Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna 21.....

oto moj problem, prosze o rade tylko dziewczyny

Polecane posty

Gość dziewczyna 21.....

mam problem z cera, chodzi o to ze jak ja umyje twarz to mam tak sucha i sciagnieta ze az mi skora schodzi, musze szybko pokremowac, ale po godzinie robi sie tak tlusta, ze sobie z tym nie radze, wiecznie sie swiece, a dodtyk mojej twarzy jest nieprzyjemny. i nie wiem jakich kremow uzywac, czy do suchej skory zeby ja nawilzyc bo jest naprawde sucha po umyciu czy do tlustej lub jakies matujace? czy ktoras z was tez tak ma?

Gość hgffgdgfgfgfg
moze za duzo kremu uzywasz? :P a czym myjesz twarz? bo to tez ma znaczenie

Gość czekoladowaaaa89
ja używam krem matujący z garniera, całkiem dobrze nawilża i matuje na kilka godzin, ale radzę nie przesadzać z waleniem go na mordę tonami :p

Gość twarz tłusta
czy mieszana też potrzebuje nawilżenia... Jeśli nie myjesz twarzy mydłem... to możesz mieć mieszaną cerę

Gość dziewczyna 21.....
myje twarz kostaka myjaca dove i uzywam kremu nivea soft, ale raczej nie przesadzam z iloscia :) moze pora zmienic krem? jaki polecacie i czym myjecie twarz?

Gość hgffgdgfgfgfg
kup sobie specjalny zel do mycia twarzy

aha no i nie myj zadna kostka myjaca...kup sobie lepiej jakis zel delikatny do mycia twarzy albo myj twarz przegotowana woda..bo ta kostka ci tak wysusza a ja nivea soft nie poleam osobiscie :)

Kostka myjąca to raczej nie jest dobry pomysł... Lepszy byłby jakiś żel albo pianka myjąca, coś w tym stylu.

Gość A skąd jesteś, bo
ja mam fajne i przede wszystkim dobre kosmetyki... dla twojej cery również...

Gość A skąd jesteś, bo
poza tym często tak się dzieje, bo kobiety używają kosmetyków różnych firm, które się wzajemnie nie uzupełniają...

Gość no sooooory
myjesz twarz mydlem, a potem uzywasz jakiegos uniwersalnego kremu i sie dziwisz, ze masz taka twarz? myj twarz specjalnymi preparatami, uzywaj tonika i specjalnego nawilzajacego kremu. polecam serie garnier czysta skóra ACTIVE. jesli nie masz problemow z pryszczami to polecam sam żel myjacy, tonik i krem. dobrze sobie radza z moja tlusta cera, pryszczami, zaskornikami itp, a przy tym wlasnie jej nie wysuszaja! jest pieknie nawilzona i nie tlusta

Gość dziewczyna 21.....
ale wlasnie nie wiem czy uzywac kosmetykow do twarzy tlustej czy suchej, czy kremy matujace czy nawilzajace, a boje sie zeby po nowych kosmetykach nie miec wysypu wypryskow, bo z nimi tez mam lekki problem

Myj twarz jak do tej pory skoro masz juz wyprobowana metode,ale krem zmien,kup sobie w aptece krem dla cery wrazliwej gleboko nawilzajacy,nie zaden tlusty ani poltlusty. W aptece magisterka sama Ci poleci taki krem odpowiedni dla Twojego wieku.

Gość dziewczyna 21.....
czytam wlasnie w necie o zelach do twarzy nawilzajacych, ale nie moge znalezc nic odpowiedniego, bo w opiniach wszystkie wysuszaja cere. mozecie polecic mi jakis konkretny?

Gość DANIELA!
MAM PROBLEM PROSZĘ PRZECZYTAJCIE TO. (nie na powyższe tematy) ALE PROSZĘ O RADĘ. mam duży problem! kiedyś jak jeszcze nie miałam chłopaka, moi rodzice bardzo często dogryzali mi swoimi głupimi uwagami np: -jak tam ten Krzysiu?(którego oczywiście sobie wymyślili, na poczekaniu) -albo tekst: Kiedy poznamy tego twojego Kamila (przy tym strasznie się śmiali) strasznie zawsze mnie to bolało, bolało mnie to, że się ze mnie śmieją(potrafiłam się przez to nawet popłakać)... a teraz kiedy mam chłopaka strasznie boje się, że zobczą mnie z nim rodzice i później będą się z tego śmiać między sobą... a o przyprowadzeniu go do domu nawet nie myśle bo widze głupie uśmiechy mojej rodziny. co mam zrobić nie chce w nieskończoność ukrywać mojego chłopaka.Kiedy on chce odprowadzić mnie do domu zawsze coś wymyślam, żeby tylko tego nie zrobił bo mogą zobaczyć nas razem moi rodzice.. żle się z tym czuje co mam robić?