Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghyujkloiuytrdfghj

Co nosicie w swoich torebkach?

Polecane posty

Gość tomasz)
prezerwatywy :D robisz to w sytucjach kiedy się nie spodziewasz???

Gość aha i ach
Z "dziwnych" rzeczy, których kobiety zazwyczaj NIE noszą, to scyzoryk.

Gość Zastina
dodam tampony, nozyczki, plastry jednorazowe, parasolke mini, zel na ugryzienia owadow, grzebien, podkolanowki nowe i pieprz w sprayu :)

Gość cayenne alfa
yyy portfel, telefon, fajki, zapalniczek mam z 20, notes, długopis, chusteczki, tampony, gumki, gumy do zucia, tic taki (zawsze po fajkach:D) błyszczyk, perfum, gumkę do włośów i wsuwki:D i to takie najbardziej podstawowe co jest w torebce zawsze:D a reszta to przegląd tygodnia bądź miesiąca:D

Gość tomasz)
o kurczę:) kancik jesteś wszech mogąca....

Klucze,perfumy,portfel,telefon,chusteczki,notes i dlugopis,iiiiii pistolet,taki nieduzy zgrabny.

Gość posttraumatic stress disorder
klucze, portfel, dokumenty, chusteczki higieniczne i do higieny intymnej, wkładki, książkę, żeby nie zdechnąć w tramwajach, telefon, trzy pomadki, jakieś kosmetyki, mini szczotkę, lusterko, plus zawsze jakaś butelka pepsi się znajdzie i kupa śmieci :P

- dokumenty - portfel - grzebień - kredka do oczu, puder, błyszczyk i cienie do powiek - ketonal - identyfikator do pracy i klucz do szatni - dwa długopisy - kalendarz

Gość tomasz)
ale po co Wam te notesy.....???......albo mini szczotka.....???

a ja noszę ostry nóż mysliwski, jak mi facet nie dogodzi to go kastruję :P

Gość cayenne alfa
z reguły notes mam po to zeby notować ważne rzeczy do zrobienia (notes-kalendarz:D) a czasami do zapisywania numerów telefonów do nowych kochasi:d haha

Gość tomasz)
notes jest w telefonie, czemu go nie używacie.......?

Gość tomasz)
no tak ja też nosiłem notes do pisania notatek. zajęć itd. ale rozkład autobusów to rzecz trochę zbędna, można nauczyć się na pamieć

Gość a ja nie rozumiem jak
faceci radzą sobie nie nosząc torebek :) Panowie, gdzie macie portfel, dokumenty, grzebień, chusteczki czy coś kiedy wychodzicie?

Gość dfghfgh
Portfel, długopis, klucze, telefon, puder, błyszczyk, chusteczki higieniczne, nóż introligatorski, prezerwatywy, tampony, tic tac'ki, dużą butelkę z wodą mineralną, okulary przeciwsłoneczne.

portfel dokumenty gumy do żucia śrubokręt:D fajki zapalniczkę plastry kluczyki do samochodu tabletki anty lusterko małe długopisów sztuk kilka masa paragonów korektor puder błyszczyk balsam do ust chusteczki nawilżjące i higieniczne szczotkę małą do włosów i to chyba wszystko:D

portfel z dokumnetami telefon grzebie pomadka błyszczyk chusteczki note i długopis gumki do włosów wsuwki identyfikstor do pracy klucze do domu i auta podpaski gumu do zucia mp3 perfum antyprespirant tabletki przeciwbolowe wkłądki higieniczne a musz esie kupic koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pieprz w sprayu (gdzie to mozna dostac???) chusteczki do higieny intymnej (jest takie cios???)

Fajki,klucze,pomadki,kredke do oczu,telefon,portmanetke,chusteczki zapachowe do cipki,dezydorant,perfum,szczotke do wlosow,piliczek do paznokci i gumy mietowe:)

Gość tomasz)
co to ten piepsz w spraju......??? to się chyba inaczej nazywa...... no i chuteczki do higieny intymnej to kiedy to wynaleziono???