Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Czy są kobiety które chodzą bez majtek?

Polecane posty

Chodze tylko bez majtek wieczorami czy nocami w domciu.....jeszcze nie mialam okazji isc na dyske czy do klubu np usiasc sie rozkraczona w strone faceta np w mini,ponczoszkach i szpileczkach bez majteczek ale z wielka przyjemnoscia zrobilabym to gdyby nie to ze jestem MEZATKA:(

ja kiedys mialam taka historie poszlam na balety bez majteczek w spodniczce siedzialam przyu barze i pilam piwko wtedy poczulam ze ktos mnie dotyka po piersiach odwrocilam sie i zobaczylam stara kolezanke (bi) byla wstawiona i tak od slowa do slowa okazalo sie ze ona tez jest bez majteczek i poszlysmy obie do kibelka sie zabawic

No dobra... mi się tez pare razy zdarzyło wyjść bez tej pewnej części garderoby

Gość linowski78
A jak wychodzisz z domu, tez jestes na dole bez?

Gość dziesięć studenta z Afrika
U nas w Burkina Faso majtki nie nosi 99% kobiet i 80% słonic

Gość powiadasz na dole gola
hahha a gdzie sie jeszcze nosi majtki ?? moze na glowie ?? hahaha idiota

Gość linowski34
Depi, ale super, szkoda ze ja nie mam takiej partnerki ktora chodzi w bialych spodniach.

Gość Fiutek123
A jak reaguje Twoj adorator?

Gość wdowa12345
Gdy jesteś bez majtek?

Gość Magda R.
Tak czytam co tu piszecie i widzę, że większość tych postów to niewyżyci seksualnie chłopcy udający kobiety. Wracając do tematu - samo pytanie "Czy są kobiety które chodzą bez majtek?" jest bardzo naiwne i wiadomo, że napisał je całkiem "zielony" w tych sprawach dzieciak. Więc odpowiadam: Pewnie, że są i nie są wyjątkami! Przecież to nie tylko mężczyzn podnieca. To jest podniecające przede wszystkim dla kobiety, bo to ona jest naga pod spódnicą/sukienką. Ja osobiście kiedy nie zakładam majtek, robię to przede wszystkim dlatego, że mnie to podnieca i tylko wtedy kiedy jestem w odpowiednim nastroju i kiedy jest odpowiednia sytuacja/okazja, n.p. wujście do klubu, pubu, odpowiednia impreza lub randka. Nie wierzę w takie bzdury kiedy ktoś pisze, że nienawidzi majtek i że zawsze chodzi bez majtek. Majtki mają swoją funkcję i są potrzebne. Jeżeli chodziłabym cały czas bez majtek, przestałoby to być podniecające. Oczywiście, stosunek do chodzenia bez majtek zależy od temperamentu, przekonań etyczno-moralalnych i innych cech charakteru dziewczyny/kobiety. A tak poza tym, to nie wiem czy wiecie, że majtki to stosunkowo nowy wynalazek. Jeszcze 60 lat temu, na polskiej wsi, mało która dziewczyna nosiła majtki pod spódnicą. Pozdrawiam i mam nadzieję, że to co napisałam rozwiało wątpliwości wielu młodych chłopców :) Buziaki! - Magda

Gość zdaje_sobie_sprawe
Tak jak moja przedmowczyni jesli nie wkladam bielizny.. to tylko dlatego ze to mnie podnieca. Nie robie tego ze wzgledu na jakiegos faceta.. ale dla własnej przyjemnosci :)

Gość Magnum200
cześć Madziu poszła byś zemną na randkę tylko w spudniczce bez majtek.odp.

Gość Ha, ha....ha....
To faktycznie infantylne pytanie 10-latka. Potwierdzam, chodzimy bez majtek. Mało kto zna jednak miejsce, dzień i godzinę. Poza tym korzystajcie ze swojej wyobraźni, bo i tak nic nie zobaczycie, bo dzieci się nie demoralizuje :-)

Gość kalim
czasami bez czy z stanowi tak minimalną różnicę że nie wie wiem o czym tu gadać :D

Gość xxl-men
W lecie duzo kobiet chodzi bez majtek.

Gość Olek z TM
Jestem facetem,mam 31 lat. regularnie chodzę bez majtek. Kiedyś widziałem w lecie kobitkę, która zadzierała kieckę do oporu, i moczyła sobie gołą pupę w ciepłej wodzie. Było to nad morzem. Spacerowała Sobie brzegiem, zachciało jej się sikać, to weszła po samą pupę w wodę, i się wysikała. Za jednym razem zrobiła sobie dwie rzeczy. Siusiu i moczenie pupy w ciepłej wodzie. Do tej pory to pamiętam.