Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary kawaler Józio

do oceny czy ładna jestem

Polecane posty

Gość Dżarek Iłowa
takie pytanie ewentualnie moglas zadac 10kg temu:p a odpowiedz i tak by brzmiala zes pasztet:p

Gość Wacław z Kamionki
ile bierzesz za godzine?

Gość Wacław z Kamionki
ile bierzesz za godzine??

Gość czy to jest blachara?

z wyglądu przeciętna, ale powinnaś zmienić tą sukienkę na coś innego. Sukienka ładna- ale Twoja twarz do niej nie pasuje. Zacznij się ubierać stosownie do swojego wieku

Gość heeeeeeeeeeeeeee?????????
ladne nozki masz ale wygladasz nacpana:-)

1.Brzydka twarz(a to najgorsze co moze sie trafic czlowiekowi),niczym klown z mc donaldu.okropna morda. 2.wlosy to juz totalna masakra. 3.tragicznie wiesniackie ubrania. 4.solara. BLEH!

Gość stary kawaler Józio
szmato coś tam , pierdolony chamie. ładna jestem i to potwierdzają nawet osoby z górnej półki biznesmeni i politycy tylko ty gnido onanisto marzyć dobra rzecz . nigdy takim kreaturom bym nie dała

Gość 12345654321
Lo matko bosko Wstretny kolor wlosow koszmarny styl ubierania buzia mniej niz przecietna i 10 kg za duzo a ile lat masz nie wiem ale wygladasz na niecale 40.

Gość Wiewiórka;p
Całkiem do rzeczy z Ciebie babka (tak stwierdził mój chłopak).Chodź mi osobiście nie podoba się twój styl ubierania i prezentowania się...ale o gustach się nie dyskutuje ;)

Gość dajcie kobiecie spokoj
bo ja mysle ze to nie ta kobieta na zdheciach wstawila to tu:-Oi jest mi bardzo przykro dla tej kobiety na zdjeciu:-( A tak to ta Pani ladnie wyglada, zgrabna zadbana, no coz ale strarsza.Pomylscie lepiej co piszecie bo mi sie wydaje bardzo sympatyczna. Chcialabym naprawde wiedziec czy autorka topiku to ta Pani na zdjeciu???

Gość Za duzy brzuch
Ogolnie , tania panienka

Gość motylkowo-bułeczkowo
Łooo Boże tylko mjetły ci brak i na sabat

Gość motylkowo-bułeczkowo
Wex sie ogarnij !! Te ubrania z bazarku :o grube uda a feee :o I te pozy fuuuj, ogarnij sie bo chyba juz dawno 30 lat skonczylas

Gość piękny aż nad to
Piersza z sianem na głowie i w głowie też, ubior porarzka, wiem że kobiet nie pyta się o wiek ale czy dobrze zgadłem 53 wiosny stukneły, figura jak na ten wiek na 2 - czyli jeszcze nie tak żle, uda już było napisane nie komenntuje bo brak słów. Druga niczym od piewszej obie blondyny, figura może na 3= ostatnia o boże czy jest coś takiego jak -0