Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika-kami

Jak ożywić odzyskany związek?

Polecane posty

Gość mika-kami

Mam problem. Byłam z facetem w długoletnim związku ale nagle pojawiła się osoba trzecia i kilka lat starań zostało przerwane na kilka miesięcy. Wróciliśmy do siebie na kilka tygodni i to nie przetrwało ale po kolejnych tygodniach postanowiliśmy kolejny raz spróbować. Oboje uważamy że między nami jest nadal miłość ale to już nie jest to samo. Bardzo mi zależy na ukochanym i jemu na mnie ale jest ciężko bo nie ma między nami tego czegoś :( Co zrobić żeby znowu zaiskrzyło? Czy jest jakiś sposób na to żeby znowu go w sobie rozkochać?

Gość mika-kami
może ma ktoś jakieś doświadczenia, rady, pomysły?

Gość jestem na plusie
Już to przerabiałam . Powroty i rozstania przez 3 lata. Nic z tego nie wyjdzie uwierz mi. Będzie miłym wspomnieniem.

Gość akdakkqa
tez to przerabialam nie raz,rozstanie,powroty,porazka,nic z tego nie bedzie,lepiej rozstac sie w przyjazni

Gość mici33
Hmmm... dokładnie to samo i też nie wiem, co robić.... na dodatek jego była ciągle miesza....

Gość mika-kami
bardzo chcemy wszystko poukładać. Wierzę w to ze uda nam sie ale potrzebuje pomysłów - czegoś świerzego

Gość mika-kami
bardzo chcemy wszystko poukładać. Wierzę w to ze uda nam sie ale potrzebuje pomysłów - czegoś świeżego

Gość mika-kami
Wierze w to ze nam się uda bo oboje tego chcemy. Potrzebuje pomysłów na to żeby wnieść coś świeżego

Gość mika-kami
co kręci innych facetów? jestem prawie od zawsze z tym jednym i wiem co on lubi ale może czas na zmiany? Nikt nie lubi rutyny.

Gość Pan Psycholog 1
Odetnij se reke bedzie ciekawie lub utop sia albo powies np na drzewie

Gość mika-kami
Panie Psychologu 1 proponuje wypróbować te metody na sobie.

Gość
Wydaje mi się,że juz nic z tego nie wyjdzie.Teraz jeszcze jest dobrze,ponieważ dopiero do siebie wróciliscie,ale za jakiś czas zupęłnie przestaniesz mu ufać i zaczniesz wypominać to co Tobie zrobil.Z kolei on jak już raz Cię zdradzil to będzie juz to robił.

Gość mika-kami
Każdy z góry wszystko przekreśla. Przez 10 lat łączyło nas bardzo wiele i nie potrafimy tego przekreślić. Pytam o ciekawe pomysły a czy to przetrwa to inna sprawa. Ja jestem dobrej myśli

Mika DACIE RADĘ. Znam przypadek taki sam. Udało się wszystko. wiec nie słuchaj innych że nie dacie. Pojedźcie gdzies razem,może jakiś wypad szalony i na pewno sie uda. jesli dwie osoby chcą - MOŻNA

Gość mika-kami
Dzięki za radę. Myślałam o wspólnym wypadzie a teraz wiem ze przy pierwszej lepszej okazji muszę tak zrobić. A co z takimi codziennymi szaleństwami? co podkręci faceta. Co sprawi żeby nie mógł się doczekać spotkania?

MYślę że odrobina tajemniczości i flirt - np.zmiana miejsca spotkań, teraz wiosna, można z naturą przebywać ;) I przede wszystkim ZAUFANIE, bezgraniczne - tylko to Wam pomoże. przeczytaj: Mężczyźni są z MArsa a kobiety z Wenus Dlaczego mężczyźni kochają zołzy ZAINTERESUJ SIE ZWLASZCZA ROZDZIAŁAMI JAK ROZWIĄZYWAĆ PROBLEMY, KONFLIKTOWE SYTUACJE BEZ AWANTUR Miłość to ZROZUMIENIE ZAUFANIE SZACUNEK UDA SIĘ! Byłam kiedyś na miejscu Twojego faceta... dziś jesteśmy oboje z moim Mężczyzną SZCZĘŚLIWI :)

Gość mika-kami
Jego Pani widać że niektóre sprawy trzeba przeżyć żeby zrozumieć :) Bardzo dziękuję za wsparcie.

Gość Jego pani.. na innym
topicu piszesz co innego :classic_cool:

Gość Matvinka
Ja również próbuję ożywić mój związek... Mam prawie tą samą sytuacje, po pół rocznym rozstaniu wróciliśmy do siebie. Na początku było super wyjazdy, kwiaty.. oboje się staraliśmy jednak teraz po 2 latach coś się zmieniło. Jak nigdy zapomniał o rocznicy... Ja rozumiem, że można się kochać mimo wszystko, my coraz częściej myślimy o rozstaniu... Trzymam za was kciuki ale przychylam się do opinii większości. Nic z tego nie będzie..

Gość to bardzo proste
spróbuj analu suko ;)

Gość Evvvvvka
Kim była ta trzecia osoba? Rozumiem ze ty zostawiłas go dla innego i dlatego tak miotasz i starasz zeby ci wybaczył?