Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakToJa

Czy ktoś ma książeczkę w fisher price z tą gąsienicą ? Pytanie.

Polecane posty

Tak jak w temacie. Czy ktos posiada tą książeczke z fisher price z tą gąsienicą? O taką : http://www.allegro.pl/item967099734_ksiazeczka_rymowanka_fisher_price_j_polski_nowa.html Chodzi mi o to czy u Was też te piosenki są np: Mrówki maszeruja równo raz i dwa X2 Idą i dupią raz i dwa Idą i dupią raz i dwa ..... To znaczy czy u Was słychać idą i Dupią zamiast idą i tupią? Albo zamiast B But to mówi B Put. Dwa Puty zamiast dwa buty itd..... Wiem, głupie pytanie, ale jeśli ktos to ma to proszę o sprawdzenie tego ...

Mamusie, z pewnością ma któraś z was tę zabawkę, odpowiedzcie proszę....

Haloooo, no nie możliwe, zeby nikt nie miał tej książeczki ....

Gość prosze was3
ja nie mam ale cos nie tak chyba przy produkcji sie stalo

No bo właśnie oglądałam w innym sklepie i też tak gadały .... dlatego zastanawiam się czy to jedna taka zamiast tupiąca to dupiąca partia, czy wszystkie tak mają....

Wiesz co ja książeczki nie miałam ale miałam inne zabawki FP i fakt to trzeba przyznać ze wszystkie te wierszyki i piosenki były dosyć niewyraźnie śpiewane. Czasem trzeba się było bardzo dokładnie wsłuchać żeby zrozumieć o co chodzi i co ta pani wyśpiewuje. Moze tam jest "tupiąca" a nie "dupiąca" tylko trzeba porządnie wytężyć ucho.