Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziamikolaj

chce juz urodzic:)

Polecane posty

hejka dziewczyny mamy pytanie moze ktoras z was bedzie mi w sanie pomoc:) chce wczesniej urodzic bo mam zle wyliczony termin porodu i w sumie juz moge urodzic tylko nie wiem jak to zrobic:) maluszek jest juz dosyc duzy bo wazy ok 3500g i mierzy ok 55cm wiec chce juz moje malenstwo miec przy sobie:) jakie cwiczenia moge robic badz cos innego zeby juz sie zaczelo:)

nie wiem, czy wiesz, ale nie Ty decydujesz o porodzie. Dziecko wysyła sygnał i się zaczyna.

Powiedzialabym Ci, bo jest sposob ktorym ja przyspieszylam....ale bylam po terminie! Poczekaj jeszcze troche!!!!! w ktorym tyg jestes? Probuj normalnych metod, typu: sex, sprzatanie, wysilek itd, a jak sie nie uda to ta tydzien Ci napisze;)

Gość ja mieszkam na 7
pietrze i 2 tygodnie przed terminem poszlam z bratanica na rynek, chwile pochodzilysmy, wracamy a tu winda nie dziala :/ musialam wejsc na gore po schodach, na kazdym pietrze odpoczywalam. Po godzinie poszlam z bracmi na zakupy, wrocilismy i 10 minut pozniej odeszly mi wody :) podobno mozna szorowac podlow\gi, ale ja bym na Twoim miejscu poczekala, jesli nie wychodzi, znaczy, ze jeszcze dla niego za wczesnie :)

Gość jpo
na wszystko jest czas

Gość DrMengele
Napar z lisci malin i goraca kapiel.

mam od kilku dni skurcze na poczatku byly co dwie godziny a teraz co godzine i wracajac do pierwszej wypowiedzi nie rodze pierwszy raz ale wczesniejszy porod mialam wywolany bo bylam po terminie ale terach pragne wrecz urodzic sama a jestem w 39 tygodniu

Gość te wszystkie domowe
sposoby na przyspieszenia porodu sa nic nie warte. Ja sprzatalam cala ciaze - nie mowie o spokojnym wyciaraniu kurzy ale normalnym odkurzaniu calego mieszkania, myciu okien i podlog, napar z lisci malic zaczelam pic 2 razy dziennie 2 tygodnie przed terminem i nic... seks tez jakos nie pomogl - coreczka urodzila sie 12 dni po terminie a wyznaczyli mi juz termin wywolania i moze to na nia podzialalo ;)

Gość popatrz se
zagladnij na skrzynke mailowa

Gość ja mieszkam na 7
no to jak Ty jestes w 39 tygodniu to nie ma co sie juz stresowac :) podobno sex duzo daje, ale ja nic na ten temat nie wiem :) czytalam wiele sposobow kiedys, i chyba najwiecej pomagal sex i mycie podlog na kolanach :) zycze szybkiego i malobolesnego porodu :)