Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiecaca_twarz

Czym myjecie twarz i jakich kremow uzywacie?

Polecane posty

Gość swiecaca_twarz

ja po umyciu mam bardzo przesuszona twarz, jak pokremuje to zaraz bardzo sie swiece, nie moge sobie z tym poradzic. na dyskusji ogolnej dziewczyny stwierdzily ze to kostka myjaca ktora myje twarz tak mi wysuczyla cere. czekam teraz na wasze porady, macie jakies sprawdzone zele i kremy ktore nie wysuszaja skory, a jednoczesnie nie powoduja swiecenia?

Gość Astana
Na co dzień używam pianki do mycia twarzy Vichy Purete ( dokładnej nazwy nie pamiętam ) i to mi wystarcza. Mam dosyć suchą skórę więc zawsze po myciu stosuję kremik nawilżający. Oba produkty oczywiście naturalne i hipoalergiczne, bo skórę mam podatną na alergię. Na szczęście ani jeden ani drugi nie są specjalnie drogie, kupuje je w aptece Juventa w CH Manufaktura w Łodzi i ceny mają dosyć dobre.

Gość jhjju
A ja twarz myję zwykłym mydłem bambino dla niemowląt i używam kremu nivea visage.

Gość multimedia
ja NIE myje twarzy mydlem, zelem, czy pianka po prostu zmywam makijaz plynem do demakijau, pozniej przemywam tonikiem i tyle cera mieszana, w calkiem fajnym stanie, mimo, ze jestem 30latka aktualnie uzywam kremu nivea soft, ale potrzbuje zmainy to znajde inny akurat mi pasujacy aha, na noc mam z nivea na zmarszczki

Gość 6r5766
ja takze myje buzie mydlem bambino, a kremik z lerosettu uzywam i maseczke rowniez bardzo pomaga jesli ma ktos problemy z buzia, ten kremik nawizajacy jest rewelacujny wchlania sie swietnia i nie czuc go po chwili w ogole

Najlepszy specyfik do mycia buzi, na który się natknęłam, to Nivea Visage żel do mycia twarzy, do cery sucha i wrażliwej. Dotąd prędzej czy później podrażniało/ przesuszało mi skórę wszystko. Polecam. Co do kremów, co jakiś czas zmieniam, teraz uzywam (i jestem zadowolona) z kremów OLAY 7effects. I nivejka soft...

Gość multimedia
i jeszcze jedno - raz w tygodniu robie sobie parowke rumiankowa na twarz, a potem wklepuje ten moj nivea soft