Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krwawa_Merry

Zdrowie; ważne pytanie

Polecane posty

Jutro idę po skierowanie do lekarza na badanie krwi, tak na wszelki wypadek, ale mam pytanie. O czym mogą świadczyć takie zachowania: Potrafię bardzo dużo spać, jak niemowlę! Jak do niedawna wystarczyło mi nawet 5 godzin, teraz chodzę spać o 21, 22 i spać do późna, dodatkowo jestem zmęczona w godzinach około 15-18 i ten czas przesypiam, odczuwam bardzo duże pragnienie, piję dużo wody, chociaż kiedyś mogłam pić tylko kawy i herbaty a wodę sporadycznie; wiem, nie powinnam tak robić, ale tak było. Ciągle chce mi się jeść, nawet jak nie odczuwam głodu, mam ciągle na coś ochotę, potrafię zjeść dużo, chociaż moja waga stoi w miejscu. Często drapię się po nogach, odczuwam świąd, ale tylko i wyłącznie na nogach. Jem dużo owoców, chociaż do niedawna mnie do nich nie ciągnęło i jadłam od święta; teraz ciągle sięgam najczęsciej po pomarańcze. Czy powinnam się martwić? Mogę mieć cukrzycę, czy inne problemy? Mam 18 lat i zastanowiły mnie te czynniki, ponieważ mam tak od niedawna. Pozdrawiam

Co mam ściemniać? Myślisz, że jestem gimgównem i nie mam nic innego do roboty, jak zaśmiecanie tego forum? Wolę zapytać tutaj, czy mam się martwić, bo nie chcę iśc do lekarza i mu o tym mówić i panikować, skoro to o niczym nie świadczy. Nie udzielaj się, jeśli nie masz nic konkretnego do przekazania.

Gość krotka pilka
cukrzyca