Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość outsiderki000

W co ubieracie dzieci w taką pogodę.nie byłam tydzień na dworze

Polecane posty

Gość outsiderki000

Jest az tak ciepło??Córka była chora, więc siedziałysmy w domu.Chcemy wyjsc na trochę.

Gość a ja uwielbiam taniec
Moja ma 14mies. Klade jej body z krotkim rekawem, cienka bluzeczke, cienkie rajstopki, kurtke i cienka czapke na glowe. No i adidaski. Wczoraj byla bez rajstop i zmarzla.

moja córeczka ma 5 miesięcy - body z długim rękawem, kaftanik, rajtuzy, spodenki, czapka (nie zimowa, ale jeszcze troszkę grubsza) i kurtka

Dziecko 3,5 miesiąca ubieram na spacer: body z długim rękawem, bluza bawełniana- pikowana, spodnie, skarpetki, trampki, bawełaniana czapka.

Dziecko 3,5 miesiąca ubieram na spacer: body z długim rękawem, bluza bawełniana- pikowana, spodnie, skarpetki, trampki, bawełaniana czapka.

Dziś o 9tej mieliśmy 10 stopni. Młoda, półtora roku, w wózku: bodziak krótki rękaw, wiosenne spodnie ani grube ani cienkie, bluzka z długim rękawem, cienka bluza, wiosenna kurtka, sztruksowy kapelusz. Gdyby była bez wózka, to odjęłabym bluzę, bo byłoby Jej cieplej przez ruch.

Dziś o 9tej mieliśmy 10 stopni. Młoda, półtora roku, w wózku: bodziak krótki rękaw, wiosenne spodnie ani grube ani cienkie, bluzka z długim rękawem, cienka bluza, wiosenna kurtka, sztruksowy kapelusz. Gdyby była bez wózka, to odjęłabym bluzę, bo byłoby Jej cieplej przez ruch.

Oj widzę, że ja chyba przesadzę ubierając tak lekko mojego chłopaka?

Gość outsiderki000
dzięki dziewczyny;)

Dzies jest naprawde cieplo. moj 2,5 latek koszulka na krotki rekaw ,bluza,bezrekawnik,bez rajstop od paru dni ,cienka czapka.

Gość fioletowe serce
marcelina a GDZIE niby jest tak ciepło??? tepy łebku napisz moze ze u ciebie w pipidowce jest calkiem ciepło i nie uogolniaj

Gość ciepło jestt
a w jakim wieku jest dziecko? moja ma 4 miesiące, ubrałam w body z długim rękawkiem i welurkowy dresik z kapturem, oczywiście skarpetki i pielucha. jak dziecko jest w wózku a było ostatnio chore, to zabierz kocyk do przykrycia. u nas jest 15 stopni.

no u nas ok 19 stopni. Maly 8 miesiecy body krotki rekaw.cienka koszulka,bluza i bezrekwanik do tego spodenki skarpetki i adidaski no i cienka czapka

A w jakim wieku masz dziecko??? Ja jestem zachodniopomorskiego i u nas dziś 21 stopni! Moje dziecko ma 4 lata i tak : koszulka na krótki rękawek,cieniutka bluzeczka i,bluza,spodnie,skarpetki,półbuty.

Gość a unas jest 14 stopni
ale wieje - ja zakladam caly czas kombinezonik, ale bez kocyka

Gość matko kochana
przy 14 stopniach kombinezonik! wariatka! dzis u nas bylo 15 stopni i jak widzialam tatusia w koszuli z dlugim rekawem i z dzieckiem w kombinezonie i w czapce "bo wiele" to mialam ochote rozebrac biedne, spocone dziecko.. troche wyobrazni!

u nas bylo dzis 20 st. Moja 8mio miesieczna corka miala na sobie body na ramiaczka,body na dlugi rekaw,na to wiosenna kurteczke,na nozki cienkie rajstopki,materialowe spodenki,cienkie paputy,na szyjke cienka chusteczka i na glowe letnia czapka. Ale widzialam tez dzieci w zimowych czapkach,kombinezonach....ja mialam na sobie cienki plaszczyk,a zgrzalam sie jak mysz. woze na wszelki wypadek kocyk w wozku,ale dzis sie nie przydal

Gość nie wariatka tylko rozumna
jak ja mam ubraną kurtke to tak samo dziecko ma kombinezonik lekki - wiec jest ubrane jak ja - nie byla spocona ani nic- u nas wieje poetwrzam - a Twoje słowa świadczą o Twojej ułomności mentalnej.

Gość xxxxxxyyy
Agawerka jesli moge cos doradzic, to dziecku moze wygodniej bedzie bez rajstop (gryza szczegolnie jak jest cieplo) a za to okryte lekko kocykiem. Moja mala nie znosi rajstop - gdy tylko ma je na nozkach szarpie je i zlosci sie - ja zreszta tez nie lubie:) wiec wole wozic ze soba kocyk a pod spodnie nic nie zakladac.