Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conjureee

CO TO JEST ???? prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość no wlasnie qrwa
trzeba schrzanic aby zostalo w pamieci na zawsze:-) Nie, nie dziwi tylko ze dorosla dziewczyna nie ma pojecia o antykoncepcji, nie mowiac juz w jaki sposob plodzi sie dzieci n.p preejakulatem:-)No ale nauczke masz teraz:-)

Gość kiteczka piteczk aa
ja pitole nie lyka sie tak pigulek. gdybys wtedy miala zajsc w ciaze to bys zaszla i te pigulki niczego by nie zmienily. A tak to se tylko rozlegulowalas organizm i teraz masz za swoje. stad te rozne cyrki teraz. Nie mratw sie, w koncu organizm sam wyreguluje wszystko, ale uwazaj bo w nastepnym cyklu tez moze byc inaczej niz zawsze. I nigdy juz nie rob takich glupot jak 3 pigulki na raz. Jak bedziesz schizowala to wez pigulke 'po" - taka specjalna, to sa inne tabletki niz zwykle anty.

Gość conjureee
nie mowilam ginowi o tych tabsach opisalam tylko zaistniala sytuacje a on mnie uspokoil mowiac ze jesli bylo tak jak mowie to nie ma potrzeby brac escapelle i odeslal mnie do domu jak dostalam to palmienie to oczywiscie interent w ruch i zaczelam czytac o plamieniu implantacyjnym i sie zlalamalam :( ale czuje sie tak jak na okres...

Gość no wlasnie qrwa
mnie dziwi mialo byc* Masz nadzieje ze bedzie z tego plamienia okres? Nie musi !!Plamienie wystarczy i nie jestes w ciazy.zamiast panikowac zacznij myslec jak na przyszlosc zapobiec ciazy.

Gość no wlasnie qrwa
trezba bylo powiedziec ginowi o tych tabsach.No matkoooo Boska:-O

Gość kolejna nawiedzona
no to po co byłaś u gina skoro nie powiedziałaś mu że na własną rękę bez sensu łyknełaś 3 tabletki ? czy wizyta u ginekologa to spowiedź u księdza że się wybiera o których grzechach się mówi a o których nie? skoro nie podałaś wszystkich faktów to jakim cudem liczysz na trafną diagnozę ? liczysz na łut szczęścia ? nie mam pojęcia jak mogły zadziałać te tabsy, faktem jest że współżyłaś w najbardziej płodnym okresie.... rany dziewczyno załamujesz mnie

Gość conjureee
nie powiedzialm, bo bylam w takim szoku ze zapomnialam on zaczal sie smiac ze mnie i zrobilo mi sie glupio

Gość kolejna nawiedzona
po co bierzesz się za seks skoro nie masz pojęcia o antykoncepcji i do tego jesteś taka narwana i nieodpowiedzialna ? czy tak trudno łykać co dzień jedną tabletkę ? czy tak trudno pamietać o założeniu gumki PRZED stosunkiem ? skoro to zbyt trudne, dziecko nauczy Cię dokładnosci i odpowiedzialnośći

Gość kiteczka piteczk aa
zrob sobie test i bedziesz miala spokoj. nie rob wiece takich numerow. I pamietaj ze po takim zastrzyku hormonow to plamienie to moze byc poczatek okresu, moze byc jajeczkowanie, moga byc zaburzenia, moze to byc wszystko, a okresu spodziewaj sie w kazdej chwili i nastepny pewnie tez nierowno przyjdzie bos sie rozregulowala

Gość no wlasnie qrwa
haaaaaaaaa:-)kolejna nawiedzona nauczycielka biologii moglybysmy byc :-)w iny sposob nie dochodzi w durny leb:-Ozaloz najlepiej pasek na klodke z kluczykiem:-)A tak wogole co to za facet co tak bezmyslnie wchodzi bez gumki??? a feeee:-OPogonila bym odrazu qrwa:-Ojak nie chcesz bachora to musisz dbac o to a nie do wyra z jeszcze gorszym debilem od Ciebie chodzisz. Wasdzi , pojdzie a Ty teraz katujesz sie. No dobrze ci tak:-)

Gość kolejna nawiedzona
naprawdę nie rozumiem, spotykasz się z facetem i nie kontrolujesz swojego cyklu ? nie liczysz kiedy masz dni płodne a kiedy nie ? nie zastanawiasz się czy możesz bezpiecznie uprawiać seks ? pełen spontan ? albo zakładam gumkę albo nie ?! jaki był sens zakładania gumki po tym jak już w Ciebie wszedł wcześniej ? albo po co wcześniej wchodził skoro dopiero potem przypomniał sobei o gumce ? czy wy bawicie się w rosyjską ruletkę ? uprawiamy seks w płodnej fazie, raz zakąłdamy gumkę a raz nie ? rozbaczymy co z tego wyniknie

Gość no wlasnie qrwa
wsadzi i pojdzie - o to facet.

Gość conjureee
no wszedl tylko na pare ruchow tak na poczatek zdania co do obecnosci plemnikow w preejakulacie sa podzielone aczkolwiek przyznaje sie do bledu i swojej bezmyslnosci ciesze sie ze wy takie madre jestescie

Gość conjureee
a kiedy najwczesniej moge zrobic test ciazowy? od stosunku minal tydzien

Gość kiteczka piteczk aa
kurcze nie wiem, roznie to bywa, w testach niby jest napisane ze wykrywaja nawet 5 dni od zaplodnienia, ale roznie to bywa. teraz chyba nie masz co jeszcze robic, odczekaj kilka dni, juz i tak niczego nie zmienisz.

Gość rany kobieto
test zrób w terminie w którym powinnaś mieć miesiączkę co z tego że piszą że test wykrywa już ciąze 5 dni po zapłodnienu skoro ty nei wusz kiedy do zapłodnienia mogło dojść... jajeczko wędruje z jajowodu jakiś czas, mija też trochę czasu zanim zostanie zpłodnione i zagnieździ się w macicy... termin spodziewanej miesiaczki

Gość conjureee
ok dzieki za rady planowo miesiaczke mam dostac 3 kwietnia, jak nie dostane to po swietach zrobie test :(