Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dam mu w twarz

Problem z byłym chłopakiem

Polecane posty

Gość dam mu w twarz

Hej mam problem z byłym chłopakiem nie jestem z nim chyba już 2 lata a byliśmy razem pół roku. To ja go zostawiłam... a on postanowił się za to zemścić i tak mi sam powiedział że w nowej szkole mnie zniszczy bo chodzimy do tej samej szkoły. Oczerniał mnie do swoich moich znajomych do kogo popadło ale postanowiłam to olać bo kto mnie zna ten wie jaka na prawdę jestem.Po pewnym czasie myślałam że dał sobie spokój ale niestety się myliłam. Minęło już tyle czasu a on nadal to robi już mnie to cholernie zaczęło wkurzać. Dowiaduje się od znajomych że o mnie mówi... Dzisiaj w szkole podszedł do mnie chłopak którego wgl. nie znam on pewnie mnie tez tylko z opowieści tego chama i powiedział mi żebym coś z nim zrobiła bo obrabia mi d_pe na wszystkie strony. Co ja mam zrobić z takim typem ?

Gość Krzyżanowski21
a skąd jesteś? podaj jego linka do nk

Gość dam mu w twarz
A proszę bardzo.. :) nie mam nic przeciwko :) Ale ja poważnie pytam ?

Gość dam mu w twarz
nie ma nk.

A JA POWAZNIE ODPOWIADAM BO SIE LUBIE NAPIERNICZAC powinnas sobie znajsc chłopaka i mu powiedziec

Gość Krzyżanowski21
ale z jakiego miasta on jest?

Gość musisz to załatwić sama
on musi zrozumieć że jesteś silną, niezależną kobieta :D. Porozmawiaj z nim w cztery oczy. Nie przez gg czy sms. Wyjaśnij mu że zachowuje się jak dzieciak i nie zyczysz sobie takich tekstów. Wyczujesz wtedy co i jak z nim nie tak :D. Od biedy możesz sobie poszukac faceta z którym zaczniesz sie pokazywac (moze byc kolega) który mu przygada jak bedziecie sobie szli za raczke Serio działa:D

Gość dam mu w twarz
on a Tel A Viv, a ja z Jeruzalem

Gość musisz to załatwić sama
i nie dawaj mu w twarz... przemoc werbalna jest o wiele gorsza niż fizyczna.

Gość dam mu w twarz
dam mu w twarz on a Tel A Viv, a ja z Jeruzalem - PODSZYW Właśnie dawno z nim o tym rozmawiałam i powiedziałam mu że zachowuje się jak szczeniak. To mnie wyśmiał. Mam chłopaka i on bardzo dobrze o tym wie. Jak się do wiedział pisał mi chamskie esemesy że mojego chłopaka pobije z kolegami... i takie tam... Powiedziałam o tym chłopakowi ale on tylko mi powiedział "nie przejmuj się debilem jak go spotkam to z nim pogadam..." i niestety skoczyło się to tylko na jego obiecywaniu.

Gość Krzyżanowski21
napiszesz skąd jest?

Gość dam mu w twarz
mało ważne skąd jestem :) lepiej mi poradź co ja mam z nim zrobić :(

Gość dam mu w twarz
nikt mi już nic nie doradzi ?

Gość jakjużto
proste dać mu w ..... przy wszystkich - najpierw potrenuj na czymś miękkim a potem z całej epy ...

Gość dam mu w twarz
całkiem nie dawno chciałam to zrobić pójść i dać mu w twarz stał z kolegami i bezczelnie mnie obgadywał oglądał się na mnie i śmiał już wstałam z ławki ale niestety koleżanka mnie złapała za rękę. A o n co zrobił ? poszedł stamtąd pewnie się domyślał po co do niego idę ;/

Gość jakjużto
napewnoulżyCijaktozrobisz

Gość wpodobnejsytuacji
też mam taki problem ze swoim byłym... jest jeszcze strasznie zazdrosny i powiedział, że zrobi wszystko, żebym z żadnym innym nie była... też już to długo trwa.. 1,5 roku. do tej pory nie dałam sobie z nim rady, więc niestety Ci nie pomogę :(

ale chamy mnie dziewczyna rzuciła i jakos jej nie mecze a tez ja bardzo kochałem

ale chamy mnie jak dziewczyna rzuciła to jakos jej nie dreczyłem ani nie drecze a tez ja bardzo kochałem

Gość dam mu w twarz
wpodobnejsytuacji - musimy razem coś wymyślić... żeby dali sobie z tym żałosnym zachowaniem spokój. Widocznie ty jesteś normalny dojrzały nie to co oni... ;/ tragedia...

Gość wpodobnejsytuacji
dam mu w twarz - koniecznie, musimy coś wymyśleć ;/ bo mój były, to już potrafi obrzydliwe rzeczy wymyślać na mój temat :/

Gość wpodobnejsytuacji
dam mu w twarz - koniecznie, musimy coś wymyśleć ;/ bo mój były, to już potrafi obrzydliwe rzeczy wymyślać na mój temat :/

Gość wpodobnejsytuacji

Gość wpodobnejsytuacji

Gość wpodobnejsytuacji
o kurde... ale mi sie powtórzyło :/ coś z kafeterią chyba było :/

Gość dam mu w twarz
Musimy tylko co ? Może ktoś nam coś doradzi ?

Gość daćmu w twarz
przy jego kolegach :)

Gość dam mu w twarz
i chyba tak zrobię :) bo nic lepszego mi do głowy niestety zarazie nie przychodzi