Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conjureee

CO TO JEST ???? prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość conjureee

w zeszla sobote kochalam sie z facetem w 14dc, oczywiscie w gumce, wytrysk w gumce, nie pekla, nie zsunela sie, ale zanim zaczelismy ssie kochac wszedl we mnie bez gumki, wykonal pare ruchow i wyszedl pozniej w gumce kochalismy sie z godzine, w niej doszedl ale ja zaczelam schizowac i zaraz zazylam 3 harmonety (mialam stare opakowanie w domu) w poniedzialek poszlam do gina, opowiedzialm mu o wszystkim ze szczegolami, powiedzial ze raczej nie bede w ciazy, ze szanse sa mikroskopijne wczoraj wieczorem zaczal mnie kluc lewy jajnik (jajniki mnie zawsze kuja na okres), dzis rano zaczelam plamic na brazowo, dodatkowo boli mnie w krzyzu i podbrzusze jak na okres co to moze byc? czy to wina tych hramonetow?

Gość no wlasnie qrwa
Dziwne ze faceci ruchaja takie durne laski:-O

Gość conjureee
ojj ale co we mnie durnego? martwie sie ze moge byc w ciazy partner mnie uspokaja ze wszedl tylko na chwilke, a pozniej w gumie i ze nic nie moze byc a ja schizuje ;/

Gość conjureee
nie jestem gowniara, mam 24 lata nie wiem skad to plamienie? czy ktos potrafi pomoc?

Gość gupeek
bylas u gina, powiedzial Ci co i jak. a ze po pigulach chormonowych masz objawy jak przed okresem, to chyba calkowicie normalne?

Gość no wlasnie qrwa
Durne jest to ze wogole dalas w siebie wlezc nawet na chwilke bez gumki dziewczyno.Ile masz lat? 12?Chyba nie powiesz mi, ze nie wiesz ze przez ta chwilke malenka moze malenka spermka z kutaska jego wyplynac?A co jeszcze bardziej chore to ze na wlasna reke bralac jakies taby zamiast pojsc najpierw do lekarza.No durna jestes ale w ciazy na pewno nie jestes.

Gość conjureee
ja nie biore regularnie tabletek te 3 harmonety to mialam stare, jak jeszcze kiedys bralam regularnie dawno temu ale odstawilam

weszłam i zobaczyłam kolejny durny topik :O jak idziesz z facetem do łóżka to chyba logiczne jest, że możesz byc w ciąży :O paranoja :O

Gość gupeek
bylas u gina powiedzial Ci co i jak. skoro Twoj facet twierdzi to amo, znaczy ze jest bardziej ogarniety od Ciebie w tych sprawach (o zgrozo!) to oczywiste ze po pigulach hormonowych masz objawy podobne jak przy okresie - sam nigdy takich nie bralem, ale znam dziewczyny co biora i wszytskie co do jednej, niewazne jakie te piguly braly - tak opisywaly swoje odczucia.

Gość conjureee
sperma napewno nie wyplynela, bo on dopiero za godzine skonczyl - tak dlugo sie kochalismy

Gość kolejna nawiedzona
a ten patent z 3 tabletkami to miał niby mieć jaki cel ? bo nie kumam moze zamiast łykać na spontana 3 tabletki trzeba było założyć gumkę PRZED stosunkiem, jak w instrukcji radzą....

Gość no wlasnie qrwa
ales debilka z Ciebie.Nie slyszalas nigdy, ze na poczatku stosunku moze wyplynac kropelka z kutaska?Nie mowie tu o wytryku tylko o fakcie ze wyplywa malenka kropelka?I jeszcze jakies strae taby brala:-ONos durna jestes jak but.

Gość ale ale ale ale
jak mozna sie tak dlugo bzykac???????? Zatarlabym sie w kroku

Gość kolejna nawiedzona
rada dla facetów: jesli podejrzewacie że wasza dziewczyna jest kretynką, upewnijcie się że ZAWSZE zakładacie gumkę zanim zamoczycie w przeciwnym razie poczniecie dziecko równie durne jak jego matka

Gość no wlasnie qrwa
stare tabsy*

Brać tabletki anty po stosunku??? jaki miałaś cel? chyba popadłaś w paranoję... myśle,że przez te tabletki narobiłaś sobie większego problemu.

