Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niania w ukrytej kamerze

Zanim zatrudnisz nianię..., czy warto miec ukrytą kamerę ?

Polecane posty

Gość niania w ukrytej kamerze

Natrafiłam właśnie w internecie na kolejny drastyczny film, który przedstawia bicie i wręcz znęcanie się niani nad dzieckiem. Poniżej umieszczam link do materiału ale ostrzegam, że mną wstrząsnął... www.news4jax.com/video/22881971/index.html Słyszałam niestety także o podobnych przypadkach w Polsce. Jak sądzicie - jak można uniknąć takich osób i uchronić malucha przed takim traktowaniem? I drugie pytanie - czy ukryta kamera to jedyny skuteczny sposób na kontrolę tego jak opiekunka zajmuje się dzieckiem? http://www.news4jax.com/video/22881971/index.html

Gość wartooooooo
zdecydowanie powinno się zainstalować ukrytą kamerę najwięcej wariatek, które dręczą dzieci spotyka się wsród niań ( kiedys oglądałam o tym program )

Gość wartooooooo
omg :-0 :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( powinni ją wsadzic

Gość bez przesady no
Nie popadajcie w histerię. Ja przez ostatnie kilka lat byłam nianią. Teraz sama jestem w ciąży. Z doświadczenia wiem, że spotyka się różne osoby (sama trochę widziałam na placach zabaw, spacerach itp), ale jestem zdania, że większość mam wyczuwa kogo zatrudniają. :) Choć mam referencje od poprzednich pracodawców - nigdy nikt ich nie sprawdzał! Myślę, że to dlatego, że mamy wiedziały kogo zatrudniają :). Cóż, pewnie sama będę miała obawy kogoś zatrudnić, ale pocieszam się tym, że sporo widziałam i wydaje mi się, że będę potrafiła wyczyć z jakimi osobami mam do czynienia. Powodzenia w szukaniu! :)

Gość nie moge no
co za franca , nie obejrzalam do konca, bo nie wytrzymalam. :o Poszla do wiezienia czt co? Zapier.... france gdyby to zrobila mojemu dziecku.

Gość wartooooooo
ja jednak uwazam ,ze pomimo dobrych odczuc co do "nowej niani " to i tak powinno się instalowac kamery ZAWSZE! Oglądałam kiedys o tym program , takich filmów jak ten było masa , straszne co te kobiety wyprawiały z dziecmi Uwazam ,ze odczucia co do konkretnej niani są tutaj nie wystarczające Zgodze się ,ze czasami spotyka się cudowne , ciepłe opiekunki ,ale to jest rzadkosc , a pozory czesto mylą Oczywiscie mozna spotkac równiez złe matki , które maltretują swoje dzieci :-0 Ja osobiscie co do niań jestem na NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość slawietta
normalnie nie moge uwierzyc pewnie kazdemu puszczaja nerwy ale zeby sie az tak znecac nad niemowleciem ...szok :( byc moze gdyby umialo chodzic to by ucieklo :(

ten filmik jest masakryczny!!!! co za suka!!! taką to tylko wsadzic do pudła i niech gnije!!!!

Gość moim zdaniem i tylko moim
o ja nie mogę :(

Gość TAK I JESZCZE RAZ TAK
MASZ PRAWO JAKO MATKA CHRONIC SWOJE DZIECKO! MASZ PRAWO NAGRYWAC SWOJE DZIECKO PODCZAS GDY OPIEKUJE SIE NIM NIANIA! JEZELI JA KIEDYKOLWIEK ZDECYDUJE SIE NA OPIEKUNKE, Z PEWNOSCIA ZAINSTALUJE KAMERE!!!

Gość jfkdsflks;l
Suka jebana, zdzira, nie mogłam oglądać, poryczałam sie na całego , sama mam nianie i kontroluję ją co jakiś czas i jak pomyślę,że mogłaby robic coś takiego z moim szkrabem, zabiłabym. Powinni taką suke nabić na pal, mende przeciągnąc po betonie nago, po prostu nie mogę, żałuję ze obejrzałam ten film, biedne dzieciątko malusie, takie bicie po głowie moze mieć masakryczne skutki, bidulek malusi takie jak moje, nie wyobrażam sobie takiego traktowania, po prostu nie mam słów...Bidulek malusi...

