Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze was3

jestem w ciazy i prosze was wesprzyjcie mnie

Polecane posty

kornelkowa- no to tym bardziej nie moge sie doczekac :) fakt- ja jak miałam już 5 lat to kradlam mamie lakiery i smarowałam nimi wszystko oprócz paznokci :D jejku niech ten bobasek rośnie.... chociaz taki też mógłby zostać- jest tak słodka że zjeśc to za mało czasem sie rozpłacze, biore na ręce to tak sie wtula i gada coś w stylu "mamammuuuu... muuu... buu" z taką minką jakby jej ktos krzywdę zrobił i sie mamie żaliła... oj, sama nie wiem co lepsze- bobasek czy kobitka z kucykiem i księżniczką :)

Gość do ja mialam tak ze
4sz4 kazdy wiek ma swoj urok

E tam:P Z pewnością jakby Bartuś czy Mikołaj byli dziewczynkami to byłoby inaczej. Ale aż sie poplakałam jak sie dowiedziałam że Mikołaj to on a nie ona. Tak okroooopnie chciałam chłopca, że aż wstyd się przyznać zastanawiałam się jak ktoś moze chcieć dziewczynki...;/ Na zakupy nie lubie chodzić, plotkuję z mężem:P (i Kornelkową:PPP). A przed tv lubie sobie usiasc i mecz pooglądać. A i tak mój syn najbardziej lubi "jaka to melodia":) Moja teściowa ma 3 synów i brak córeczki - chciałabym tak:))

E tam:P Z pewnością jakby Bartuś czy Mikołaj byli dziewczynkami to byłoby inaczej. Ale aż sie poplakałam jak sie dowiedziałam że Mikołaj to on a nie ona. Tak okroooopnie chciałam chłopca, że aż wstyd się przyznać zastanawiałam się jak ktoś moze chcieć dziewczynki...;/ Na zakupy nie lubie chodzić, plotkuję z mężem:P (i Kornelkową:PPP). A przed tv lubie sobie usiasc i mecz pooglądać. A i tak mój syn najbardziej lubi "jaka to melodia":) Moja teściowa ma 3 synów i brak córeczki - chciałabym tak:))

Gość do ja mialam tak ze
e tam:P dziewczynki sa THE BEST:D

Gość mammachichi
maz chcial miec koniecznie syna, urodzila sie cora, tyle, ze taka co ciagle skacze, biega, turla sie, wspina sie, lubi traktory, dzwigi, koparki, duzo krzyczy, nie zalozy sukienki zeby nie wiem co, no i ogolnie jest znana w calej okolicy jako niezle ziolko:-D

Gość prosze was3
do ja mialam tak ze zgadza sie nie to jak dziewczynki :) a widzialyscie link ktory wkleiłam? pewnie nie bo zero reakcji.

Gość do ja mialam tak ze
ja widzialam poryczalam sie strasznie,dobrze ze ta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odpowie za to co zrobila i ,ze malenstwo jest cale i zdrowe,na szczescie nic nie bedzie pamietalo,mam przynajmniej taka nadzieje:(((((((staram sie nieogladac takich reportazy ,bo serce mi peka:((((((((((((

Gość do ja mialam tak ze
"nie ogladac"

Gość prosze was3
dobrze ze ktos link wkleil, na nianie trzeba uwarzac bo potraia ładnie sie usmiechac a na filmiku widac co potrafia wyczyniac, biedny dzidzius.

Gość do ja mialam tak ze
staram sie rowniez nie wchodzic tutaj w tematy gdzie czyta sie o krzywdzie wyzadzanej dzieciom,gdzie cholota wyzywa dzieciaczki od roznych,zbyt wrazliwa jestem chyba,czasami chetnie bym wlazla w laptopa i jednej z druga wpi............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ot to!!

Gość do ja mialam tak ze
dlatego ja na nianie nigdy bym sie niezdecydowala.

Gość prosze was3
jak nazywaja dzieci to mnie to nie rusza. moga sobie pisac bahory itd, na to nie jestem wrazliwa, ale jak na zywo bym cos takiego o swoimd dziecku uslyszala to bym w morde dała. filmik straszny, psychicznie chora to cos było :(

Gość chora jakas z deka jestes
Sorry ale teraz modlisz sie o corke?? ha! Moze wymodlisz, ale pomodl sie tez o rozum!! Za nim zaszlas w ciaze trzeba bylo troszke doswiadczyc sie- jak wybrac plec dziecka, a nie teraz gdy zaplodnione marudzisz. Modl sie aby dziecko zdrowe bylo... to chyba najwaZniejsze, a co za plec... to roznica, ale matka kocha swoje wszystkie dzieci, prawda??

Gość prosze was3
"trzeba bylo troszke doswiadczyc sie" doświadczyć sie? widze słoma z trzewików komuś wystaje ihihi

Gość do ja mialam tak ze
:D:D:D

Gość prosze was3
hihi :) ;)

Gość do ja mialam tak ze
dzizasss skad takie jelopy sie biora:D

Gość chora jakas z deka jestes
Ha! Tak sloma Tobie! Napisane to bylo tak by do Twojego pustego globu dotarlo. Nie bede Cie ripostowac bo jestes w ciazy, wiec odpuszcze.. niepotrzebnie narazac malenstwo na stres! Nie szukaj zaczepki... bo inteligenta baba takich postow nie pisze.

Gość prosze was3
łojojoj co ty nie powies :D

Gość hophoooooop
fajny topik:D