Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka345

co mam zrobić- doradzcie!!!!

Polecane posty

Gość Allahaja
Nic nie mów. Ja właśnie zakończyłam związek dlatego, że chciałam być uczciwa wobec swojego faceta. Przy każdej kłótni będzie Ci to wypominał, bo on zarejestrował fakt a nie to, że to nie była Twoja wina, bo kolega chciał pocałować Ciebie a nie ty jego. Szczerze odradzam!!! Trzeba wiedzieć co mówić facetowi a co zachować dla siebie. Chcesz o kimś z tym pogadać? pewnie masz przyjaciółkę...i kafeterię -)

Regers ale masz porownanie ,w przeciwieństwie do twoich znajomych tutaj do niczego nie doszlo wiec nie przesadzaj

Gość eee tam dziewczyno przesadzasz
regres niczego i nikogo nei tłumaczę tylko przyjmuję za fakt że ludzie bawiac się i pijąc zazwyczaj dużo rzeczy nei zauważają i nei pamietają autorce wydaje się że wszyscy widzieli i jest wielki mega problem że koleś zrobił jakiś ruch w jej stronę....a pewnie jakby zapytać świadków to by się okazało że każdy miał swoją fazę tego wieczoru i każdy interesował się czym innym, kim innym lub nic nei pamięta czy niczego nei zauważył autorka pamieta fakt bo była na tym kolesiu skoncentrowana zastanawiam sie czy jej znajomy w ogóle pamięta że usiłował ją pocałować, wcale bym się nei zdziwiła gdyby nei pamiętał

regres, przeczytaj wypowiedz jednej z uczestniczek dyskusji: jej facet powiedział że laska kolegi się do neigo przystawiała, w efekcie dziewczyna już ma tamtą laskę na celowniku...i załozę się że też nie ma zaufania do swojego faceta.... myślisz że gdyby teraz jej facet powiedział że mają sie spotkać z tamtą parą to ona by była zachwycona, czy raczej wściekła i zrobiła jazdę ? bo ja raczej sądzę że to drugie

Regers ale masz porownanie ,w przeciwieństwie do twoich znajomych tutaj do niczego nie doszlo wiec nie przesadzaj" to tylko przykład nie porównanie dla mnie śmieszne sa argumenty w postaci bo zabawa ... bo to przez alkohol ... tylko tyle chciałęm pokazać tym przykładem ... i pijąc zazwyczaj dużo rzeczy nei zauważają i nei pamietają" ewentualnie udają że nie pamiętają , to zależy ...:D autorce wydaje się że wszyscy widzieli i jest wielki mega problem że koleś zrobił jakiś ruch w jej stronę.." może być i tak nie upieram się ... generalnie dla świętego spokoju to będzie decyzja autorki czy powiedziec czy nie to ona podejmuje tutaj decyzję , to ona w tym uczestniczyła my możemy tylko przybierac różnego rodzaju wersje zdarzeń i pisać z poziomu "gdybania" najlepsze rozwiązanie sytauacji

regres udajesz czy naprawdę nie rozumiesz słowa pisanego ? facet najprawdopodobniej się zbliżył i wykonał gest jakby chciał autorkę pocałować...skoro do niczego nie doszło to rozumiem że autorka zrobiła unik....już nie wnikam czy było to podczas tańca czy rozmowy... chyba zupełnie inaczej wyglądałaby sytuacja gdyby coś konkretnie zrobił, np ją dotykał, obmacywał itp wtedy faktycznie, "namacalnie" jakis fest miałby miejsce.... to chyba że ktoś zbliża do nas swoją twarz czy to że usiądzie bliżej chyba nei jest jeszcze przestępstwem

Gość Allahaja
Jeszcze jedno. Jeśli się dowie nie od Ciebie, że taka sytuacja miała miejsce to będziesz miała z tego same pozytywy. Przecież nie musisz mu się tłumaczyć z czegoś, co nie ma dla Ciebie znaczenia (chyba, że ma ?) Natomiast iskierka zazdrości na pewno sprawi, że się zastanowi i pomyśli, ze jego dziewczyna ma powodzenie. trzymaj się !

facet najprawdopodobniej się zbliżył i wykonał gest jakby chciał autorkę pocałować...skoro do niczego nie doszło to rozumiem że autorka zrobiła unik...." ewentualnie koleś był na takiej bani że nie trafił w jej usta już pisałem o tym wcześniej ... możemy sobie gdybac i wymyślać coraz to nowsze historyjki skąd wiesz że zrobiła unik a nie było np tak jak ja pisze ? nie martw sie słowo pisane jest doskonale rozumiane przez moją osobę :D

Gość kolejna nawiedzona
naprawdę nie rozumiem, spotykasz się z facetem i nie kontrolujesz swojego cyklu ? nie liczysz kiedy masz dni płodne a kiedy nie ? nie zastanawiasz się czy możesz bezpiecznie uprawiać seks ? pełen spontan ? albo zakładam gumkę albo nie ?! jaki był sens zakładania gumki po tym jak już w Ciebie wszedł wcześniej ? albo po co wcześniej wchodził skoro dopiero potem przypomniał sobei o gumce ? czy wy bawicie się w rosyjską ruletkę ? uprawiamy seks w płodnej fazie, raz zakąłdamy gumkę a raz nie ? rozbaczymy co z tego wyniknie ;-)

Gość emilka345
on pamieta i to dobrze bo wiem to ja uniknelam pocalunku

Pewnie tematy jej się pomyliły :D Ciekawe tylko jak :P No ale jak widać zdarza się hehe ;)

Gość emilka345
ktos jeszcze mi cos podpowie?????

Gość a ja bym na twoim miejscu
powiedziała swojemu facetowi prawdę - tylko bez żadnych dramatycznych wyznań, po prostu opowiadając o tym co było na imprezie obśmiej się też z faktu że koleś za dużo wypił i się do ciebie dostawiał ale ty byłaś na tyle przytomna żeby sprowadzić go na ziemię... tak czy inaczej facetowi powiedz, bo jak on dowie się od kogoś innego to będzie lipa

Gość emilka345
chyba zrobie tak jak mowisz dzieki

Gość mmmmt
za kilkanaście lat nie będziesz zadawala takich pytań, będziesz pewna co zrobić. .. nawet wiem jak postąpisz:P

Gość emilka345
uwazasz ze kiedys to nic nie powiem

Gość moja zdanko
z jednej storony warto powiedziec z drugiej nie