Gość conjureee
matko nie straszcie mnie

Gość no wlasnie qrwa
kolejna nawiedzona:-)no wlasnie:-)widze rozumiemy sie:-)ja gir nie rozkraczam zanim facet gumki nie naciagnie i jakos do tej pory w ciaze nie zaszlam a tabsow zadnych nie biore.A wiesz dlaczego???Bo dziecka nie chce miec !!Debilko jestes sama za siebie odpowiedzialna i zacznij myslec zanim gacie sciagniesz.

Gość conjureee
no wzielam te harmonety bo slyszalm cos o metodie yuzpe, ale to chyba wtedy inne by trzeba bylo zazyc;/ do tego teraz coraz bardziej boli mnie brzuch ;/

Gość conjureee
ok moja wina jestem debilka i idiotka, jedzcie po mnie dalej zrobilam blad przyznaje sie ale co teraz? chcialam wiedziec skad to plamienie

No teraz już nic nie możesz zrobic tylko czekac.. zrobisz test albo ginekolog-tyle Ci zostało. Miałaś wtedy dni płodne? wiesz,preejakulat tez ma plemniki..

Gość no wlasnie qrwa
no to okres masz i to wszystko. Eh chyba prow bo zadna baba 24-letnia nie moze byc tak glupia:-OA jesli okres wywolalas tabsami to wiadomo ze brazowe cos wychodzi i nie tak krwawisz jak przy normalnym okresie.Zycze ci jeszcze wiecej frajdy z brania tych tabsow jak n.p zaburzenia hormonalne, nieregularne miesiaczki, wypadanie wlosow, spuchniete nogi itp. nastepnym razem idiotko niech facet zalozy 3 gumki zanim w Ciebie wlezie.Najpierw ruchasz sie a potem jak nastolatka po forum skaczesz.

Gość gupeek
przecie ona juz u gina byla. w ciazy na 99% nie jest, a plami przez debilnie zaaplikowane sobie hormony. powiedzialas ginowi o tych tabsach?

Gość kolejna nawiedzona
jak to kurwa skąd, od hormonów... chyba oczywista oczywistość że jeśli ktoś łyka tabsy jak Tik Tacki to nie pozostaje to bez echa... namieszałaś w systemie hormonalnym to jajniki świrują... a jak myślisz jak działają tabletki poronne ? oszukują organizm by zamiast szykować się do zagnieżdżenia zarodka szykował sie do okresu czyli złuszczania babłonka macicy.... myślisz czy tylko udajesz ?

dziewczyny,spokojnie! Kobietka się zestresowała i prosi o pomoc, a nie o bezmyślne ochrzanianie jej, bo to chyba nie o to chodzi;/

Gość conjureee
dziekuje za wszystkie odpowiedzie, te mile i te mniej to prawda mam 24 lata, ale jestem w goracej wodzie kapana i paniukuje, nie moge byc w ciazy i jak pomysle to musialabym miec mega niefart gdybym byla moj blad, ze pozwolilam mu wejsc bez gumki na poczatku, ale emocje robia swoje! mam nadzieje, ze to palmienie przerodzi sie w okres i bede choc troszke spokojniejsza

Gość kolejna nawiedzona
jak za misiec nie dostaniesz w terminie miesiaczki to nie zakłądaj kolejnego dennego topica....pt czy jestem w ciązy.... bo teraz po tej akcji z pigułkami masz jak w banku rozregulowany cykl i miesiączka może się pojawić w każdej dowolnej chwili lub wcale...najsensowniej by było gdybyś po tych 3 tabsach konsekwentnie stosowała cały cykl tych samych tabletek

Gość Jeszcze jeden taki durny post
i zacznę wierzyć w Boga, bo to niemożliwe, żeby dzięki ewolucji taki tępol powstał.