Gość xsmskms
Boże słodki! Obejrzałam ten film i też się poryczałam. Biedne maleństwo, jezu kochany to ja już wolę siedzieć z dzieckiem do czasu aż nie pójdzie do przedszkola. ten filmik utwierdził mnie w tym przekonaniu. Nie mogę uwierzyć że ludzie potrafią być tak bezwzględni. Aż mnie w sercu ściska

Gość wartooooooo
ja oglądałam ten film po południu i też się popłakałam :-( :-( :-(

Gość ja bym chyba ją zatłukła!!!
Biedne dzieciątko! Grzecznie siedziało i się bawiło, a ta ...... go tłukła bez powodu. Aż dziw, że nie połamała mu rączek czy kręgosłupa. Na miejscu tych rodziców to pokazałabym filmik policji, a potem poszukałabym kogoś kto "pomógłby" wyegzekwować odpowiednią karę tej pani:O Gdyby mnie to spotkało to bym nie wytrzymała...aż się popłakałam.

Gość ja bym chyba ją zatłukła!!!
Biedne dzieciątko! Grzecznie siedziało i się bawiło, a ta ...... go tłukła bez powodu. Aż dziw, że nie połamała mu rączek czy kręgosłupa. Na miejscu tych rodziców to pokazałabym filmik policji, a potem poszukałabym kogoś kto "pomógłby" wyegzekwować odpowiednią karę tej pani:O Gdyby mnie to spotkało to bym nie wytrzymała...aż się popłakałam.

Gość Tajemnicza Dama.
O ja pierdolę :D Nawet jak dla mnie, to masakra.... Pasożyt, to nie lalka! Kurwa, ale czy ten bachor nie miał żadnych siniaków? :O Rodzice nie zauważyli od razu, że coś nie tak? :O

Gość na to pytanie nikt nie odpowie
dlatego ja zawsze zostawiam włączony dyktafon jak zostawiam małą z nianią i wam radzę robic tak samo, albo kamerę zamontowac

Gość Tajemnicza Dama.
Sorry - zamiast :D miało być :O ....

Gość TheLittle
ludzie sa okropni, zupelnie bez uczuc

21:31 [zgłoś do usunięcia] ja bym chyba ją zatłukła!!! Biedne dzieciątko! Grzecznie siedziało i się bawiło, a ta ...... go tłukła bez powodu. Aż dziw, że nie połamała mu rączek czy kręgosłupa. Na miejscu tych rodziców to pokazałabym filmik policji, a potem poszukałabym kogoś kto "pomógłby" wyegzekwować odpowiednią karę tej pani Gdyby mnie to spotkało to bym nie wytrzymała...aż się popłakałam. niech zyje znajomosc angielskiego:classic_cool:

Gość ja też się poryczałam
zabiłabym szmatę, skopała jej ryj nie patrząc na nic! mam 5,5 miesięczne dziecko, za którym bym w ogień wskoczyła...nie znam dziecka, a i tak płakałam jak głupia...wyobraziłam sobie moją małą:( nie wyobrażam sobie co musiało czuć to maleństwo! zabić szmatę! film dla ludzi o mocnych nerwach niestety!

Gość matko jedynaaaaaaaaaaaaall
gdyby taka pizda zrobila cokolowiek mojemu dziecko zabilabym ja bez jaj poprostu bym suke zabila nie moge ten film mnie tak poruszyl ze az sama dostala agresji jezus nie moge sie opanowac az mi sie rece trzese, jak sobie pomysle ze jakas suka moglaby cokolowiek zrobic mojemu synkowi to mi az cos sie dzieje wiez=ienie by jej nie uchronilo😠nie moge sie uspokoic...

gdyby taka pizda zrobila cokolowiek mojemu dziecko zabilabym ja bez jaj poprostu bym suke zabila nie moge ten film mnie tak poruszyl ze az sama dostala agresji jezus nie moge sie opanowac az mi sie rece trzese, jak sobie pomysle ze jakas suka moglaby cokolowiek zrobic mojemu synkowi to mi az cos sie dzieje wiez=ienie by jej nie uchronilo😠nie moge sie uspokoic...

Gość Tessa z Maroka
Tak, tak - niech żyje znajomość angielskiego. Swoją drogą - reportaż bardzo poruszający.

reportaz faktycznie poruszajacy. najgorsze ze ojciec mowi ze 2 mies wczesniej dziecko mialo podbite oczko ale myslal ze starszy syn mu podbil czyli wynikaloby ze to dziecko od dluzszego czasu bylo tak traktowane :( naprawde niezla suka z tej baby :O

Gość Irrena
:D Mocne, szkoda tej pani, że tak głupio wpadła i czeka ją więzienie :(

mi pani nie szkoda, dziecka mi szkoda ze od niewiadomo jak dawna moze codziennie bylo poniewierane. jak brakowalo jej cierpliwosci to trzeba bylo isc sie uspokoic do innego pokoju (chociaz taka osoba nie powinna byc niania w ogole) a nie popychac dzieciaka tak mocno. a i ja nie histeryzuje, plakac tez nie plakalam chociaz dziecka szkoda, dobrze ze zamontowali ta kamere