Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mogę już jeść banany!

Do doświadczonych, dojrzałych: Lepiej mieć 1 męża całe życie czy 2, 3?

Polecane posty

Jestem ciekawa waszych opinii bo miałam ostatnio ciekawą dyskusję. Moim zdaniem dla kobiety jest lepiej jak wyjdzie wcześnie za mąż ma dziecko albo dzieci i potem jak jest juz dojrzała, dzieci odchowane to ma 2 męża takiego z którym będzie naprawdę szczęśliwa. Na ogół jednak ludzie myślą że największe szczęście to przezyć z 1 mężczyzną całe zycie - jeśli jest to odpowiedni mężczyzna to tak, ale jak jestesmy młodzi nie mamy jeszcze ukształtowanego gustu, osobowości czasem zegar biologiczny tyka i nie myslimy racjonalnie. Ja wyszłąm za mąż dośc późno jak na tamte czasy bo w wieku 25 lat bardzo wczesnie owdowiałam i teraz wiem, że bardzo dobrze sie stało bo nie chciałabym miec takiego męża jakiego miałam. nie byłam nigdy szaleńczo zakochan poza tym gust mi sie zmienił i nie lubię szczupłych mężczyzn a on był szczupły. po kilku nieudanych związkach wyszłam ponownie za mąz za sporo młodszego faceta który jest w 100 % w moim typie i z wygladu i charakteru. Jestem teraz bardzo szczęśliwa a z 1 mężem bym zgnuśniała. Jakie sa wasze doświadczenia?

Gość mia 9999
To zależy od związku od faceta. Moi rodzice są ponad 30 lat razem i tworzą prawdziwą rodzinę zazdroszczę im tego. Każdy nowy facet jest na początku obcy. Można też trafić gorzej i wpaść z deszczu pod rynnę

Gość wiosenna rosa
każdy woli spędzic zycie z 1 człowiekiem twoje poglądy nie są zbyt popularne

Widzę że mało odpowiedzi. Pewnie to głupi temat, ale byłam ciekawa waszych opinii, szczególnie ludzi którzy prawdziwe szczęście właśnie mają w kolejnym związku.

miałam już jednego,następnych nie planuje. Żadnych obrączek,zmiany nazwiska,wspólnego zamieszkania --brrrrrrrr !

Gość czarnowłosa37...
jak w małżeństwie sie układa to nie ma po co zmieniać. dziwi mnie twoje podejście że dobrze sie stało że owdowiałaś. co ty wypisujesz! byłaś nieszczęśliwa to trzeba było sie rozwieść