Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakra jakasss

dziecko przyjaciólki ma juz póltora roku a ja nadal nie moge

Polecane posty

Gość masakra jakasss

spotkac sie z nia we dwie gdzies na obiad czy na piwo...Nie moze małego zostawic w domu z tesciowa-chociaz jest taka mozliwosc..tbo mały płacze i ona sie z tym źle czuje tylko jak juz sie zobaczymy raz na kikla miesiecy bierze je ze sobą..Czy dziecko oznacza koniec zycia towarzyskiego??

Gość i tak i nie i tak inie
Niektore matki tak maja, nie lubia, nie chca, boja sie zostawiac dziecko z inna osoba. Ja mam tez takie znajome, ktore proponuja wspolne plotki i lazenie po sklepach z dziecmi. Dlatego przewaznie chodze sama. Chyba pora poszukac kolezanki bez dziecka albo samej sobie takowe zrobic. To drugie to i tak nie rozwiaze problemu Twojej znajomej ale przynajmniej Ty bedziesz zajeta/lub Tobie tez w ten sposob odbije.

chyba zalezy od matki. ja nie mam problemow zostawic malego z moja mama lub tesciowa. czasami nocuje sobie u mamy, klade malego albo moja mama go kladzie a ja zmykam z ktoras kuzynka na piwko czy na jedzonko. z mezem tez wychodzimy sami lub ze znajomymi. babcie sie ciesza a my odsapniemy

Jak wychodzić na miasto z koleżanką to lepiej bez dziecka bo wtedy przynajmniej można spokojnie pogadać o wszystkim nie stresując się że zaraz trzeba będzie wracać żeby zmienić pieluchę albo nakarmić. Mam koleżankę z dwójką dzieci i zawsze kiedy do niej przychodzę jest zazdrość maluchów o to że się moja znajoma nimi nie bawi i nie zajmuje tylko rozmawia ze mną. Jest wtedy awantura i złośliwości ze strony jej 2 letniego synka, wtedy najbardziej chce mu się jeść i pić i nagle przypomina sobie że jest mama:). Ja od takiej znajomej wychodzę zgrzana z nerwów i głową napełnioną płaczem jej dzieci. Ufff..... Jak nie ma z kim zostawić maluchów to trudna rada ale kiedy raz na tydzień chociaż jest taka możliwość to lepiej zrobić przerwę od domu i dzieci ..nawet na te 2 godzinki i przypomnieć sobie że jest się też przedewszystkim kobietą i pogadać w dorosłym języku o różnych sprawach. Niektóre mamy robią błąd i boją się zostawić dziecko z rodziną a przecież dzieci szybko rosną i same kiedyś będą wychodzić z domu więc po co marnować czas i czekać na to tyle lat.

Jak wychodzić na miasto z koleżanką to lepiej bez dziecka bo wtedy przynajmniej można spokojnie pogadać o wszystkim nie stresując się że zaraz trzeba będzie wracać żeby zmienić pieluchę albo nakarmić. Mam koleżankę z dwójką dzieci i zawsze kiedy do niej przychodzę jest zazdrość maluchów o to że się moja znajoma nimi nie bawi i nie zajmuje tylko rozmawia ze mną. Jest wtedy awantura i złośliwości ze strony jej 2 letniego synka, wtedy najbardziej chce mu się jeść i pić i nagle przypomina sobie że jest mama:). Ja od takiej znajomej wychodzę zgrzana z nerwów i głową napełnioną płaczem jej dzieci. Ufff..... Jak nie ma z kim zostawić maluchów to trudna rada ale kiedy raz na tydzień chociaż jest taka możliwość to lepiej zrobić przerwę od domu i dzieci ..nawet na te 2 godzinki i przypomnieć sobie że jest się też przedewszystkim kobietą i pogadać w dorosłym języku o różnych sprawach. Niektóre mamy robią błąd i boją się zostawić dziecko z rodziną a przecież dzieci szybko rosną i same kiedyś będą wychodzić z domu więc po co marnować czas i czekać na to tyle lat.

Gość takie tam gadanie...
a moze dziewczyna nie ma ochoty sie z Toba spotkac? Moze woli zostac z dzieckiem? Ja tez nie zostawiam dziecka z babciami- w koncu jestem jego mama:) uwielbiam spedzca z nim czas. A ze wrocilam juz do pracy wciaz mi go za malo. A z doroslych spotykam sie z mezem:)