Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
91mm

Niemiecki- poprawi mi ktoś błędy?

Polecane posty

Ja chciałbym zostać inżynierem- Ich mchte Ingenieur werden Ja chciałbym pracować samodzielnie- Ich mchte selbstndig zu arbeiten Ja chciałbym mieć dobry kontakt z ludźmi- Ich htte einen guten Kontakt mit Menschen Ja chciałbym robić karierę- Ich will Karriere machen Dysponuję dobrymi znajomościami języków- Ich habe gute Bekannte Language Posiadam dobre umiejętności komputerowe- Ich habe gute PC-Kenntnisse Jestem kompetentny, otwarty, odpowiedzialny, komunikatywny, elastyczny- Ich bin kompetent, offen, verantwortungsbewusst, kommunikativ, flexibel Ubiegam się o miejsce pracy- Apply for Job Pracowałem w Niemczech jako kelner- Ich arbeitete als Kellner in Deutschland Serwowalem obiady- Mittagessen serviert von Chciałbym dużo zarabiać- Ich will viel verdienen Nauczyłem się niemieckiego -Deutsch gelernt Umiejętności- Fertigkeiten Umiejętności komputerowe, językowe- EDV-Kenntnisse, Sprache Ulepszać- verbessern Co chciałbyś robić w przyszłości?- was wollen Sie in Zukunft tun? Jaki są twoje plany zawodowe?- Was sind Ihre beruflichen Plne? Zarabiam pieniądze- Ich Geld verdienen BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować