Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

dlaczego dojrzaly facet ta kszybko dochodzi????

Polecane posty

Gość Rocky1313
Dawno nie bzykał albo go super podniecasz. Albo jedno i drugie :)

kochamy sie co drug dzien .... no i jemu jes szybko bardz odobrze, a ja potrzebuje wiecej czasu i jego to zaczyna frustrowac ....

Gość zbokolex
Kurcze a ja mam 38 i od zawsze musze długo, nie raz chciałbym przyspieszyć ale nie umiem. Przez to nie raz nawet nie doszedłem do końca. Ale w sumie podoba mi się że jestem długodystansowcem. Może któraż z pań tez to lubi?

Gość Izdebskiego badanie
14 facetow przyznaje sie do przedwczesnego dochodzenia...tak to jest, chociaz mysle, ze spokojnie mozna szukac pomocy u seksuologow. mysle, ze potrafia pomoc, tylko ze faceci czesto wstydza sie zglosic do specjalisty. wyniki ankiety izdebskeigo wrzucam, mozna poiczytac http://konferencja.imagetv.pl/download/Seks_Polakow_w_Internecie_prezentacja.pdf

Gość zbokolex
Editha nie wiem jak jemu pomóc bo to on potrzebuje czegoś. Ja ze swojej strony mogę Ci zaoferować siebie i moje długie kochanie się. Pozdrawiam. Może napisz maila

Gość Psikutas bez s
jedni dochodzą szybciej inni więcej czasu potrzebują i wiek nie ma tu nic do rzeczy ... podniecasz go bardzo i jesteś w środku super przyjemna to i szybko dochodzi ... jeśli cię przy tym pozostawia niezaspokojoną to poprostu jest egoistycznym burakiem ... ma chyba ręce i język?

Gość qwertixxx
monika, nic...poo prostu tak jest czasami, ze facet dochodzi albo szybciej albo wolniej. obczaj sobie statystyki z wynikow badan izdebskiego. we wszystkim mozemy doszukac sie patologi, albo po prostu zacznijmy doceniac to co mamy i juz...dochodzi 30 minut? to naucz sie tak z nim kochac by i tobie bylo dobrze i by on mogl sobie dojsc. qw koncuu chodzi o partnerstwo a nie usluge seksualna na czas...no chyba, ze chcesz szybko i po problemie, to wtedy zmien partnera ;)

nie zostawia, piescimy sie potem, on jest fajny w pieszczotach. Ale on sie zaczyna wkurzac ze o tak wyglada i sie boi ze go zostawie (jest starsz 10 lat) z tego powodu. A tak nie jest! Seks nie jest najw dla mnie, co robic?

Gość Psikutas bez s
porozmawiać i powiedzieć, że nie jest problemem dla Ciebie, że szybko dochodzi bo i tak jest Ci przecież dobrze i nie tylko jesteś z nim dla sexu

mowilam mu to juz, ale on sie tym denerwuje i nie wie mco robic. Czy on by tak mil z kazda? Czy jest w tym jakas moja wina?

Gość werkol
no to trzeba sie z nim wybrac do seksuologa i juz. zaburzenia erekcji i przedwczesny wytrysk to dwa podstawowe problemy z ktorymi zmagaja sie na codzien specjalisci...facetowi mozna pomoc, ale on tez tego musi chciec

Gość przedwczesny wytrysk
klasyka tego wieku:D/ok 40stki/

Gość młoda kociczka
Też mam ten problem z partnerem. On ma 32 lata i szybko dochodzi... wręcz bardzo szybko. Co prawda potrafi kilka razy w ciągu krótkiego czasu i wtedy za każdym razem ten czas się wydłuża ale nieznacznie :( ... Mój poprzedni partner mógł bardzo długo więc sex z obecnym parterem zaczyna mnie niepokoić :( Bo co jeśli tak będzie zawsze? ... Nie zaniedbuje mnie... ale ja jednak tęsknię za długim stosunkiem.

Gość pozostająca w niewiedzy
no way! sprobuj podrzucic mu jakąś literature jak przedluzyc stosunek, czy cos w tym stylu. wiem ze są tez jakies ćwiczenia.. nie jest to norma. albo spotkalam samych nienormalnych okolo 40tki.

Gość studentka 2008
Szybko dochodzi bo pewnie zaraz jest jakiś mecz albo coś w tym stylu. Ewentualnie spuszcza się tak szybko bo już go nie podniecasz, odwala co swoje i złazi z dupy.

Ja jestem w podobnej sytuacji... Mój ukochany dochodzi po niecałych 10 minutach jak dobrze pójdzie... Jest tym faktem bardzo przygnebiony i po każdym seksie mnie przeprasza, że tak krótko, że nie potrafi tego powstrzymać. Również ma obawy, że go przez to zostawię. Lubie seks, ale jego lubie jeszcze bardziej:) Są metody dla par, które mają na celu wydłuzenie stodunku bądź prezerwatywy z jakims specyfikiem usnieżającym(?)... Zamierzam te metody z moim przećwiczyc:DD:

Gość OnkelDobraRada
Jesteś na prostej drodze, żeby się zajebać na śmierć. Żeby temu zapobiec, musisz zacząć udawać orgazmy - może wtedy twoja kobieta będzie kończyć szybciej i da ci chwilę wytchnienia :classic_cool: