Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadiaaaaa21

znudziłam mu się czy co?

Polecane posty

Gość nadiaaaaa21

Moj facet kiedyś chciało sie ze mna kochać zawsze. Często nawet ja nie chcialam ,a on chciał zawsze czy był zmęczony czy chory. od listopada cos sie psuje pod tym względem. Kiedyś kochaliśmy sie 3 razy dziennie nawet. potem już rzadziej troche ,ale też często bo bywało ,że nie mial ochoty. potem bywaly dni ,że się nie kochaliśmy pojedyncze. a teraz nawet jak nie widzimy się tydzień to nie chce się kochać 3 razy tylko z razziennie d... Często mi odmawia. tlumaczy to zmęczeniem... ale kiedyś zwierzal mi się ,że ze swoją byłą nie miał ochoty się kochac przez rok bo przestala go pociągać.. może ja też juz przestałam? :( ale w moim wyglądzie nic przez te pare miesięcy się nie zmieniło.. nawet bardziej dbam o siebie , mam większe powodzenie. więc co się dzieje? on twierdzi ,że wszystko jest ok ,ale ja wiem ,że nie jest...

Gość greatt
jestes wyjechana do utylizacji

Gość nadiaaaaa21
możliwe ,że mu się zwyczajnie znudzilam po roku znajomości?

Gość nadiaaaaa21
up

Gość my sie widzimy czesto raz
na miesiac i czasami tez z seksu nici. A Ty placzesz, ze tylko raz dziennie L:D Tak to jest w starym dobrym malzenstwie :D

Gość nadiaaaaa21
może... ale ciagle tlumazczy się zmeczeniem ... nie wierze żeby zmeczenie bylo powodem... coraz czesciej mysle o kims innym

Gość nadiaaaaa21
ale my sie kochamy od roku dopiero... chyba ,że zraził się jakos do mnie np przez klotnie, ale one nie byly tylko z mojej winy. nie wiem. nie dba już o siebie dla mnie.. z moim bylym np bylam 3 lata i mial ochote zawsze

Gość hkhyhyyyyuiyuyu
znudzenie materialem

Gość nadiaaaaa21
up

Gość nadiaaaaa21
smutno mi :(

Bądź mądrą kobietą i z nim o tym porozmawiaj. Snuć domysły i dywagacje.... po co ? Stresować się?? po co ? Szczera rozmowa nie zaszkodzi... Nawet jeśli mu się znudziłaś..... w takiej sytuacji chyba nie chciałabyś z nim być.... a wolałabyś wiedzieć... Ja bym wolała. Odwagi i powodzenia ;)

Gość nadiaaaaa21
a myślisz ,że ja się go o to nie pytałam? pytalam ,a on twierdzi ,że jest ok

Gość filiżnakaszklanka
Też tak miałam później mi odeszła ochota, cały czas jest tak samo. Ja ja chce to mu nic nie mówię bo odmówi mi wolę go nie drażnić

Gość nadiaaaaa21
jak tak dalej pójdzie i bedzie coraz gorzej to bedzie to nasz koniec niestety. czuje się strasznie niedoceniona przez to jako kobieta. a dziwne jest ,że w lecie nie wyglądałam najlepiej i mnie wtedy mnie poządał bardzo. a teraz ciągle słyszę jakieś komplementy tu od jego kolegów tu od wykładowcy , tu się za mną oglądają .. czuje się taka nieseksowna przez niego

Gość nadiaaaaa21
mimo ,że go kocham to myślę o zdradzie .. bo brakuje mi tego poządania choc czasem on ma ochotę ,ale znaczenie rzadziej jak parę miesięcy temu. a jak ma być seks to podchodzi nie raz tak automatycznie do tego. np ,,oglądnę film ,a ty poczekaj pod kołderką i się pokochamy", a nie tak ,że jest to nagle , spontnicznie... mój były to się na mnie rzucał , chcial sie kochać wszedzie..

Gość nadiaaaaa21
tzn nie żaluje że się roztałam z bylym bo mial wiele innych wad, ale pod względem seksu bylo lepiej...

Gość nadiaaaaa21
up

Gość nadiaaaaa21
upupupupup