Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilijewka

powiedzieć chłopakowi że mi się podoba

Polecane posty

Gość kilijewka

Hej!Muszę powiedzieć chłopakowi ze mi się podoba...i tu się zaczynają schodki - jak?:) Wiem że ja mu się podobam,ale z racji nieśmiałości chyba za mało mu to okazywałam;/ teraz muszę przejąć inicjatywę,męczy mnie ta sytuacja,ta niepewność czy jeszcze mu na mnie choć trochę zależy więc chcę zaryzykować!! Ludzie,jak to jakoś zgrabnie powiedzieć,że się podoba?:)

Gość marek z gdańska!
nie mów,zrobisz z siebie idiotkę!!

Gość mam przerąbane
jestem w takiej samej sytuacji:) a dlaczego-->tylko jak to ubrać w słowa?

Gość Asdkergrfgd
mam to samo, ciężki temat. Ja staram się pod byle jakim pretekstem spotykać z tą osobą np. mam samochód i często jedziemy razem do domu jak tak samo kończymy lekcje. Akurat mieszkamy blisko siebie.

Gość ja mam odwrotnie
Jak wystawic faceta bo mi sie nie podobaa sie chyba zauroczyl... zaprosil gdzies tam i jeszcze napisal ze mam sie nie wykrecac...

Gość nieOdbiegajmyOdTematu
skupmy się na tym jak powiedzieć że się podoba:)ja mam tak samo i rozmowa też mnie czeka...nie wiem nawet jak zacząć:)

no to moze ustalmy jakas strategie razem :P moim zdaniem zeby cos takiego wyznac, trzeba poczekac na odpowiednia chwile,to jest najistotniejsze. Tak naprawde to nie jest takie niewiadomo co,przeciez nie chcemy wyznac facetowi milosci tylko powiedziec mu ze nam sie podoba tym bardziej jak same juz wiemy ze podobamy sie jemu.

Gość tez mam ten problem
z tym ze jestesmy na etapie macanek-calowanek i nic z tego nie wynika.. :(

Gość kilijewka
ty się przynajmniej całujesz;P Ja swojego chyba na spacer wyciągnę albo coś....tylko jak zacząć rozmowę?Bo on jest taki że z nim trzeba prosto z mostu....tylko jak słowa dobrać?:)

Gość i bydzie spokój
upupupupup

Gość i bydzie spokój
upupupupup

Gość miliony monet
facet powinien zrobić pierwszy krok - nigdy inaczej

Gość mateoseven
radze zrobic pierwszy krok z nami to roznie bywa raz podejdziemy raz nie . prawda jest taka ze was nie rozumiemy wiec nie spodziewajcie sie ze odszyfrujemy wasze znaki :)

Gość otomanka
rada - nie gadać po pijaku!!;p raz tak zrobiłam i jaki skutek - on nie pamiętał nic z naszej rozmowy i cały plan szlag trafił!

Gość marzenusia90
powiem ci co zrób , wejdź na portal www.flirtcard.pl Wydrukujesz tam sobie karty z fajnym tekstem np : "Chcę cię poznać "albo " Razem będzie nam raźniej " i wręczasz chłopakowi dyskretnie albo wsuniesz mu do kieszeni albo do plecaka . Na karcie masz swój kod dzięki któremu chłopak znajdzie cie na portalu i napisze do ciebie. Łatwe i przyjemne :)

Gość ja mam ten sam problem
tylko On jest 13 lat młodszy...a wodzi za mną wzrokiem, jestem jego szefową, tez mi sie podoba na bzykanko...ale ja nic nie zrobię bo jeszcze mnie posądzi o napastowanie seksualne,on też nic nie zrobi bo czuje respekt mojego wieku i stanowiska,ale ciągnie nas do siebie...wow..szkoda że nic z tego nie będzie

Gość smutny:(
autorko powiedz mu co czujesz, potem będziesz żałować - mówie ze swojego doświadczenia.

Jak Was czytam to odnoszę wrażenie, że tu pisze przedszkole albo (bez urazy) niedorozwoje emocjonalne. Czy nie umiecie wykrztusić z siebie kilku słów czy ludzie naprawdę przestali już ze sobą rozmawiać i umieją pisać tylko @ i smsy? :O

Witam! Mam ten sam problem, poznałam niedawno chłopaka w dyskotece, najpierw nic nie robił tylko mnie obserwował, jak siedziałam z koleżanką wtedy poprosił mnie do tańca, tańczyliśmy razem aż do końca. Odprowadził mnie do samochodu, powiedział abym zapisała sobie jego numer, zrobiłam to. Następnego dnia, napisalam do niego, pisalismy troche. W kolejny piątek znowu spotkaliśmy się w tym samym miejscu, i znowu razem tańczyliśmy...Strasznie mi się podoba, nie wiem czy ja mu także, chciałabym mu powiedzieć, że mi się podoba, ale nie wiem jak...nie wiem czy to w ogóle jest dobry pomysł...Proszę doradźcie mi...:(

Gość słodkaa xd
Miałam tak samo.Ja zrobiłam tak :zdobyłam jego numer i pisałam z nim dużoo. :) Pewnego dnia napisałam mu esa z pytaniem kto mu sie podoba.On odpowiedział mi że ja i zadał to samo pytankoo.Napisałam mu że on.Zaskoczył się.Tym sposobem jest łatwo powiedzieć to chłopakowi :*

Gość Kaśk
Krótki dialod :D : - Ty durniu! Jak mogłeś to zrobić??? - Co ja zrobiłem? - Spodobałeś mi się!

Gość Zuzia ktura ma tem sam problem
Ja mam ten sam problem. Zakochałam się w chłopaku,ale on chyba zakochał się w mojej kumpeli. Pomóżcie:)

Gość AkaiHaruki
Dla, dziewczyn, które właśnie zmieniłuy szkołę(liceum/technikum): Hej, chyba powinnam pójść do rolnika... bo nie umiem Cię wyrwać :)