Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niania w ukrytej kamerze

Zanim zatrudnisz nianię..., czy warto miec ukrytą kamerę ?

Polecane posty

Gość ja też się poryczałam
kluska serowa, wyobraź sobie jakby Twój Sebuś tak wpierdool dostawał! mi się łezka zakręciła! biedne dziecko:( offerma, twoja stara cię tak lała, stąd wiesz takie rzeczy i masz zjebanny łeb!

Gość do ireny
szkoda ci tej pani? idź z nią razem siedzieć...ta kurwa nie ma już życia! a ty masz sprany beret!

Gość Irrena
Najbardziej podoba mi się wpis jfkdsflks;l "takie dzieciątko malusie" - nie jest malusie , wygląda ja duży, rozciągnięty zając na tej podłodze, jak mu niania przywaliła w ten głupi łeb. Ciekawe czy będzie normalne jak dorośnie. :)

to najgorszy film który obejrzałam w życiu!! życze tej suce choć to za dobre określenie żeby zdychała w cierpieniach!!! obejrzałam wczoraj ten filmik i nie moge normalnie funkcjonować, płakać sie chce mi ciągle z bezradności i tak mi szkoda tego biednego maleństwa!!!ja bym ją zabiła ma rodziców miejscu bez mrugniecia okiem!!!

ja nie obejrzałam do końca\\ właśnie taka osoba w pl wrzuciła zwłoki dziecka do stawu

ja sie poryczalam - ale przeciez ja nie bronie Ci plakac, tak wyobrazilam sobie ze to moje dziecko by ktos tak potraktowal i najchetniej bym tej babie zanim pojdzie do wiezienia tez pare razy przez leb przelozyla i pokazala jak to jest fajnie jak by ja ktos tak szarpal. w srodku mnie scisnelo na widok tego jak to dziecko zdzielila w glowe i w ogole nad jej "opieka". dobrze ze rodzice to rozprzestrzeniaja zeby inni tez sprawdzili swoje opiekunki bo nawet ta co sie aniolem wydaje moze sie okazac katem dla ich dziecka.

Gość ajmaknjj
Będziecie się smażyć w piekle durne babska za te bezczelne wypowiedzi. Żeby los się na was zemścił za głupie poczucie humoru. Nie rozumiem jak można być tak wrednym żeby sobie z takiego nieszczęścia ubaw robić. Aż strach pomyśleć że takie szuje są wśród nas, i w towarzystwie takich szuj obracamy się nacodzień.

Gość biedactwo1212
Irrena i offerma ....................wy na pewno normlanie to nie ejsteście

Gość matko jedynaaaaaaaaaaaaall
JAK JA CZYTAM TAKICH ZJEBOW JAK TE POWYZEJ!!to mi sie słabo robi na tym kafe powinien byc system monitorujacy takich debili i juz na podstawie wpisow wkladac ich do wiezienia bylo by o wile mniej debili wy jestecie irrena i oferma tak zoorane ze to juz na leczenie za puzno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Irrena i offerma------------->wy zachowujecie sie jak tak ta pseudoniania, wy jestescie identyczne jak ona

takie biedacwo nawet nie odda takiej suce, a ona poniewierała nim jak chciała, matko to jest tak straszne, że jest mi strasznie ciezko po tym filmie jak pomyśle co te biedactwo musiało czuć!!!a ta gruba suka tak sie wyżywała na nim!!!

najgorszy filmik? no tak jest ciezko ogladac jak ktos tak dziecko poniewiera (zwlaszcza rodzicom musialo byc ciezko to obejrzec) ale pomyslcie ile dzieci jest na biezaco katowanych przez rodzicow, ile z tych dzieci umiera i nikt sie nawet nie zainteresuje. w tym przypadku byla to opiekunka, dobrze ze dziecku nic sie nie stalo fizycznie, ze nie uszkodzila niczego, rodzice zareagowali, dziecko ma normalny dom, ale ile razy to rodzice katuja dziecko i nikt tego nie nagra, nie zaniesie do telewizji. niestety czesto sasiedzi widza ze cos jest nie tak ale nikt nie zareaguje. niektore dzieci cale dziecinstwo maja takie :(

