Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghyujkloiuytrdfghj

Co nosicie w swoich torebkach?

Polecane posty

Gość tratata
ja nosze: fajki kilka zapalniczek notes teczke z roznymi waznymi papierami kilka blyszczykow kredke do oczu dlugopisy olówki telefon klucze gumy do żucia tabletki przeciwbolowe lakier do włosów tampony perfum to chyba wszystko :D:D

Gość tomasz)
i po cholerę Wam te prezerwatywy.......???przecież w pracy ani w szkole nie można uprawaiać seksu, ani raczej też po drodze z niej......co innego na weekend je brać ale żeby cały czas je nosić..........???łowicie kochanków w pracy........???

nie mieszkam w pl a w kraju gdzie jestem sa chusteczki do higeny intymnej i dezydoranty do higeny intymnej !idz do rosmanna!nawet w pl powinni to miec!

ja tez nie mieszkam w Pl...mam pod nosem rosmanna i jescze w zyciu nie widzialm tych chusteczke do higiney intymnej....a by sie mi koniecznie przydaly!!!!!uzywam wkaldek higienicznych (tych najlepszych) ale efekt ich uzycia mnie nie zadawala...jutro wyszuszam w poszukiwanie tych chusteczek!!!!! a spray koniecznie potrzbeny na ŁOBUZÓW!!!!!!!

no sa chusteczki sa,uzywam je na codzien.....dezydorant uzywam w wiekszosci przed seksem,nie jest szkodliwy i pachnie kwiatami.Jak wyprobujesz to daj znac;)

Gość tomasz)
dezydorant :D nie no nie mogę, już dwa razy napisałaś ten sam błąd.....

no widzisz juz 11 lat nie mieszkam w pl i uzywam innego jezyka.........poprostu zapominam polski jezyk czy to powod do wysmiewania?

Gość tomasz)
to gdzie Wy mieszkacie w jakich krajach? i jak wam się tam mieszka za tą granicą???

Gość tomasz)
ale ty nie zapomniałaś słów tylko myślałaś że istnieją wyrazy które nie istnieją, poprzekręcałaś je sama. p.s. jakiego języka używasz?

Gość tomasz)
to jak jest w tym języku cipka?

Gość nie targaj ziomala za afro
torbę mam z kategorii tych workowatych gigantów i niezłe śmietnisko wyhodowałam: segregator z notatkami na uczelnię, 2 książki, notes/kalendarz/adresownik (takie 3 w 1), długopisy, lusterko, szczotka, puder, kredka do oczu, chusteczki higieniczne, wkładki, dwie podpaski, chusteczki do higieny intymnej, od chuja paragonów, ulotek, zużytych chusteczek i kartek z wypłowiałym tekstem, gumy do żucia, codipar i mefacit, butelka burn'a, portfel, telefon, klucze, klamka (poważnie! mieszkam z trzema facetami, rozjebali mi zamek w pokoju, więc wyciągam klamkę, żeby mi nie szperali w szpargałach), jakieś tam perfumy i pilnik do paznokci. w mniejszej torbie nie na uczelnię noszę tylko chusteczki, portfel, klamkę i telefon :P a chusteczki do higieny intymnej to w każdym rossmanie są, kilku firm do wyboru, trzeba tylko dobrze poszukać 🖐️

portfel mala kosmetyczke a w niej blyszczyk, eyeliner, kredke, fluid, lusterko grzebien notes telefon dlugopis

Gość 9iuhfssss
portwel klucze legitymacje telefon zeszyty notatnik dlugopisy okulary chusteczki do higieny intymnej podpaske ze 3 tampony małe perfumy błyszczyk puder grzebien lusterko dezodorant guma do zucia tabletki anty tabletki na bol glowy zapalniczka fajki krem do rak

Gość 9iuhfssss
na jakim wy swiecie zyjecie? chusteczki do higieny intymnej sa w PL conajmniej od 5 lat i sa dostepne wszedzie tam gdzie mozna kupic podpaski.. hahah

Gość maniuśeczek11223
cegłówkę,pustaki,betoniarkę bo na każdym przystanku autobusowym buduję sobie norkę ,aby posuwać bezdomne kundelki i abym nie był za to ukarany!

2 komurki, ładowarka, mp3, kalendarz, długopis, tampony, husteczki, perfumy, pomadke nivea, tusz, kredkę do oczu, fluid, husteczki nawilżane, nóż, gaz łzawiący, dokumenty, portwel, lusterko, tiktaki, pzadną szminkę :) czasem parasol

Gość ja w swojej noszę
Oczywiście portel, telefon. Szczotkę do włosów, błyszczyk, parę wsuwek do włosow i gumkę do wlosow, puder w kamieniu, mały składany parasol , długopis , krem nawilżający, dezodorant.

no i oczywiście szczotke do włosów i jedwab lub odżywkę na sucho/wosk do włosów

Noszę w mojej wielkeij workowatej torbie na codzień: portfel klucze dokumenty telefon ipod grzebień krem do rąk gumkę do włosów małe lusterko tusz do rzęs, puder chusteczki higieniczne i do higieny intymnej podpaski i tampony ibuprom wodę niegazowaną długopisy, zakreślacze notatki na zajęcia zeszyty fartuch [na zajęcia labolatoryjne] paragony, ulotki 🖐️ i inne o których nie pamiętam :classic_cool::P

hahaha popatrzyłam teraz do torebki, mam też w bocznej kieszonce wkładki higieniczne, 2 podpaski, zapasowe majtki :) skarpetki, drugi długopis, mały zestaw do szycia(nitki, 3 guziki, igła, 2 agrafki) i plasterki na rany, i krem na solarium w saszetkach

Gość hihrajka
portfel telefon, kalendarz zeszyt notes 3 długopisy pióro zakreślacze chusteczki 5 błyszczyków lakier do paznokci lusterko atrament 5 łyżeczek 2 pendrivy stopki gumy do żucia ulotki pilnik do paznokci klucze gumki do włosów wzór pisma reklamacyjnego różne kolczyki