Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woman_88

kogo wybierasz: faceta z większym czy mniejszym doświadczeniem?

Polecane posty

Gość woman_88

Pytanie kierowane do kobiet: 1. Wolicie być z facetem bardziej czy mniej doświadczonym seksualnie? Wolicie kogoś po kilku przelotnych kontaktach (powiedzmy dyskotekowo-toaletowych) czy po kilku związkach? 2. Macie jakiś limit? (tzn. np. tolerowanie mężczyzn do max 3 doświadczeń z innymi kobietami?) 3. Czego nie akceptowałybyście u bardziej doświadczonych? (tzn. dlaczego nie chciałybyście z takim być) 4. Czy wasza preferencja (mniej lub bardziej doświadczony) znajduje powiązanie z waszym doświadczeniem? ( tzn. wolę mniej doświadczonych bo sama mam małe doświadczenie lub wolę bardziej doświadczonych i sama mam dość dużo doświadczeń) 5. Z jakimi cechami utożsamiacie faceta, który ma dużo doświadczeń i mało (lub wogóle) ?

Gość Luczinda
nie ma dla mnie znaczenia wcześniejsze doświadczenie. przy mnie sie wyuczy :D

Gość nicuulka
wiekszym oczywiscie portfelem...........

Gość wybrany pseudonim
ad1) wolę mężczyzn z większym doświadczeniem/ po "normalnych" związkach ad2) nie mam limitu. nigdy nie pytam- taka wiedza mi nie jest do szczęścia potrzebna. ad3) jeżeli z kimś bym była= akceptacja. ad4) wolę doświadczonych, sama mam średnią ilość doświadczeń. ad5)nie utożsamiam cech faceta z tym jak jest doświadczony a jak nie jest, bo to ogólnie często ma się nijak do relacji. Ale generalnie mężczyzna bardziej doświadczony, jest w większym stopniu świadomy swoich/moich potrzeb. Wie jak mnie zaspokoić- na to liczę przynajmniej. Chociaz czasami to bywa złudne

Gość wybrany pseudonim
ja wiem co mi sprawia przyjemnosc, ale mimo jak męzczyzna ma pojęcie jak sie zajac kobietą. bo są tacy ktorzy takie pojęcie maja i tacy, ktorym tego pojęcia brak.

Gość wybrany pseudonim
Owszem mogę pokazać, ale są tacy męzczyzni, którzy "super" to potrafią odczytać z mowy ciała;)

Gość odpowiadam na pytaniaaaa
Pytanie kierowane do kobiet: 1. Wolicie być z facetem bardziej czy mniej doświadczonym seksualnie? Wolicie kogoś po kilku przelotnych kontaktach (powiedzmy dyskotekowo-toaletowych) czy po kilku związkach? odp: wybrałabym mężczyznę, który ma za sobą stałe związki. Dzięki temu mam chociaż zalążek pewności, że jest stały w uczuciach, potrafi się zaangażować, dbać o związek. 2. Macie jakiś limit? (tzn. np. tolerowanie mężczyzn do max 3 doświadczeń z innymi kobietami?) odp: nie mam takiego limitu. 3. Czego nie akceptowałybyście u bardziej doświadczonych? (tzn. dlaczego nie chciałybyście z takim być) odp: Jeśli ów doświadczony kandydat miał kontakt z prostytutkami - tzn. chodził do burdelów czy wyłapywał leśne ssaki :D 4. Czy wasza preferencja (mniej lub bardziej doświadczony) znajduje powiązanie z waszym doświadczeniem? ( tzn. wolę mniej doświadczonych bo sama mam małe doświadczenie lub wolę bardziej doświadczonych i sama mam dość dużo doświadczeń) odp: doświadczenie w seksie przy wyborze partnera nie ma dla mnie znaczenia. Musi mi po prostu odpowiadać, być mi dobrze. Nawet wielki don juan może być dla mnie gorszy w łóżku niż ten, dla którego jestem pierwszą parnerką 5. Z jakimi cechami utożsamiacie faceta, który ma dużo doświadczeń i mało (lub wogóle) ? odp: z żadnymi. Każdy się różni od siebie, bez względu na to czy miał 5 panienek w łóżku czy 30. Ten, który miał 5 panienek może mieć bardziej spaczoną psychikę niż ten, który miał 30. Różnie to w życiu bywa.

wybrany pseudonim Owszem mogę pokazać, ale są tacy męzczyzni, którzy "super" to potrafią odczytać z mowy ciała ciekawe. przemawiasz do nich cialem, a oni wiedza co lubisz w lozku? to chyba nie lubisz jakis wysublimowanych rzeczy, a oni po prostu trafiaja w Twoje gusta czyli standard. ;)

Gość kobiety wola doswiadczonych