Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roman Ferwazy

Koc sie normalnie do pralki wrzuca i pierze czy wymaga specjalnego traktowania?

Polecane posty

Gość Roman Ferwazy

Nie wiem z czego on jest, chyba zwykly.

Gość fgfggfdhgfdgh

Gość Roman Ferwazy
Chyba musze zapytac na jakims meskim forum bo widze ze to pewnie wasi mezowie robia pranie.

Gość normalnieeeeeeeee
normalnie sie pierze

Gość Roman Ferwazy
Dziekuje za pomoc, ale jak mi sie zniszczy to Cie odszukam 😴,

Gość normalnieeeeeeeee
ja piore normalnie koce i mi sie nie niszcza

wymaga specjalnego traktowania, musisz z tym kocem porozmawiać, wytłumaczyć że pralka to koniecznośc, użyć dobrych argumentów. jakieś komplementy też są wskazane np "jesteś taki mięciutki, mój ulubiony kocyku" itp

Gość Roman Ferwazy
Dobra wierze wam, mam jeden ktorego nie wolno prac ale wiem o tym, jest puchaty z welny z czegos tam, co juz zapomnialem, strasznie duzy. Dostalem od matki jak sie wprowadzalem. Potem jak raz przyjechala i zobaczyla w jakim jest stanie to sie na mnie wydarla ze nie umiem nic poszanowac, go juz sie nie wypierze a kosztowal 600 zl. Wpierdolilem go wiec do szafy i niech sobie tam lezy, dziekuje za takie prezenty.

Ten z wełny to może dałoby się wyczyścić w pralni chemicznej? Skoro taki drogi, to mi byłoby szkoda trzymać go w szafie...

takie traktowania koca może się zemścić. koce są pamiętliwe. kiedyś z braku laku wyciągniesz go z szafy by pod nim zasnąc i przez sen śmiertelnie zakrztusisz się kłaczkiem. to nie przelewki.

Gość Roman Ferwazy
Mi nie szkoda bo ja nie darze sentymentem w przeciwienstwie do mojej matki zadnych kocy, dzbankow, talerzy. Jak jestem w domu to sie boje cokolwiek wziac do reki bo to zawsze jest jakas cenna stara pamiatka rodzina, albo cosz drogiego, trzesie mnie jak nawet wyciagam talerzyk do jedzenia. Dlatego lubie swoje mieszkanie gdzie takie rzeczy nie maja zadnego znaczenia.