Gość Irrena
Nie denerwujcie się tak czcigodne mamy. Kto wie, czy w niedalekiej przyszłości nie zatrudnicie mnie jako nianię do waszego dziecka. A wtedy, gdy drzwi się za wami zamkną jak pójdziecie do pracy, zostanę z waszym maluuuusim tyciuuutkim dzieciątkiem i wtedy.................. :D

ty pieprzony zjebie boze czemu jakis moderator łba ci nie urwie!!!!!!!daj adres ja cie odwiedze i ci zrobie co nie co jak zostaniemy sam na sam ide z tad bo chyba ze skory wyjde ty k......

dodam jeszcze ze zycze ci zeby cie ktos kiedys dorwal oklepał ten durny ryj twoj i połamał ci łapsaka nogi i zrobil z toba co najgorsze, a wtedy przypomnij sobie co tu napisałas!!!!

Gość no i znów się zaczęło
irena i oferma to dwa wielkie jebane trolle, nie zwracajcie uwagi, to jakieś bachory albo ludzie pokrzywdzeni przez los co ich stara z procy karmiła! i za to tak lubią tą pseudonianię, bo im dom rodzinny przypominają

Gość Irrena
"dodam jeszcze ze zycze ci zeby cie ktos kiedys dorwal oklepał ten durny ryj twoj i połamał ci łapsaka nogi i zrobil z toba co najgorsze, a wtedy przypomnij sobie co tu napisałas!!!!" Pocieszę Cię , Twoje życzenie na pewno zostanie spełnione. Tylko to nieszczęście spotka..... twoje kochane dzieciątko, wszystko przez ciebie, sama doprowadziłaś do tego że ono będzie w przyszłości cierpieć.... bardzo cierpieć ...... :(

Gość xsmskms
Sąsiedzi jak sąsiedzi. Nie dziwie się że nie chcą się wtrącać bo w końcu konsekwencje "wsadzania nosa w nie swoje sprawy" ponieść muszą. Durne polskie prawo. A gdzie jest w przypadku dzieci katowanych przez rodziców pielęgniarka środowiskowa, opieka społeczna i inne takie. Znam taką jedną co ma dwójkę dzieci każde z innym i o trzecie się prosi. Jedyny jej dochód to 250 zł alimentów na jedno dziecko bo drugiego ojciec nie znany. Co róż inny chłop, mieszka z rodzicami i siostrą w jednej chałupie, mianowicie z 2 dzieci na 8m2 w jednym maleńkim pokoiku. Dzieciaka od 2 miesiąca żywiła samą kaszką bo taniej niż mleko wychodziło a na fajki starczyć musiało. W chałupie syf aż po oczach daje, najarane że świata nie widać. Mieszkanie pod eksmisją, nikt nie pracuje, długów full wszystko zajęte przez komornika. Pielęgniarka miala wizyty patronażowe i co? Zaintersowała się? Gówno. Nie trzeba się szczególnie przyglądać żeby zauważyć taką patologię, przecież brud widać a smród czuć. Miała sprawę w sądzie o alimenty to czy sąd się zainteresował co za rodzina i w jakich warunkach żyje? Oczywiście że nie. Najlepiej winę zrzucić na sąsiadów. Już nic nie wspomnę że jej córka ma wstręt do facetów na widok kazdego jednego wpada w histerię. Cudna mamuśka była z nią RAZ u psychologa który zasugerował że może dziadek ma z tym coś wspólnego to sie obraziła i udała ze problemu nie ma. Nie wspomnę że odzywki na codzien do dzieci to: "Zamknij kurwa mordę", "Spierdalaj do pokoju", "jak ci zaraz wpierdole to zobaczysz" np. za to ze mamusia smsa pisala do kochasia a synek przeszkodzil. Nie wspomnę że maly 1,5 roczny dzieciak regularnie dostaje łomot po plecach, bo po dupsku za malo boli bo pielucha. I nikt mi nie wmówi że to tylo sąsiadów sprawa. A gdzie opieka społeczna, kurator skoro taka rodzina praktycznie we wszystkich ośrodkach i instytucjach jest już znana ze swojej wyjątkowej patologii? Czy chodziaż raz ktoś się pofatygował sprawdzić jak sobie radzą?

