Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chumbawamba

powrót na studia

Polecane posty

Gość chumbawamba

powiedzcie,jak to jest?studiowałam zaocznie,mam zaliczone 3 semestry,a potem przerwałam.Gdybym teraz chciała wrócić,to musiałabym zaczynać od początku,czy mogłabym kontynuować od 4 semestru?

Gość a ja uwielbiam taniec
drzewiecki>>>liczy sie papierek. pracodawca nie pyta w jakim trybie studiowales.

Gość chumbawamba
czemu nikt nie odpowiada?

Gość chumbawamba
pomoże ktoś?

Gość możesz wznowić studia i
kontynuować ,albo od poczatku drugiego roku ,albo 3 semestru tego nie jestem pewna. ale na pewno nie musisz zaczynać od początku

sorry albo od 4 semestru. nie wiem czy Ci zaliczą ten 3 semestr. u nas na uczelni musialabys od poczatku zaczynać drugi rok

sorry od 4 semestru mialo być. u nas na uczelni musialabyś 2 rok zaczynać od początku

Gość zwykły studęt
Musisz zacząć oczywiście od 2 roku, czyli od 3. semestru. Ale możesz się starać o przepisanie zaliczonych przedmiotów.

Gość www.skapiec.pl/#from41355
jeśli program nauczania sie nie zmienił mogą ci zaliczyc oceny z tych 3 semestrów

Jesli przedmioty są takie same to będziesz mogła zaczynać od IV semestru. Jeżeli pojawią się jakieś różnice programowe to będziesz mogła zaliczać na tym Iv sem.

Jesli przedmioty są takie same to będziesz mogła zaczynać od IV semestru. Jeżeli pojawią się jakieś różnice programowe to będziesz mogła zaliczać na tym Iv sem.

Gość 12345654321
Co za bzdety masz 3 sem zlaiczone i nikt nie ma prawa kazac ciczegos powtarzac ani zmuszac cie do przepisywania. Zaczniesz od 4 sem ale wiadomo ze dopiero w sem letnim czyli od lutego. Teraz juz za pozno musisz poczekac do nastepnego roku i sem letniego bo przeciez sem 4 jest w sem letnim.

Gość 12345654321
Ewentualnie jesli zmienil sie program wpisza cie na sem 4 z obowiazkiem zaliczenia roznic programowych i tyle.

Gość hhhhd
WLASNIE, MA PODOBNY PROBLEM A JAK TO JEST JESLI JUZ JESTEM USUNIETA Z LISTY STUDENTOW? MOGA MNIE WPISAC PONOWNIE? COS SIE PLACI ZA TO?

u nas się płaci 150 za wznowienie. a u was to nie wiem

tak właśnie na tym to polega ,że mogą Cię wpisać ponownie jak jestes usuniety, możesz wrócić w ciagu 5 lat na studia chyba ,że zostałeś usuniety dyscyplinarnie

a ogóle to nie ma u wa czegoś takiego jak reg uczelni? jest też dziekanat tam wam wszystko powiedzą ile sie placi i na jakich zasadach możecie wznowić. na każdej uczelni jest trochę inny regulamin. ja nie wznawiałam studiów ,a o takich rzeczach wiem

Gość hhhhd
DZIEKI ZA INFO ALE DZIEKANAT? HHE U NAS DZIEKANAT TO KOMEDIA ALBO TRAGEDIA ;) PANIE Z DZIEKANATU NIC NIE MOGA WYJASNIC BO ALBO NIE MAJA AKURAT CZASU, ALBO PRZERYWASZ IM PRACE, ALBO ALBO ALBO....... SWIETE KROWY!!!! CIEKAWA JESTEM Z RESZTA CZY TO TYLKO U MNIE TAKA ARYSTOKRACJA PRACUJE W DZIEKANACIE CZY OGOLNIE TE KOBIETY SA TA ZMANIEROWANE!?

u nas też panie w dziekanacie sa bardzo nie miłe. takie rzeczy to chyba muszą wiedzieć ,albo popytaj ludzi z roku poczytaj na waszej stronie internetowej ,spytaj się starościny , poczytaj regulamin..u nas jest wszystko napisane na stronie internetowej uniwersytetu

Gość hhhhd
OK DZIEKI BARDZO ZA INFO