Gość no i znów się zaczęło
x...sory dalej nie pamiętam, a nie skopiowałam nicku:) proszę...nie pisz więcej tego...to jest jakiś horror, jak tacy ludzie mogą mieć dzieci, a moja siostra bardzo by chciała mieć i nie może:(

xsmskms wybacz ale uwazam ze jest to takze wina sasiadow jesli dla "spokoju" sasiedzkiego ktos zupelnie nie reaguje jak poltora roczne dziecko dostaje po plecach. przepraszam ale nie przekonuje mnie to bo nie bylabym w stanie spokojnie patrzec jak ktos wyzywa sie na dziecku. w sytuacje tego dziecka z filmiku potraficie sie wczuc a tego u sasiadow na podworku juz nie? mozna zawsze zaczac od zwrocenia sasiadce uwagi ze bicie, popychanie i wyzywanie dzieci jest karalne (przemoc psychiczna i fizyczna) i ze jesli nie zmieni swojego podejscia do dzieci to bedziesz musiala to zglosic. a jak Ci zalezy na anonimowosci idz na policje, nie beda chcieli przyjac anonimowego zgloszenia to popros zebys dostala odmowe na pismie i powiedz im ze pojdziesz z tym do gazet i do telewizji, a najgorszym przypadku idziesz do jakiegos wydawnictwa i opowiadasz im ta historie. czy chociaz przeszlas sie na policje dowiedziec czy przyjma anonimowe zgloszenie, czy dzwonilas sie dowiedziec, zrobilas cokolwiek by cos zmienic czy z gory zalozylas ze skoro nawala opieka spoleczna, kurator to Ty zamykasz oczy? nie chce Cie atakowac i przepraszam jesli to tak zabrzmialo ale po prostu w ten sposob dochodzi to tragedii bo kazy sie boi zadzierac z sasiadami i tylko dzieci cierpia. nie ze nie rozumiem czemu wolisz sie nie mieszac

Gość hertyw
:-(

wariatka???? ona nawet nie zasługuje na miano człowieka!!! to ktoś z najgorszych zakamarków piekła rodem!!!mam nadzieję ze ta suka pseudoniania dostanie za swoje 1000 razy bardziej niż to biedne dziecko!!!

Gość szokujący film

Gość Tak właśnie zwolniłam nianię..
warto przynajmniej zainwestować w dobry dyktafon.

Gość nie chce sie czepiac
no po prostu nie wierzę własnym oczom. Ta szmata, to ścierwo powinno zdychać w najgorzych męczarniach. Aż mi się słabo zrobiło. Na miejscu tych rodziców załatwiłabym jej taki wpie... że na rozprawę by ni doszła. Nigdy nie zatrudnię niani. A jak ten bidaczek grzecznie leżał na tej podłodze, jak zbiła. Pewnie bał się ruszyć. Ale to jakaś pier... psychopatka to widać, jak wypadała z tego pokoju i wracała bez powodu, żeby tłuc to maleństwo. A bawiło się naprawdę grzecznie. Swoją drogą dziwne, że rodzice nic nie zauważyli, bo tak maltretowane dziecko ma już odruch bitego i zastraszonego, jakieś tiki i lęki. Koszmar po prostu

Gość bozzzzzzzzzzzzzzz jak
dzieciakowi daje się na imię sebuś to bankowo wpierdol będzie w przyszłości w szkole dostawał :O sebuś srebuś :P trzeba mieć naprawdę nasrane we łbie :O sebuś - porzygać się można :O

Gość pewnie bachor morde
darl wiec troche mu niania przykrocila cugli :classic_cool:

Gość NianiaNiunia
Od lat pracuje jako niania i wiem, ze zeby zainstalowac kamere w mieszkaniu trzeba miec pozwolenie i prawdopodobnie osoba kamerowana musi wyrazic zgode. Trzeba sie dokladnie dowiedziec, jakie sa przepisy. 1. W Polsce podlsluchiwanie i nagrywanie osob jest nielegalne. 2. Taka niania moglaby cie podac do sadu za podgladactwo.